• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Vysvětlete mi prosím někdo scaling zbraně co to je?

Včera se mi povedlo super invejd, jeden host a dva phantomy se do mě pustily, blbá situace, zbývá mi asi 20 HP host plnej, při tancuje že dá poslední zásah a v panice sem něco zmack a poved se mi první parry v životě , chlapec umřel a phantomove oba dali zhrouceni

NJORL
    NJORL --- ---
    STRANGERD: aha. rozumim. na Claymore se vyprdnete. Dark Sword jednorucka je uplne nejlepsi. S Heavy gemem se scaluje jen s STR. Ten mec v kombinaci s Havlem je tak dobrej, ze dokonce sundam 2/3 invaderu. Jen pro pochopeni, ve vsech drivejsich hrach jsem sundal presne jednoho. Jmenoval se TooStonedToThat. Pamatuju si to jako by to bylo dnes. Tim Dark Swordem se proste da udelat asi 10 utoku v kuse. PvP vypada tak, ze prijde hrac, ja mu zacnu busit do stitu, jemu klesa stamina, pak mu dojde a ja stale muzu jeste 5-6 x machnout. Nadhera :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Začíná mě to srát....zásek v Anor Londu pred bossem 15 emeberu v haajzlu....vratim se do dungeunu, clovek musi bejt furt ve strehu a prochazet predchozi lokace mi k nicemu neni kdyz jeden level je ted 25000 souls....pfff...asi potrebuju pauzu
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    NJORL: na "quality" scaling zbrani typu claymore
    NJORL
    NJORL --- ---
    na co je knightovi dex?
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak nakonec jsem zvolil knighta a bude to asi na první run lepší volba. Asi zkusím str/dex co jsem tak koukal
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jachachá, neco podobného me uz taky napadlo :D

Grass Crest Shield Backpack by ivanapepolina on Etsy
    https://www.etsy.com/listing/184748615/grass-crest-shield-backpack?ref=related-5
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Našel jsem vedle tak to nalinkuji i sem, je to opravdu k smíchu :)

Dark Souls 3: Kirk Fan Club (Armor of Thorns Trolling)
    https://www.youtube.com/watch?v=Vf3Wj_d-aOE
    KALTY
    KALTY --- ---
    KONDIK: JOPS:
    No nevím. Pyromancera můžu zkusit. Za to nic nedám. V nejhorším půjdu něco jiného.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tohle asi zname vsichni ne ? :)

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    “You, you. Me, me, pickle pee! Me me, pump-a-rum!”
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: Pro mne 2009 demon souls... A to je tezke vse... I dark soul1 ke kterym mam vyhrady drobne, ale rozhodne mensi nez s ds3... Dvojku prehlizim, pardon, to je pc hra...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ja jsem z toho taky unesenej, jeste jsem to teda nedohral, ale pecka. Pro me byl a je porad kral DaS1, ale tohle je kurva narez.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: Napisu ti za par dni (sem) z onlinu jsem mega nadsenej. To obetuji i postup dal, jen abych zazil dobrodzustvi s druzinou. Jinak level design je spis zklamani... Ale jsem vw tretine hry (s dvouma odlisnejma buildama) a ano, asi bych s privrenejma pcima rekl "kral jse metev at zije kral...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Prochazim Journey 2 a musim se sverit ze ve chvili kdy je clovek schopnej mit s Havel's stitem equip pod 70% a 180 staminy, tak je pripraven na vsechno, co na nej ta hra muze pustit. :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    CANDLEMASS: tak nechci te desit, nicmene ds2 mi behalo skoro na max a tady mam vse na minimum a navic snizeny rozliseni a framerate je tak akorat dostatecnej...
    CANDLEMASS
    CANDLEMASS --- ---
    STRANGERD: ok, dík. Pár let počkám :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: mel jsem desny prace tak mam odehranejch jen par hodin, ale je to super, hlavne se mi libi variabilnejsi movesety mobu, ty rytiri se stitama jsou ve srovnani s black nebo silver knechtama z jednicky na uplne jinym levelu... zatim jsem jednoduse unesej a nepochybne tomu casem par stovek hodin zas obetuju:))
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: a co ty ? Jak to jde ? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam