• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    vidim nejakou s Red Knightem a druhou s Lord of Cinder. Slysel jsem neco o Estus flašce
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    btw. kolik druhů collectorek je na DS3 ? zase jako na dvojku jedna pro svet a druhá pro japonsko ?
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    JOPS: 4
    KONDIK: ja vim, XBONE verzi mam, ale jak dostat STEAM verzi sem nikde nevidel
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    JOPS: jako byl jsem prekvapeny, ze nektere zbrane proste jednorucne neda. Naopak mi to prislo realnejsi. Nektere zbrane jsou pomale pohybem, ale v realu bych s nima neudelal ani to. Ja bych na te hre upravil popisek predmetu u položky váha a bylo by to ok. Paradoxne mi to prijde takove nejake realnejsi no. Když vidim ty zbraně, tak lehké neudou. Někdy si je položí i v idle stancu :). S velkym stitem mam malý mečík na bodání a bez štíhu obouruční věc. Tady maji svuj shield stat i zbraně. Sice logicky ne vysoke jako štíty ale neni duvod běhat často se štítem . DS jsou v tomhle epičtější, počítají s overwhelmingem statu a pak dovolí udělat další movesety/stancy :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: mam to na ps4 a ne a ne to znova pustit... Nevim, mne to prijde oproti DS takove divne. On ma 4 kg sekeru a macha s tim, jak kdyby to melo 50 kg. Strasne rozvlacny a pomaly. Nezaujalo me to, ale za 400 z bazace jsem to koupil no :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    sice to nepatří do klubu, ale mam od včera pujčený XO a švára má na něm Lords of Fallen. Vim, že jsem koukal na Kondika jak to hraje a všeobecné přesvědčení bylo že nic moc, ale nakonec, když jsem se odprostil od srovnávání s DS tak fajn zábava. Jsem lvl asi 35 a 6,5h nahráno. Myslim ze za nejaky 400kč co se to da sehnat paradni vec
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ze se nechces spoilnout ne ? Dockej casu jako huse " YOU DIED "
    JOPS
    JOPS --- ---
    LUKYN: a kolik tam je slotu na prsteny ? Zase 4 nebo 2 jako v DS1 ? :))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LUKYN: JPN verze je out. A XBOX konverti jazyk hry do regionu v kterem konzole je kdyz to hra podporuje.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    na Twitchi sem videl ze spoustu lidi hraje ze Steamu... jak to dostali? Namco promotion?
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Fap, fap, fap.
    DARK SOULS 3 Launch Trailer (PS4 / Xbox One)
    https://www.youtube.com/watch?v=bWucS7d3uKw
    JOPS
    JOPS --- ---
    LUKYN: yeah, uz TO KURVA CHCI :) TED TED TED
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    JOPS: ano

jj, je tam ANOR LANDO + oblibena pasaz s rimsama a Dragonslayer Greatbows + v cely hre nekolik NPCs z puvodnich DS...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Já jsem nesnášel BT a Sen's Fortress
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak pani a damove, vcera jsem koukal chvili na stream a co mi udelalo fakt radost je toto.

ON TAM JE ANOR LONDO, jsem koukal na typka, co hral PVP a ta cast lokace jako by vypadla z oka ANOR LONDO, moje nejoblibenejsi a zaroven nejnenavidenejsi lokace :))
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    teda - default je 3hp / 1mp - casters si to muzou ale hodit na 1hp / 3mp 2hp/2mp atd..
    po par dalsich hodinach mam opravdu pocit ze hraju pokracovani originalnich Dark Souls, nez pokracovani Dark Souls 2 :)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    Mam to anglicky, zadnej rozdil oproti tomu co vyjde v evrope tam neni - jedina vec jsou evropsky servery ktery nebezej takze jenom offline play.

Mas 2druhy estus - jedna na HP druha na MP - weapons arts a spell casts - na zazactku mas 4 - muzes si vybrat jak je rozdelis - napr ja tolik ty weapon arts nepouzivam zatim tak mam 4 hp a 0 na mp - default je 3hp / 1hp

Moje prvni dojmy - environments a enemies mi zatim pripominaj spis bloodborne nez DS, jinak rozhodne vic DS1 nez DS2 - zatim sem tomu ale dal jenom par hodin, uvidime dal..
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Koukal jsem na stream a pár videí. Nenávidim se za to... :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    S ps4 to nejde tak dobry .. Jeste budu zit chvilku
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LUKYN: Hmm sakra sakra ma to nejake nevyhody ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam