• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    GURBON
    GURBON --- ---
    ..... on tam vlastne jeste sedi zavrenej pan Cibulka takze do tech sr... musim stejne znova.
    GURBON
    GURBON --- ---
    U toho infusovani je podle me nejdulezitejsi koukat co to dela s pismenkama. Ja mam exile greatsword +7 se sutrem co jsem nasel za celou dobu jeden mam prepocty B B a rozhodne to seka lip. Pocitam ze kdybych byl ujetej na nejaky magie asi by se vyplatili i ty elementy.
    Skoda ze je tady skoro nekonecna durabilita, tohle bylo myslim ve dvojce lepsi. Tam sem mel 3 gratswordy kazdej infusnutej jinak jednak proto abych vyzkousel co na koho zabira ale hlavne proto ze nez sem dosel k dalsimu ohni moch sem mec rozbit a prohozeni se stalo nutnosti.

Jinak v Ithrillu sem vcera stravil dost casu a rad bych vedel jestli ma cenu vymlatit tu mistnost plnou magu s pecetidlama. Trola sem sundal a nejak si nejsem jistej jestli kolem tech magu vede nejaka cesta dal. Nablizko s nima mam docela problem.
    Nasel sem ale pak i Anor Londo tak pocitam ze hlavni cesta vede tudy... (?)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    DAVESADE: paráda díky.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    ICARUS: Ja tomu taky uplne nerozumim.... mam knight sword + 10 abych dal sest-sedm seku na jednu staminu a pak black knight sword + 5 a ten me bavi... cokla odpalim 5 metru do dalky..a prvni dojezd sem dohral s x sutrama....tkyy nevim proc mit katanu s napr magic damage kdyz ma zaklad rekneme 120 a black knight sword ma 300....

Jediny kdy jsem vypozoroval ze se to vyplati jsou bossove
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ICARUS: tak on ti ten fire gem bude skalovat s faith a int + pokud ma cokoliv rezist vuci ohni, bude mu to davat mensi slupky.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    je normalni ze irithryl mi da zabrat tak, jako cela hra predtim dohromady? docela jsem si to daval a najednou progresuju prvni tri mobky jako kdyby to byli normalni bossove. fakt strasny.

nicmene jeste prosim o radu ohledne kovare a infuse gemu - uplne nechapu, proc bych to mel delat. infusnul jsem si na zkousku zbran fire gemem a daval jsem nizsi damage nez predtim.
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem to dojel s jednou postavou. Byl to kouzelnik. Nevim, vscihni rikaji, jak je to s kouzelnikama jednoduchy. No, jak kde, jak v cem. Nekteri bossove jsou pro kouzelnika naproste peklo. Nekteri nepratele to same. Ta Irithill lokace, kde jsou ti typci s tema savlema. S kouzelnikem mi to prislo jako hardcore obtiznost.

Ted chodim s typkem, co je navlecenej do pancire a v leve ruce bych mohl mit cigaro, jak si to na pohodu davam :-D A ne, neni to tim, ze ty lokace znam. Stit pred sebou a tezka zivacka.
    SUMI
    SUMI --- ---
    SPINGEE: jsem na tom stejně :D.. na ng++ jsem je už radši vynechal
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    TALPENNY: bloodborne byl uzasnej, old hunters sem hral na ng+ a laurence s ludwigem me budou strasit jeste na smrtelny posteli
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak dneska dojetej prvni run.... NG+ rozjeta...a v podstate bych to oznacil za poradnej zacatek.... mad phantoms covenant, uzasny situace v PVP nastavaj...dva me invejdujou a pustej se do sebe atd....fakt me to ba, bllby je ze u toho cas protejka mezi prstama

Co me teda fakt ale neba je ta linearnost....v jednice se da jit na spoustu mist hned od zacatku a dvojka je v tomhle mozna jeste lepsi....s timhle si mohli vic vyhrat....

Ale jeste me cekaj Old hunters coz je fajn
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SPINGEE: Jo to já dočasně taky,na třetí rundu mi solování Amelie dělalo už docela problém :)
    Nejlepší hra a Old Hunters jsou pořádnej hardcore jak má bejt,proti tomu jsou DS 3 NAPROSTEJ čajíček
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    VESNACH: jeste bych dodal ze bloodborne zapich po prvnich trech bossech
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VESNACH: O ds1 pozdeji. V ds3 mas prvnich par svetu, pockej az budes dal...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    _KOFILA_: hele kofilo, nevim, jestli ti uplne dobre rozumim. Kazdopadne beru tvoji panickou lasku k des, respektuju tvuj hejt na ds2, na druhou stranu vubec neberu to co siris na adresu ds1. A tim, co rozjizdis na ds3, tak tim si taky nejsem uplne jistej. I kdyz uznavam ze zatim.

Mam za sebou teprve 13h, protoze tomu nechci dat vic casu a ani nemuzu, kvuli necemu vadnymu v kompu. Kazdopadne ta hra me fakt bavi. Rozhodne nemam pocit linearnosti a prijde mi to pekne vybalancovany. Kdyz uz mas pocit, ze te nuti jit jednou cestou, prijdou baziny a ty nevis, kam vlezt driv. Hraju to stylem, ze prolejzam kazdej kout, mam plnej inventar veci od zbrani pres armor a uzivam si nahodny pvp, ktery je naprosto paradni. Po 13 hodinach pocitam, ze nejsem ani v polovine hry, spis furt na zacatku, a to bez sebemensi znamky frustrace = tesim se pokazdy na to, az to znova zapnu. Coz uz sem treba touhle dobou u tebou opevovanejch des nemel a byl sem spis nasranej, nez ze bych si to jenom plne uzival. Zatim me fakt nenapada duvod, proc bych na tu hru nadaval. Ty lokace sou paradni a celkove me to prijde dokonce i napaditejsi nez ds1, co se tyce prostredi a takovejch tech malejch grafickejch detajlu. I kdyz uznavam, ze to je spis tim, ze doba pokrocila a autori se mohli vic odvazat, coz je vylozene hodne znat a je to parada.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BEREGOND: Jo. V tomto dile to pry jde...
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Už se asi blížím ke konci a mám dotaz, budu moci až to dohraju pokračovat ve stejným světě tj. dosbírat si věci který jsem vynechal, případně invadovat a pomáhat ostatním?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: parádně řečeno
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    DAVESADE: Který video? Chci vidět.
    Za mě fakt pecka. Nebude to objevný, ale zabavím se tím.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Ten Nioh je hodně rázné a seběvědomé gesto. Co se vlastně stalo? Vyšel třetí Dark Souls (stojím u brány na kterou potřebuji papenku), který co si budeme povídat má po vzoru současného moderního marketingu naprosto okouzlující první 3 hodiny hry (high wall a undead settlement) a pak to spadne jak řetěz z kola. Ale, v tichosti vyjde demo hry která byla oznámena už v roce 2006 na ps3 a která ještě stále není dokončena. Na deset dní dostáváme seběvědomé demo s naprosto parádním soubojovým systémem, pěkným level designem (to už v serii Dark Souls postrádám od druhého dílu). Rozhodně doporučuji zkusit. Je to jen na pár dní.

S Koei Tecmo jsem měl první zkušenost když před lety připravili pro Nintendo Zeldu ve stylu Dynasty Warrior. Zkoušel jsem od nich "klon" Monster Huntera "Toukiden", který taky vřele doporučuji.

Nioh je Toukiden s leveldesignem a mechanikama jako Demon's Souls. A je to hodně těžké. Zkuste, litovat nebudete.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam