• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    CANDLEMASS: je to MNOHEM narocnejsi...
    JOPS
    JOPS --- ---
    ICARUS: co se tyce zbrane, tak mne na nej uplne luxusne pomohla sekera, co vypadne z mimika (truhla co te sezere) Tusim, ze sekera na sobe DARK GEM, a s tou to slo uplne samo.
    CANDLEMASS
    CANDLEMASS --- ---
    Hele borci, jak moc dobře je to optimalizované pro starší PC? Je tam moc velký rozdíl oproti dvojce, která mi běhala krásně?
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: prosne. ve chvili kdy machne, tak proskoc pod nim ... to je typicka strategie na vetsinu ctyrnohacu. :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ICARUS: vylepsi si zbran... mozna tak na +2 uz bys si mel mit a urcite od ohne utikej a nebojum at mas co nejvic estusu.. mel bys mit 5.. uz
    JOPS
    JOPS --- ---
    ICARUS: povim ti jedno male tajemstvi, nemusis je zabijet. Jenom to prolitni. Od bonfire k bossovi to musis mit proletnute za par vterin.

A tip na bosse, prvni pulku se drz porad pod nim.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    je nejaky navod pro zacatecniky? hraju to pres pet, sest hodin, level 18 a furt se nemuzu dostat pres druheho bosse (toho zmrzlyho psa). prolezl jsem fakt vsechny lokace, nejaky equip mam, ale nez se dostanu k bossovi, at uz od druheho ohniste, ci z prvniho pres ten vytah, tak pri boji proste nejake ty estus flasky vyplacam, takze staci jedna, dve rany od bosse a jsem tuhej, takze se nemuzu naucit jeho patterny.

nedelam neco blbe? mam nejakeho warriora, se stitem a sekerkou, engaguju po jednom, hodne blokuju a uhybam - jak parryovat, na to jsem jeste neprisel. staty vrazim do zivotu a do damage.
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: a co ? spokojenost ? Kde se nachazis ? Uz ses dostal do Irythyl Dungeonu ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPINGEE: :) raduj se :) nebudeme ti tu kazit radost, zrovna ho ted resim :)

_KOFILA_: TAK TO BUDE ONO, strom jsem jeste neporazil :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: Ze stromu (boss) vypadne predmet co chce...
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Mam se radovat ze sem nasel obchodnika kterej je pak napravo nad prostrednim nejvetsim trunem, nebo jste ho nasli vsichni?
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: To asi nikomu dat nemuzes. :) Leda ze bys to omylem treba sezral. :) Nejakej Transpoze kit nebo tak neco.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: hmmm, je mozny, ze bych ji ja kokot nekomu dal ? :) to bude asi ono....

ted jenom prijit na to, co mu dat a pak to z dotycneho vymlatit :-D
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Musis mu dat takovou vec. Padla mu z jednoho z prvnich bossu. Pak zacne.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: ne, ja za nim sel docela pozde, protoze vim, ze tam pro kouzelnika nic nemel, kdyz jsem chodil s predchozi postavou. A ted naklusu a jedina moznost je s nim pokecat.

NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: a menil je predtim?
    JOPS
    JOPS --- ---
    tusite co jsem posral ?

typek na trunu se mnou nechce menit duse za bosacke. Mam ho aspon zabit ? :)
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Doguglil jsem se k tomu, ze by snad melo pomoct zmenit na steamu download region na lucembursko a pak ma clovek vetsi sanci se spojit s ostatnima hracema. Udajne dusledek toho, ze ted uzto moc lidi nehraje. Zdroj zde: https://steamcommunity.com/app/211420/discussions/0/494632338491607098/
    Zitra vyzkousim, jestli to zabere.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    BIMBAS: tak tohle ja ti nejsem schopnej odpovedet.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    není to náhodou server od serveru ? ja mel za to ze pri sednuti k ohni se resetne svet/zmeni server nebo ne ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam