• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SPINGEE: Ja vysunul mosty dva ale nevim jak se na ně dostat...vrátim se později....Illirith dungon mi dává zabrat ted...dostal sem se uplne dolu k dalsi lokaci, bezim pres most.... bum gargoyle...pa pa
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    BELIEVER: myslis cathedral of deep? Tam se mi nepodarilo najit paku na tu premostovaci plosinu a nedostal sem se do ty druhy casti pod strechou :(, po dohrani budu muset asi na wikinu
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Já jsem včera dlouho do noci procházel katedrálu a musím s plným vědomím tíhy takového prohlášení zodpovědně konstatovat, že se u mne zařadila na žebříčku top lokací v souls hrách na úplný vrchol hned vedle 3-1 Tower of Latria ještě z Demon's Souls.

Červí žena, pasti, rozlehlé pasáže, zkratky, obři, běhání mezi lustry, zoufalé výkřiky "kdy už bude bonfire?!"... pecka.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    BIMBAS: testoval jsem a jak je to na neaktivni ruce tak se to nestakuje :(
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    XLEEF: aha to jsem netusil, myslel jsem ze to ma pasivne
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    BIMBAS: jeste hulka ma jedna 20% ale ... ta zbran musi bejt aktivni, takze stit dam na zada.. prsten je jasnej a ta helma.. hulku nebo dalsi zbran uz nemuzu... musim mit svoji zbran.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    XLEEF: jeste ten kristalovej rapírek zvedá magic find tušim
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    mě to zase vyhovuje. Volba kam půjdu dřív tam stále je. Sice většinou je na výběr max jen dvě až tři rozdělaná místa, tak aspoň moc nebloudím. Prošel jsem to s čistou hlavou.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Včera večer sem teda čuměl... hodim invajde a host + 2 phantomy, do toho další inavjder... lighting,fire, katany všechno litalo a jak ostatni umírali tak další mad a invajdi přicházeli....na tom velkym namesti s obrama, do toho host hodil seed.... no paráda....score... jeden invajder, 2x phantom, 2x mad padli mojí rukou než host někam odběh a bídně zahynul....

Co mě teda asi jediný vadí je linearita, jednička a dvojka se mnohem víc štěpí a nabízí více možností průchodu.....tady mi přijde že jdu jen a jen dopředu s občasnou odbočkou.....
    JOPS
    JOPS --- ---
    :))))) ze zivota :)))))

XLEEF
    XLEEF --- ---
    NJORL: ono to moc lidi nevi a pak invajteri cucej co se to deje :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    XLEEF: Super. Diky!!! To jsem hledal.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    XLEEF: mysleno vas oba...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    NJORL: btw kdyz ten napadaj casto.. tak ze stromu u firelinku pada giant seed.. a kdyz to pouzijes tak mobove budou napada invajtera...jako tebe.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    NJORL: ja teda spis mluvil o pvp jakoze o duelech.. "vyzadanych" originalne...
    NJORL
    NJORL --- ---
    XLEEF: Obcas chci ostatnim pomahat s bossama. Ale to je zbytecna diskuse.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    NJORL: tak hraj offline :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    XLEEF: ja teda doufam ze ne. poprve v dark souls mam meducinu na kokoty bez zivota co si potrebujou dokazovat velikost prirozeni tim, ze se mi nasiraj do PvE hry. ja PvP hrat nechci! jedina vec, co mi na DS vadi. konecne je to vyreseno.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    NJORL: ani nemluv... v PVP vsichni Dark Sword nebo Estoc... a r1 spam. Ten Dark s. je kratkej ale hitbox ma jak kdyz by byl dlouhej.. tohle doufam opravej.

Jinak mam dohrano s novou postavou... vsechny questy a treti konec (pry ten final) je za to achievement.
    Jinak hru si uzivam... :) asi koupim jeste na ps4 abych udelal platinu. PVP az na dark sword je super..

jinak stouhle "helmou" je 50% vic dusi a +100 discovery :) jen teda ubejva pomalu zdravi.. ale neni to nic hroznyho na farmeni dusi ideal jeste mam prsten +20% a stit +20% takze 2x vic dusi. Jelikoz se daj vsechny materialy koupit az na slab tak se duse hodej..
    zustavam na lvl 75 .. uz je nakej meta lvl na pvp ?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Ok dík, myslel sem že ty písmena znamenají jak dobře tím vládnu, u většiny mám c a D beztak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam