• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    nectete furt ty wikiny :]
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Weapon-Based Matchmaking
    Dark Souls 3 uses Soul Level + Upgrade Level to determine multiplayer ranges. If a player has a weapon at +10, they can be matched with players who have +7 or more. If a player has no upgrades, they can be paired with players with up to +2 weapons.

It is not known if putting the item on your Bottomless Box resets matchmaking to whatever next upgrade level you have.

Summon Range Calculator | Dark Souls 3 Wiki
    http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Summon+Range+Calculator
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: Jo v coop to tady funguje stejne.. Snizi se lvl silnejsiho.. Takze cajk, ale v pvp psali ze se kouka i na lvl zbrane a jw to omezeny lvl musite byt podobnej.
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: v BB to fungovalo tak, ze kdyz jsem byl treba na lvl 130 a pripojil jsem se ke kamaradovi, co mel lvl 35, tak me to postavu orizlo takovym zpusobem, ze kdyz jsem mel damage 800, tak s nim jsem mel treba 90 :)

takze myslim, ze to tady bude podobne. A pokazde, kdyz me nekdo napadl v DS3, tak bych rekl, ze jsme byli na stejne urovni. Nebylo to takove to klasicke sek sek, you died :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ja sem cetl ze pvp nejak i matchuje lvl zbrane... takze kdyz by nekdo dohral na nizkem lvl a vylepsil si zbran na max tak ho nespoji s nekym kdo ma treba jen +4...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    KRYSOID: Neco mi rikej ta agresivni AI me fakt umi rozhodit, ja jsem jako koroze, slow and steady. Tohle je proste vsechno strasne hrrr hrrr jako dnesni 12 - 16 lete holky ! Ale prostredi je moc pekne a jakmile zacnu pracovat rychleji tak to pujde protoze vyslovene problemy nemam s nicim, ja to proste necham par krat kdyz to vidim poprve machnotu a objevim moveset a pak jdu do nej.

_KOFILA_: Ty armory snad udelali pro to aby akzdej mohl nosit vse, porotoze pridali i secret defenzi kdyz mas osazene vsechny sloty tak to znasobuje defensi nejakym plochym modifikatorem. Takze v konecnem dusledku hadrovka muze byt lepsi nez kdyz mas na sobe treba krunyr ze zelvy a kalhoty z unobtania ane ruce a hlavu bez armoru.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    a jakto že nejde levelovat brnění? to je nějaká BB featura? sakra... nejvíc mne na dark souls bavilo zazvonit na zvon aniž bych přihodil level... to levelování brnění bylo hodně znát...
    KRYSOID
    KRYSOID --- ---
    Jak to tu ctu, tak sem asi levej nebo starej(i kdyz to uz vlastne jsem), jedu teda sorcerera (chtel jsem zkusit vicemene pure sorcery build), a dostal jsem pres drzku jak od toho velkyho crystal lizzarda, tak i od prvniho bosse, casting time u HSA je oproti SOTFS fakt silenej. BB jsem zatim nedojel cely, chtel jsem predtim dohrat SOTFS, ktery me zaclo neskutecne bavit. DS3 jsem si zatim chtel jen tak ocuchat. Takze fakt je ten ze jsem odvykl i tu BB rychlost a mozna mam jen blbej timing.

Navic tomu venuju max hodku a pul v noci, jinak neni cas.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    První smrt u prvního bosse.... hrál sem moc opatrně... jak zmutoval tak sem poskakoval a nažil se mu dostat do zad...ani prd. Podruhý sem prostě přiběh a rubal a rubal a nemoh nic.

Manik s Katanou me tez dal na dva seky a prekvapil.... podruhý stačilo 20 x soul arrow a hotovo.

Rytíři jdou, ale nepodařilo se mi včera v noci dát toho s modrym pláště a červenejma očima co si ještě upgraduje průběžně meč... moc rychlej...

Jinak Assasin jako počáteční volba zatim spokojenost...

btw: Zkoušel sem ustřílet draka šípama ale musim najít asi lepší spot....povedlo se někomu?

KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ne ja koukam Podcasty a Board Games s Total Biscuitem, proc se divat na gameplay kdyz to hraju, abosse taky resit nemusim kdyz je vsude miliarda summon signu, proste bosse uswarmuju. JA mam problem s agresivitou AI takze hodne stituju a jakmile vidim ze mi rada ubere 50% staminy za stitem rolluju dozadu. Reflex.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: az tam jo ? :) ty pritom koukas na gameplay ne ? Me zabilo takovejch veci okolo, ze se to stydim i zverejnovat. Treba prvni setkani s lepsim rytirem, to jsem dostal na papulu ani jsem nevedel jak. A radostna zprava, potkal jsem vcera i klasicke rytire z DS I. Ty elitni. Jako jo, boli to od nej, ale ja se nenechal :)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    NJORL: ja u toho prvniho bosse, a to sem ho mel uz na lopate pak mi trvalo 20-30 pokusu nez sem ho dal
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Gravitace + Koukani na Yotube na monitoru vedle :) A prvni smrt skutecneho razu ? To blbe duo krajecu za Great Oakem, jeden po me svihnul tu "misku" bordelu co ma v rce , a ze druhe strany pribehla trojka vesnicanu s pejskem a proste nebylo kam rollnout kdyz jsem dostal misko z dalsiho.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: ehm, me asi ti tri typci pred prvnim bossem :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Co byla prvni vec co vas sejmula? Me ten blb s katanou ve firelinku.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPINGEE: na modrou priserku jsem se radsi vykaslal :) jsem se na ni ze zacatku moc necitil :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    rytire jsem nejakou nahodou dal napoprve. staly okolo me moje dve dcerky, ktere byli pripravene na ulozeni do postele. ve chvili, kdy sel k zemi, tak obe dve zacaly kolem me skakat a kricet ze tata je hrdina! :) DS3 se mi zatim moc libi. :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: ten crystal lizard neni boss... jen takova op priserka, takze rytir
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Jinak zjistil sem ze mi vynacheva primary attack na gamepadu co sem si kdysi koupil kvuli ds1, takze na nem symbolicky ds3 nedohraju :(
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Ta grafika na pc je luxus, vypada to lip jak bb jede mi to 60fps konstant, tak peknou hru a sviznou hru sem jeste nehral.

Jinak co berete jako prvniho bosse? Toho modryho hned na zacatku nebo az toho rytire co se z nej vytahne mec? Ja se na toho modryho vyprd varovali me napisy na zemi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam