• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    NJORL: ja teda spis mluvil o pvp jakoze o duelech.. "vyzadanych" originalne...
    NJORL
    NJORL --- ---
    XLEEF: Obcas chci ostatnim pomahat s bossama. Ale to je zbytecna diskuse.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    NJORL: tak hraj offline :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    XLEEF: ja teda doufam ze ne. poprve v dark souls mam meducinu na kokoty bez zivota co si potrebujou dokazovat velikost prirozeni tim, ze se mi nasiraj do PvE hry. ja PvP hrat nechci! jedina vec, co mi na DS vadi. konecne je to vyreseno.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    NJORL: ani nemluv... v PVP vsichni Dark Sword nebo Estoc... a r1 spam. Ten Dark s. je kratkej ale hitbox ma jak kdyz by byl dlouhej.. tohle doufam opravej.

Jinak mam dohrano s novou postavou... vsechny questy a treti konec (pry ten final) je za to achievement.
    Jinak hru si uzivam... :) asi koupim jeste na ps4 abych udelal platinu. PVP az na dark sword je super..

jinak stouhle "helmou" je 50% vic dusi a +100 discovery :) jen teda ubejva pomalu zdravi.. ale neni to nic hroznyho na farmeni dusi ideal jeste mam prsten +20% a stit +20% takze 2x vic dusi. Jelikoz se daj vsechny materialy koupit az na slab tak se duse hodej..
    zustavam na lvl 75 .. uz je nakej meta lvl na pvp ?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Ok dík, myslel sem že ty písmena znamenají jak dobře tím vládnu, u většiny mám c a D beztak
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: kazda zbran ma u pozadavku na statistiky (dex, str, int, fth atd....) nejake pismenko, pismenka jsou S,A,B,C,D,E

pokud ma pismenko u sily S, tak to znamena, ze cim vic budes cpat do sily, tak tim silnejsi ta zbran bude, proste tam je nejakej nasobitel. S je nejsilnejsi nasobitel, E nejmensi nasobitel a kdyz tam neni zadne pismenko, tak se zbran nijak nezlepsuje, kdyz budes u teto vlastnosti zvedat expy.

pro priklad

Claymore | Dark Souls 3 Wiki
    http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Claymore

Claymore vyzaduje
    16 sily a tam je pismenko D
    13 dexterity a taky je tam pismenko D

kdyz zbran upgradujes na +10, tak u sily budes mit C a u dexterity porad D

takze upgrade ti zlepsuje i vlastnosti scalingu. V te tabulce dole to je krasne videt. Kdyz budes mit zbran na +10 a na zbrani aplikovany DARK, tak zbran ma:
    sila D
    obratnost D
    inteligence B
    faith B

takze kdyz budes mit napraskano spoustu dusi ve faith a inteligenci, tak to bude damage jako prase
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Vysvětlete mi prosím někdo scaling zbraně co to je?

Včera se mi povedlo super invejd, jeden host a dva phantomy se do mě pustily, blbá situace, zbývá mi asi 20 HP host plnej, při tancuje že dá poslední zásah a v panice sem něco zmack a poved se mi první parry v životě , chlapec umřel a phantomove oba dali zhrouceni

NJORL
    NJORL --- ---
    STRANGERD: aha. rozumim. na Claymore se vyprdnete. Dark Sword jednorucka je uplne nejlepsi. S Heavy gemem se scaluje jen s STR. Ten mec v kombinaci s Havlem je tak dobrej, ze dokonce sundam 2/3 invaderu. Jen pro pochopeni, ve vsech drivejsich hrach jsem sundal presne jednoho. Jmenoval se TooStonedToThat. Pamatuju si to jako by to bylo dnes. Tim Dark Swordem se proste da udelat asi 10 utoku v kuse. PvP vypada tak, ze prijde hrac, ja mu zacnu busit do stitu, jemu klesa stamina, pak mu dojde a ja stale muzu jeste 5-6 x machnout. Nadhera :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Začíná mě to srát....zásek v Anor Londu pred bossem 15 emeberu v haajzlu....vratim se do dungeunu, clovek musi bejt furt ve strehu a prochazet predchozi lokace mi k nicemu neni kdyz jeden level je ted 25000 souls....pfff...asi potrebuju pauzu
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    NJORL: na "quality" scaling zbrani typu claymore
    NJORL
    NJORL --- ---
    na co je knightovi dex?
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak nakonec jsem zvolil knighta a bude to asi na první run lepší volba. Asi zkusím str/dex co jsem tak koukal
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jachachá, neco podobného me uz taky napadlo :D

Grass Crest Shield Backpack by ivanapepolina on Etsy
    https://www.etsy.com/listing/184748615/grass-crest-shield-backpack?ref=related-5
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Našel jsem vedle tak to nalinkuji i sem, je to opravdu k smíchu :)

Dark Souls 3: Kirk Fan Club (Armor of Thorns Trolling)
    https://www.youtube.com/watch?v=Vf3Wj_d-aOE
    KALTY
    KALTY --- ---
    KONDIK: JOPS:
    No nevím. Pyromancera můžu zkusit. Za to nic nedám. V nejhorším půjdu něco jiného.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tohle asi zname vsichni ne ? :)

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    “You, you. Me, me, pickle pee! Me me, pump-a-rum!”
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: Pro mne 2009 demon souls... A to je tezke vse... I dark soul1 ke kterym mam vyhrady drobne, ale rozhodne mensi nez s ds3... Dvojku prehlizim, pardon, to je pc hra...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam