• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    LLGHOSTLL: Na základě toho videa mi přišlo, že to kombinuje soubojovej systém Dark Souls a Monster Huntera. Neboli blaho ;).
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SPINGEE: Spíš bych se těšil na NIOH. Včera jsem zkoušel a dobrý. Chůze, běh a blok jsou zatím meh, ale jinak za mě jednička. Hodně lidem se to nebude líbit, ale jinak samurai dark souls fajn.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Kdybyste nevedeli co po dark souls http://store.steampowered.com/app/386080/
    NJORL
    NJORL --- ---
    Obecne se mi moc nelibej otevreny mapy - bazina a lava - a zbytek je fajn. :)
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    ICARUS: Mě se katedrála naopak děsně líbila. Ta "nejedovatá" bažina je nic moc, ale přeběhneš jí hned. Jedovatá bažina je na stejné brdo, jako level 5-1 v Demons Souls. Blight Town bylo lepší :)

Teď jsem v katakombách, přezbrojil jsem na holy halapartnu +4 a zatím dobrý. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ICARUS: me treba bazina bavila :) Ale pak je to zase super, katakomby, ithyryl, dungeon pak zase docela dost hnusne prituhne.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    ICARUS: Souhlas, ale konec bazin uz mi prisel zase fajn. Vubec bosove co maji mezi prvni a druhou fazi animaci jsou dobry. Skoda ze jsem potkal zatim dva.. Taky mi nekdy prijde ze bonfiry jsou tak blizko sebe ze tam musi planovat DLC, jinak mi to nedava smysl.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Čaroděj byl dobrej. Aspon jeden boss kteryho jsem dal na poprve :) Jenom si myslim že ty krystaly ze země by měli dostat víc HP. Jsou směšně k ničemu. Kdyby se do nich muselo parkrat seknout bylo by to o poznáni hutnější
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ICARUS: Jo!
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    prijde to jenom me, nebo jde kvalita hry nekde v okoli baziny/katedraly docela dolu? predtim to byl dost tezkej grind, bonfiru malo, ale cca od tehle oblasti je bonfire za kazdym rohem, bossove jsou lehci (treba ten carodej, wtf?) a vseobecne mi level design prijde hodne slaby, obzvlaste s porovnani s tim nemrtvym mestem. stejne tak nektere prvky proste nechapu (neznicitelni zombici, pijavice) a tak dale.

anebo to taky muze byt tim, ze uz jsem do te hry proniknul a to prostredi mi zrovna nesedne. tezko rict. citite to stejne?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    easy.. jeste tam pada hodne chunku, ale pospichal jsem tak jsem nesbiral https://www.youtube.com/watch?v=swkSJOkrI8A
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Dark Souls 3: Havel's Greatshield Meta
    http://www.youtube.com/watch?v=tQOUNx387aM
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    lagy toho zranění mě neskutečně sraly při invazi. Tady na tom videu je to taky vidět.Sekundu po švihu teprve zásah
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Uploadnul jsem jedno svoje PvP přes PS4 share button na dailymotion. Jako není to žádná podívaná, jsme dvě lamy, spíš jen mám radost, že to vůbec funguje :)

DARK SOULS™ III_NewKy the Dark Spirit - Video Dailymotion
    http://www.dailymotion.com/video/x46wn05_dark-souls-iii-newky-the-dark-spirit_videogames
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Dark Souls 3 - The Death Star
    https://www.youtube.com/watch?v=-7SAF-So9Pc
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    tyve komba, sekam standard jak sem naucenej a pak cumim jak pero, ze to ma dalsi move set :D proc takhle nevypadala dvojka... v porovnani s timhle mi ted prijde jako chudokrevnej expirement, a to se teprv rozkoukavam. Vcera padnul strom a se starym znamym z catariny demon, super nostalgie. Jinak mi to prijde obtiznosti spis navrat k DeS, lokacema vsim, ta hra me docela dava a prekvapuje, coz sem u DS pri prvnim runu nepocitoval. Parada.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: No, komba no :) to je citelne no :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Jaky komba. :) Ja proste sviham mecem doprava a doleva. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: Yep, to by mohlo byt parry :) proti tomu funguje nedelat asi komba :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Takhle jedu uz Journey tri. Uz jsem komplet v Havlovi s loadem pod 70. Jedine co me sunda je takove to preruseni utoku a propichnuti katanou zepredu. To je to slavne parry? Da se s tim neco delat?
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    XLEEF: jj ten vchod na strese sem prave prehlid a to tech vchodu tam vic ale zazdenejch a to sem do nich sekal jestli tam neni tajnej vchod a ten jeden nejdulezitejsi sem opomel.
    Jinak musim uznat ze katerdral of deep me taky dost bavila, co me fakt nebavilo bylo anor londo a okoli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam