• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: mám jako takový brain screensaver :) Ale dělají pokroky a motivovali mě pro Claymore build :)
    Ale dropl mi Black Knight GreatSword, takže spíš tak - když potřebuji hrubou sílu :)
    Mimochodem, asi nebudu jedinej, komu se zdáli na posledních dvou videích jemně zkouřený? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: klidne to hodim sem, at se ostatni taky podivaj :))) za sebe musim rict, ze se fakt bavim, pro nekoho to asi muze bejt dost nuda, ale pro me show :)

Lobro plays Dark Souls (Part 1)
    https://www.youtube.com/watch?v=5-KbKo6d5MI
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: no pockej, nerikej, ze te poprve nesnedla truhla v Sens Fortress :)

nevim, zda jsi hral BB, ale tam jsem kazdou truhlu taky prejel mecem po viku, zda nahodou :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Netusi,, hodis mi odkaz ? klidne do PM. ja koukal DS content jen Vaatiho pro ty lore vymysly jinak jsem to hral sam a prichazel na to sam drzkovanim a systemem omyl pokus a +10 Heavy Armor s velkym Greatshieldem .
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SHARNY: Normalne jsem mu radil kam jit kam skocit kde je co schovane, jakou zbran do zacatku. kde jakej kaminek. Takze do toho nebezel slepej ale ... kdyz on vidi truhlu a bezi ji otevrit a ona jej otravi nebo sezere a clovek nema diky 15 sec delayi na streamu moznost jej zachranit tak je to komicke.

Rikam ... Tobe nebylo podezrele ze je uprostred mistnosti bez ochran truhla ? Tohle jsou dark souls , tady ti budou truhlu s equipem bezne hlidat hromotluci a vubec, truhla v DS nepotrebuje ochranu protoze se umi branit vetsinou sama.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: a nekoukas na youtube, jak hraje Lobose bracha ? :) To je uplnej opak Lobose. Lobos tam s nim sedi a nekeca mu do hrani a obcasny vyraz Lobose, pri cem vsem jeho bratr dokaze chcipnout je k nezaplaceni :) Ted asi ve 12 epizode se dostava do Blightownu zadni lehci cestou. Ale fakt hukot. Ja se u toho dusim smichy, protoze takhle zoufalej jsem ze zacatku nebyl ani ja :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    KONDIK: Aby mu to nevrtalo hlavou, nenechal se takhle párkrát s přestávkou několika měsíců zabit... BUM, adorace, druhá postava, cpaní ,,to musíte zkusit, tvl" všem okolo. Takhle jsem to měl já :DD
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    V patek prijel kolega a povida ze by se rad dostal do DSsveta a ze si koupil DSII tu Enhanced edici se vsemi DLC.
    Panove ... myslim si ze ten si DS3 nekoupi. Zabili jej v DS2 veci co jsem neveril ze muzou nekoho zabit.Vcetne samotneho enviromentu.

Skoda.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ja mam na utery dovolenou a na steamu to koupim hned v 00:00 ..rikaj 7 dni a 15h tak snad to tak bude :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: jeste 8 dni....
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Jeste tyden...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Bingo :3 Nic
    JOPS
    JOPS --- ---
    lame dotaz k Dark Souls I. Ovlivnujou nejake statistiky silu utoku pyromancy ? Kdyz mam upgradnutou ruku na +15, tak s tim asi nic moc vic neudelam co ?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: No jenze tohle pocitadlo bylo pod jeho soulama = Soukrome.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak counter byl i v DS2, ale pouze celosvetovy :)

zbytek 0... hmmm, hmmm, to asi eeee. Mozna az na druhe dohrani :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: DS3 Afaik ma Death Counter , videl jsem to u Orobora pod soulama, ale u dalsiho streamera ne, takze je to asi nekde aktivovatelne. Zbytek ma byt 0 Jopsi :/ Sakra prace co jsme ... Diablo III club ?!
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    JOPS: zase ale nechci rikat ze je to katastrofa nejaka, to urcite ne, je to velice solidni, stovky hodin zabavy zaruceny!
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: neprijde mi, ze by ji hodnotil jako nejlepsi a nejtezsi :)

LUKYN: je fakt, ze treba Demon Souls jsem hral az po DS 1 a 2 a prochazel jsem to celkem dost na pohodu. 90% bossu jsem dal na prvni pokus.

Treba v BB jsem hodne zapasil. Nekteri bossove jsou pro me i dneska nocni mura. Treba pavoucek, ten me mrda furt :)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    _KOFILA_: mozna technicky a tim jak je gameplay doladena jsou to nejlepsi souls, ale nove napady? nemame, vsechno uz sme videli, vsude uz sme byli, ten BB mel spoustu novejch, svezich konceptu, pusobil jako dokonalej kreativni celek, u DS3 ten samej pocit nemam - asi je to deprese z tech postapokaliptickejch scenerii :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LUKYN: jako že to zatím hodnotíš jako nejtěžší a nejlepší souls hru co si hrál?
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    JOPS: co pridali je ze vedle QUIT GAME mas v menu aktualni in-game timer
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam