• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: neprijde mi, ze by ji hodnotil jako nejlepsi a nejtezsi :)

LUKYN: je fakt, ze treba Demon Souls jsem hral az po DS 1 a 2 a prochazel jsem to celkem dost na pohodu. 90% bossu jsem dal na prvni pokus.

Treba v BB jsem hodne zapasil. Nekteri bossove jsou pro me i dneska nocni mura. Treba pavoucek, ten me mrda furt :)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    _KOFILA_: mozna technicky a tim jak je gameplay doladena jsou to nejlepsi souls, ale nove napady? nemame, vsechno uz sme videli, vsude uz sme byli, ten BB mel spoustu novejch, svezich konceptu, pusobil jako dokonalej kreativni celek, u DS3 ten samej pocit nemam - asi je to deprese z tech postapokaliptickejch scenerii :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LUKYN: jako že to zatím hodnotíš jako nejtěžší a nejlepší souls hru co si hrál?
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    JOPS: co pridali je ze vedle QUIT GAME mas v menu aktualni in-game timer
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    JOPS: chcipam ale oproti BB mi prijde ze tim prochazim dost rychle, knight, strength/dex/great sword - pristi run dam dex build bez stitu :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    a vite co bych chtel v Dark Souls ?

STATISTIKY

kolikrat jsi chcipnul
    kolikrat te jaka prisera zabila (od bossu, po prasatka v Majule)
    kolikrat jsi spadnul
    Kolikrat ses napil z estus flask
    pocet zabitych nepratel
    pocet pomoci jinym
    atd... ono by se toho dalo najit podstatne vic :)

JOPS
    JOPS --- ---
    LUKYN: a chcipas aspon ? :) nemyslim jenom u bossu, i pri ceste k nim :) a jakou postavu jedes ?
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    urcite subjektivni, jsem tak v polovine a za me zatim urcite ani Nejlepsi, ani Nejtezsi - po Bloodborne sou ty bossove ted takovy jednodussi... nektery BB mi fakt trvali hodiny nez sem je dal a tady klidne na poprvy, na podruhy... s tim stitem je to brnkacka :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    FAP FAP FAP
    SUMI
    SUMI --- ---
    Dark Souls 3 - PS4/XB1/PC - The Witches
    https://www.youtube.com/watch?v=0uH3OGfQpu8
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    FAP FAP FAP
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: no... to my taky, ale porad to je jeste 13 dni FAP FAP FAP
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Poslušně hlásím že jsem připraven!
    FAP FAP FAP
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jen chci říct že slyším taky fap a že si tu ps4 už konečně koupím, protože:

Akční hra Dark Souls 3 vychází až za dva týdny, ale už nyní se objevují první recenze, které podle očekávání nešetří chválou. Magazín EDGE udělil 9/10, přičemž zmiňuje, že Miyazaki naplnil vysoká očekávání a fanoušky čeká výborná akční RPG hra. To portál Monotone Critic šel ještě dál a udělil 10/10 s tím, že jde o zatím nejlepší Souls hru, jaká vyšla, a zároveň o tu nejtěžší. Vypichuje výborný a rozmanitý design prostředí, skvělou hratelnost, která je po vzoru Bloodborne svižnější, ale také nezapomenutelné souboje s bossy a spoustu rozmanitých zbraní. Redaktorovi trvalo zhruba 40 hodin, než dokázal projít až na závěr a porazit prakticky všechny bosse, kteří se ve hře nacházejí. Neporazil jen jednoho, který je podle jeho slov hodně těžký a pravděpodobně se u něj bude trápit většina hráčů.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    no tak za tu cenu se nedivim. Koukal jsem ze se to pohybuje 500-800 USD. Samozrejme na koupi z primeho kanalu je asi pozde a inzeraty za 25 tisíc nechci :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    unboxing te drazsi sberatelske edice DSIII

za sebe rikam kurva, jako dobry

ダークソウルⅢ Dark Souls III - Prestige Edition Unboxing
    https://www.youtube.com/watch?v=b79IKYTUbT8
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    vidim nejakou s Red Knightem a druhou s Lord of Cinder. Slysel jsem neco o Estus flašce
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    btw. kolik druhů collectorek je na DS3 ? zase jako na dvojku jedna pro svet a druhá pro japonsko ?
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    JOPS: 4
    KONDIK: ja vim, XBONE verzi mam, ale jak dostat STEAM verzi sem nikde nevidel
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    JOPS: jako byl jsem prekvapeny, ze nektere zbrane proste jednorucne neda. Naopak mi to prislo realnejsi. Nektere zbrane jsou pomale pohybem, ale v realu bych s nima neudelal ani to. Ja bych na te hre upravil popisek predmetu u položky váha a bylo by to ok. Paradoxne mi to prijde takove nejake realnejsi no. Když vidim ty zbraně, tak lehké neudou. Někdy si je položí i v idle stancu :). S velkym stitem mam malý mečík na bodání a bez štíhu obouruční věc. Tady maji svuj shield stat i zbraně. Sice logicky ne vysoke jako štíty ale neni duvod běhat často se štítem . DS jsou v tomhle epičtější, počítají s overwhelmingem statu a pak dovolí udělat další movesety/stancy :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: mam to na ps4 a ne a ne to znova pustit... Nevim, mne to prijde oproti DS takove divne. On ma 4 kg sekeru a macha s tim, jak kdyby to melo 50 kg. Strasne rozvlacny a pomaly. Nezaujalo me to, ale za 400 z bazace jsem to koupil no :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    sice to nepatří do klubu, ale mam od včera pujčený XO a švára má na něm Lords of Fallen. Vim, že jsem koukal na Kondika jak to hraje a všeobecné přesvědčení bylo že nic moc, ale nakonec, když jsem se odprostil od srovnávání s DS tak fajn zábava. Jsem lvl asi 35 a 6,5h nahráno. Myslim ze za nejaky 400kč co se to da sehnat paradni vec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam