• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: No, komba no :) to je citelne no :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Jaky komba. :) Ja proste sviham mecem doprava a doleva. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: Yep, to by mohlo byt parry :) proti tomu funguje nedelat asi komba :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Takhle jedu uz Journey tri. Uz jsem komplet v Havlovi s loadem pod 70. Jedine co me sunda je takove to preruseni utoku a propichnuti katanou zepredu. To je to slavne parry? Da se s tim neco delat?
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    XLEEF: jj ten vchod na strese sem prave prehlid a to tech vchodu tam vic ale zazdenejch a to sem do nich sekal jestli tam neni tajnej vchod a ten jeden nejdulezitejsi sem opomel.
    Jinak musim uznat ze katerdral of deep me taky dost bavila, co me fakt nebavilo bylo anor londo a okoli
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ono se myslim da jit jen pres jeden ten vysuvnej most.. 2 se zapinaj dole a jeden nahrore..ale musi se tam strechou a ty 2 co se zapinaj dole jsou na odlakani obru a zavreni je jinde aby neotravovali imo..
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    BELIEVER: mi to nedalo a pustil si video a prehlid sem jeden vchod tam uplne nahore zvenic, nu coz stane se :)
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Jinak postava mi zatím funguje. Zprvu jsem byl nakrklý, že jsem vybral pyromancera, protože 14 faith a 14 int mi přišlo jako vyhozený staty. Ale šel jsem cestou, že všechno cpu do vigor a endurance a používám fire longsword (zatím +3), který nescaluje. Výsledkem je, že při PVP mám o hodně víc životů a přitom dávám solidní damage.

Zatím jsem si zabojoval 3x (jednou jsem byl invadován, jednou jsem summonoval mad phantoma a jednou mě někdo vysumonil z mojí červené značky) a pokaždé jsem slavně zvítězil.
    JOPS
    JOPS --- ---
    priznam se, ze jsem to jeste nedohral, ale zacal jsem s treti postavou :)

Po pyromanovi a kouzelnikovi jsem si vzal klasiku vsech klasik, RYTIRE.

Ted to prochazim s prstem v nose. Ono to je asi i tim, ze uz vim, kde co je :) Ale zatim jedina chcipnuti co mam, tak byla u typka s katanou a pak me vypnul 2x strom :) jinak pruchod pohoda.

Brneni, stit, mec/sekera a no stres.
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Já jsem vysunul jeden nějaký most - páka byla nalevo po proběhnutí te části, kde je po kolena nějaké svinstvo a nedá se tam chodit. Ale nepochopil jsem, k čemu mi to bylo, mám dojem, že jsem přes ten most nikdy nešel.

Ale po klenbách pod střechou jsem běhal a dostal jsem se tudy ke covenantu, co chce jazyky... (snad moc nespoiluju)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: to nasere, cil je blizko :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SPINGEE: Ja vysunul mosty dva ale nevim jak se na ně dostat...vrátim se později....Illirith dungon mi dává zabrat ted...dostal sem se uplne dolu k dalsi lokaci, bezim pres most.... bum gargoyle...pa pa
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    BELIEVER: myslis cathedral of deep? Tam se mi nepodarilo najit paku na tu premostovaci plosinu a nedostal sem se do ty druhy casti pod strechou :(, po dohrani budu muset asi na wikinu
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Já jsem včera dlouho do noci procházel katedrálu a musím s plným vědomím tíhy takového prohlášení zodpovědně konstatovat, že se u mne zařadila na žebříčku top lokací v souls hrách na úplný vrchol hned vedle 3-1 Tower of Latria ještě z Demon's Souls.

Červí žena, pasti, rozlehlé pasáže, zkratky, obři, běhání mezi lustry, zoufalé výkřiky "kdy už bude bonfire?!"... pecka.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    BIMBAS: testoval jsem a jak je to na neaktivni ruce tak se to nestakuje :(
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    XLEEF: aha to jsem netusil, myslel jsem ze to ma pasivne
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    BIMBAS: jeste hulka ma jedna 20% ale ... ta zbran musi bejt aktivni, takze stit dam na zada.. prsten je jasnej a ta helma.. hulku nebo dalsi zbran uz nemuzu... musim mit svoji zbran.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    XLEEF: jeste ten kristalovej rapírek zvedá magic find tušim
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    mě to zase vyhovuje. Volba kam půjdu dřív tam stále je. Sice většinou je na výběr max jen dvě až tři rozdělaná místa, tak aspoň moc nebloudím. Prošel jsem to s čistou hlavou.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Včera večer sem teda čuměl... hodim invajde a host + 2 phantomy, do toho další inavjder... lighting,fire, katany všechno litalo a jak ostatni umírali tak další mad a invajdi přicházeli....na tom velkym namesti s obrama, do toho host hodil seed.... no paráda....score... jeden invajder, 2x phantom, 2x mad padli mojí rukou než host někam odběh a bídně zahynul....

Co mě teda asi jediný vadí je linearita, jednička a dvojka se mnohem víc štěpí a nabízí více možností průchodu.....tady mi přijde že jdu jen a jen dopředu s občasnou odbočkou.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam