• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: az tam jo ? :) ty pritom koukas na gameplay ne ? Me zabilo takovejch veci okolo, ze se to stydim i zverejnovat. Treba prvni setkani s lepsim rytirem, to jsem dostal na papulu ani jsem nevedel jak. A radostna zprava, potkal jsem vcera i klasicke rytire z DS I. Ty elitni. Jako jo, boli to od nej, ale ja se nenechal :)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    NJORL: ja u toho prvniho bosse, a to sem ho mel uz na lopate pak mi trvalo 20-30 pokusu nez sem ho dal
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Gravitace + Koukani na Yotube na monitoru vedle :) A prvni smrt skutecneho razu ? To blbe duo krajecu za Great Oakem, jeden po me svihnul tu "misku" bordelu co ma v rce , a ze druhe strany pribehla trojka vesnicanu s pejskem a proste nebylo kam rollnout kdyz jsem dostal misko z dalsiho.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: ehm, me asi ti tri typci pred prvnim bossem :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Co byla prvni vec co vas sejmula? Me ten blb s katanou ve firelinku.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPINGEE: na modrou priserku jsem se radsi vykaslal :) jsem se na ni ze zacatku moc necitil :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    rytire jsem nejakou nahodou dal napoprve. staly okolo me moje dve dcerky, ktere byli pripravene na ulozeni do postele. ve chvili, kdy sel k zemi, tak obe dve zacaly kolem me skakat a kricet ze tata je hrdina! :) DS3 se mi zatim moc libi. :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: ten crystal lizard neni boss... jen takova op priserka, takze rytir
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Jinak zjistil sem ze mi vynacheva primary attack na gamepadu co sem si kdysi koupil kvuli ds1, takze na nem symbolicky ds3 nedohraju :(
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Ta grafika na pc je luxus, vypada to lip jak bb jede mi to 60fps konstant, tak peknou hru a sviznou hru sem jeste nehral.

Jinak co berete jako prvniho bosse? Toho modryho hned na zacatku nebo az toho rytire co se z nej vytahne mec? Ja se na toho modryho vyprd varovali me napisy na zemi :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: ja jsem koupil na pc... takze platina nebude :( ... ale zas 60 fps a load 5s :D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Chtělo by to upravit záhlaví ne? ;)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Jestli je to rychlejší podobně jako BB tak cítím další platinu v kostech. dnes mi to přijde ale hrát budu až v sobotu, takže těžká závist. :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: no, ono ohledne nachazeni kouzel, faith, pyromancy atd je docela problem. Ja treba jedu pyromana a jeste jsem nenasel nic, co by se u pyromana dalo pouzit. Vzdycky to jenom kupuji....

To same k faith. Mozna jsem nasel uzdravovaci kouzlo, jinak vubec nic. A kouzlo mam asi taky jenom jedno :) Nasel jsem samozrejme obchodnika, co kouzla prodava, ale aby se to valelo nekde volne na zemi, to ani prd...

A HEXy taky nic :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: To by me teda nastvalo, kdyz bych to dohral s postavou za 13h :) ale stale jsem nenasel ani jeden hex.. nepsali, ze tam maj bejt taky ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: ale ta lokace mi vubec nic nerika, tam jsem jeste asi nebyl :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: Ne jakoze to po skoro 20h vypinam :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: konec, jako zes to dohral ?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: Tak to bych si na prvni gameplay nedal :))
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    BEREGOND: Jako ve svete umitam furt .. Uz dokonce letel i ovladac.. Musel jsem opravovat tlacitko :) takze to je fajn haha... Jen zatim ty bosove umiraj nak fychle..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam