• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: tak tam neni videt ani hovno :))))) v praci ani na jednom monitoru nic nevidim :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Jopsovo dobrodruzstvi s vytahem:]]

JOPS
    JOPS --- ---
    ono sehnat plakat s tematikou DS je kurva problem....

a jdu si objednat tento :)

JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: jedou no... a ja kokot to zrovna pustil ve chvili, kdy se tam objevoval takovej velkej boss.... kurva...

jsem to zase vypl a zkusim na to kouknout v praci :-D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    V IKEA nová kolekce plakátů...já si to musel pořídit...

STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    aaa uz jedou streamy trojky, SUPER HYPE!
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    LOVE_DALI: 20 vit 16 att 20 end, 14 str 20 dex 40 faith, target asi 40/16/40/24/24/50 (dragonslayer spear 1H/sunlight spear), ale uz takhle to booohate staci na dohrani:) jedu to hlavne jako klerika, tzn. v early game jsem maxoval faith co to slo, ale pokud planujes jet hlavne agility, doporucuju nezapomenout pouzivat luky, delaji hodne mist mnohem jednodussi...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD: jaký máš staty? já po tomhle kombu taky pokukuju, ale nejsem zvyklej dex buildy. Pro zatím pure strength :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: zkousel jsem ten ricards rapier se sunlight blade na undead dragonovi v painted worldu... 1890 dmg na jedno kombo:D chudaci seath a gwyn, to si fakt neuzijou:)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    S&S po dvou hodinách hraní taky hodnotím velice kladně. Hutná atmosféra jak má být. Trash je zatím dost jednoduchý, ale hned u prvního bosse jsem si krásně zaumíral :) Většina prvků je vyloženě "převzatá" ze souls, invenci jsem zatím objevil asi jen jednu, někdy se salt po smrti zhmotní v příšeru.
    Rozhodně se těším, jak budu večer pokračovat.
    JOPS
    JOPS --- ---
    jeste jsme si dali katakomby Lobos style :-D Akorat co me doslova nasralo, ze po zabiti bosse jsem chcipnul ve tme. Myslel jsem si, ze si cestu pamatuju....

Nepamatoval :))) , asi po peti krocich v cernocerne tme bum prask do diry hluboke :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPINGEE: jednou Smougha a jednou Ornsteina :) obe varianty jsme si dali :)

KONDIK: vzhledem k tomu, ze mi docela dochazela humanita, tak uz bylo na case ty dva dat :)))

EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE: Na PSN za 499 odpoledne jeste za 449, smejdi.
    EZEE
    EZEE --- ---
    S&S pry zatim kladne
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    6 of Dark Souls 3's Deadliest Looking Armor and Weapon Sets - IGN Video
    http://m.ign.com/videos/2016/03/15/6-of-dark-souls-3s-deadliest-looking-armor-and-weapon-sets
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SPINGEE: JOPS , JOPS , JOPS , SOLAIRE , JOPS, JOPS, A pak nekde mezi mozna Ornstein a Smough explodoval smichem.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    JOPS: v jakym poradi? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    toz jsme dneska se StrangerD dali Smougha a Ornsteina. Porod za vsechny prachy :)))
    SUMI
    SUMI --- ---
    _KOFILA_: je mi to jasný, jsou nějaký fámy, že čekaj, kolik se toho prodá na ps4 a pak se uvidí..já mám na vitu jen binding of isaac a tohle vypadá fakt parádně :), koupil bych to hned
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    SUMI: uvidíme, toto píšou všichni... pak to po půl roce zruší .)
    ale díky, přiznám se že je mám na fb, ale vůbec nemám čas to pročítat.
    čekám na to jak na smilování...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam