Mam koupenou hru na Steamu a za celou dobu mi spadla 2x. Coz je uplne snesitelne. Asi 10x se mi to chvilku trhalo. Obcas bohuzel v dost nestastnych momentech ... :) Ale stejne to bylo v pohode.
Co je ale dost bug te hry je vlastni MP. V podstate to prakticky vypada tak, ze se clovek solo prokousava k bossovi, ktereho na solo tak tak da a dostavi se ten krasny pocit stesti ... dal jsem to. No a pak napise sign na zem, pomuze nekolika jinejm hracum a nadela si x levelu v podstate UPLNE zadarmo protoze vsichni Ti bossove jsou pri hre vice hracu uplne banalni. Je mi jich obcas lito. Bossove ve vice hracich jsou v podstate exploit.
Je to docela skoda, protoze 90% boss fightu ma umele zvysenou obtiznost tim, ze clovek nebojuje proti jednomu protivnikovi, ale proti vice. Coz je dost obtizne v solo ale v MP je to beztak skoro jedno.
Ja bych si to cele predstavoval trochu jinak. Pri solo hre by tam bossove byli v arene sami. Pri hre vice hracu by pak bossove meli pomocniky. Cim vice hracu, tim vice pomocniku. A to same pro vlasni pruchod hrou. Cim vice hracu pomaha, tim vice nepratel a hlavni tim vice zivota by ti nepratele meli (stejne jako bossove ted).