• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    XLEEF: tu delusex verzi?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    XLEEF: Jinak je to krabicak s 2ma dvd plus steam klic
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Ja to bral o vikendu v alze asi za 1200 tvarej se, ze hra bude 12 ale jak jsem to koupil tak hned to bylo na vyzvednuti.. Ale steam me nepusti :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPINGEE: člověče chlupatý... Ja přemýšlím co bylo v BB chlupatého :-) možná psi, jinak asi zatím nic. Ale jsem pořád celkem na začátku.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    JOPS: sou tam i naky chlupaty potvory jako v bb? ty a mel rad
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    JOPS: sem v praci a navic mi jeste neprisel klic z g2play :(
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPINGEE: tak si dej speedrun DS2, kdyz to stihnes, jsi dobrej :)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Tato hra bude odemknuta přibližně za 11 hodiny

to je doba...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Napsal jsem se jako sick do patku, a muj management mi to schvalil ( Ja :3 ) Dekuji ze jiz e me udelal zavislou mrchu ktera nepriklada ruku ke spolecenskem,u blahu a rozvoji !
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KONDIK: jj v 00:00 by to melo jit.. ja mam zejtra dovcu a uvidime jestli prodlouzim :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Jestli chapu steam korektne o pulnoci to pusti, takze zvazuji 3 dny dovolenou ... abych nemusel zapinat budik a vecer se nervat redbullama s kavou, takze vlastne uvidim zvuk.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    este ne :) jeste par hodin
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    uz je to tady
    uz je to tady
    uz je to tady
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    fap fap fap...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: katanaknechti se dají lákat po jednom až dvou a ostřelovat lukem, pokud tam vlitnes mezi ně jak dělová koule tak se nediv....bloodborne mi osobně například přišel dost lehkej z tohohle důvodu, lákat na sebe max jednoho až dva
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ty datadisky jsou fakt peklo. Tam nema cenu chodit pod levelem 100....
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Uz se na to ds2 vyser... Kdo o te chybe ma stale cist
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    *vibruje*

This game will unlock in approximately 1 day and 1 hour

Jeste ze jsem do konce Kvetna na Perma Home Office takze se budu tlemit ja Vam pracujicimu lidu a uzivat si !

Jinak ta Vse DLC x64 Verze DS2 ,to si jako kterej Nietzscheovec dela legraci. Dosel jsme do iron Keepu a kam strcim rypak vyskoci X Katanaknightu, a kdybych si nahodou debilne rozhodl dat AFK ve vycistene mistnosti stejne do 30 sec zacno litat Taga. Tu lokaci nekdo uplne silene zmrzacil mracnem techto sasku. Je jich tam proste "moc" a to jsem doted nemel s temi novymi spawny problem. Well Manici v Earthen Keepu nebudu komentovat, 4 po sobe pod a nad schodistem. Fakt mi to prislo, ze to delal clovek na divnych halucinogenech prtooze dost veci je "lepsich" ale pak jsou momenty kdy se chytam za hlavu a jasne je videt ze je obtiznost UMELE navysena. Nepovazuju za dobrej design proste jen znasobit pocet potvor nekde "za rohem" , takze clovek vybere schodiste , padnou na nej dva Manici , jak je zabjete a otocite se uz jsou tam dalsi dva z patra. To neni kreativni, neni zakerne, je to line navyseni obtiznosti.
    KALTY
    KALTY --- ---
    STRANGERD: unbook :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    _KOFILA_: ja ted zjistil, ze narozdil od ocekavani mam praci az do stredy... se tady z toho auditka do ty doby zvencnu, ale na to sem nelizt nemam moral:)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Ja to bral na xzone a jeste nenapsali sms...
    Dostanu se k tomu stejne az o vikendu!

Tak chci slyset poradnej fap!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam