• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LUKYN: JPN verze je out. A XBOX konverti jazyk hry do regionu v kterem konzole je kdyz to hra podporuje.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    na Twitchi sem videl ze spoustu lidi hraje ze Steamu... jak to dostali? Namco promotion?
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Fap, fap, fap.
    DARK SOULS 3 Launch Trailer (PS4 / Xbox One)
    https://www.youtube.com/watch?v=bWucS7d3uKw
    JOPS
    JOPS --- ---
    LUKYN: yeah, uz TO KURVA CHCI :) TED TED TED
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    JOPS: ano

jj, je tam ANOR LANDO + oblibena pasaz s rimsama a Dragonslayer Greatbows + v cely hre nekolik NPCs z puvodnich DS...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Já jsem nesnášel BT a Sen's Fortress
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak pani a damove, vcera jsem koukal chvili na stream a co mi udelalo fakt radost je toto.

ON TAM JE ANOR LONDO, jsem koukal na typka, co hral PVP a ta cast lokace jako by vypadla z oka ANOR LONDO, moje nejoblibenejsi a zaroven nejnenavidenejsi lokace :))
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    teda - default je 3hp / 1mp - casters si to muzou ale hodit na 1hp / 3mp 2hp/2mp atd..
    po par dalsich hodinach mam opravdu pocit ze hraju pokracovani originalnich Dark Souls, nez pokracovani Dark Souls 2 :)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    Mam to anglicky, zadnej rozdil oproti tomu co vyjde v evrope tam neni - jedina vec jsou evropsky servery ktery nebezej takze jenom offline play.

Mas 2druhy estus - jedna na HP druha na MP - weapons arts a spell casts - na zazactku mas 4 - muzes si vybrat jak je rozdelis - napr ja tolik ty weapon arts nepouzivam zatim tak mam 4 hp a 0 na mp - default je 3hp / 1hp

Moje prvni dojmy - environments a enemies mi zatim pripominaj spis bloodborne nez DS, jinak rozhodne vic DS1 nez DS2 - zatim sem tomu ale dal jenom par hodin, uvidime dal..
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Koukal jsem na stream a pár videí. Nenávidim se za to... :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    S ps4 to nejde tak dobry .. Jeste budu zit chvilku
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LUKYN: Hmm sakra sakra ma to nejake nevyhody ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    LUKYN: ty voe, tomu se rika fanousek :) a mas to aspon s anglickymi titulky, nebo rozsypanej caj ?

a aspon prosim nejake dojmy a ne moc spoilery :)

hlavne me zajima jak tu funguje estus flask a doplnovani many, ja nemam odvahu koukat na videa, takze aspon si o tom prectu :)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    nevydrzel sem a koupil DS3 na japonskym XBONE store - stahl v anglictine a uz vesele umiram!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    nemáte někdo chuť si zahrát multiplayer dark souls 1 na ps3? tak jednou týdně, vždy jednou boss u jednoho hráče, pak to samé u druhého hráče? postavu jen na tuto mp seanci? kdyby tu někdo takový byl tak se můžeme sladit... rád bych si to ještě jednou, naposledy prošel (i když to znám nazpaměť...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: na vztekani to bylo dokonalej level, to ano :) Hlavne wheels kostlivci v te temne chodbe, co se odemykala brana k bossovi. Ty jsem vzdycky miloval :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ježiši to byl taky krásný level...
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: ja bych sel, ale mam level asi 75....
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Nešel by někdo se mnou na tu bleed slepici v Painted World? SL 111
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BIMBAS: Mají
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam