• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: na vztekani to bylo dokonalej level, to ano :) Hlavne wheels kostlivci v te temne chodbe, co se odemykala brana k bossovi. Ty jsem vzdycky miloval :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ježiši to byl taky krásný level...
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: ja bych sel, ale mam level asi 75....
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Nešel by někdo se mnou na tu bleed slepici v Painted World? SL 111
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BIMBAS: Mají
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    FRIZER: tohle maji v Ikee nebo sranda ?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    To je ale smrad! "Blightown"
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Clovece, co sehnat nejakyho sklare a udelat Estus flasky. Jen se bojim ze par exotu mezi nama bude chtit ty takove na 9 - 10 loknuti a jeste +5 minimalne :P
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Nedal by si někdo panáka?
    Summer Cheap Top Dark Souls Knight Oscar's Old Plus Size Estus Flask T shirts Casual stylish Superb T Shirts Men Cotton Tees-in T-Shirts from Men's Clothing & Accessories on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://www.aliexpress.com/...0018_10019,searchweb201603_8&btsid=1744a6ce-70f7-4494-a1f9-3bf3b7683c79

Horkýho?! :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: aha, to leccos vysvetluje, porid si bryle:D
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: tak tam neni videt ani hovno :))))) v praci ani na jednom monitoru nic nevidim :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Jopsovo dobrodruzstvi s vytahem:]]

JOPS
    JOPS --- ---
    ono sehnat plakat s tematikou DS je kurva problem....

a jdu si objednat tento :)

JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: jedou no... a ja kokot to zrovna pustil ve chvili, kdy se tam objevoval takovej velkej boss.... kurva...

jsem to zase vypl a zkusim na to kouknout v praci :-D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    V IKEA nová kolekce plakátů...já si to musel pořídit...

STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    aaa uz jedou streamy trojky, SUPER HYPE!
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    LOVE_DALI: 20 vit 16 att 20 end, 14 str 20 dex 40 faith, target asi 40/16/40/24/24/50 (dragonslayer spear 1H/sunlight spear), ale uz takhle to booohate staci na dohrani:) jedu to hlavne jako klerika, tzn. v early game jsem maxoval faith co to slo, ale pokud planujes jet hlavne agility, doporucuju nezapomenout pouzivat luky, delaji hodne mist mnohem jednodussi...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD: jaký máš staty? já po tomhle kombu taky pokukuju, ale nejsem zvyklej dex buildy. Pro zatím pure strength :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: zkousel jsem ten ricards rapier se sunlight blade na undead dragonovi v painted worldu... 1890 dmg na jedno kombo:D chudaci seath a gwyn, to si fakt neuzijou:)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    S&S po dvou hodinách hraní taky hodnotím velice kladně. Hutná atmosféra jak má být. Trash je zatím dost jednoduchý, ale hned u prvního bosse jsem si krásně zaumíral :) Většina prvků je vyloženě "převzatá" ze souls, invenci jsem zatím objevil asi jen jednu, někdy se salt po smrti zhmotní v příšeru.
    Rozhodně se těším, jak budu večer pokračovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam