• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    XLEEF: to jsem myslel že je ošetřeno tou cooperací o +2 levely zbraně... že prostě když si dáš nové postavě +10 tak si na levelu 20 s ostatníma nezahraješ...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Jen teda by museli osetrit aby sis na nove postave nevzal zbran na +10 :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: kldine to udelat mohli... stejne se to da prehodit pres prostrednika, jen je to opruz.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    škoda že není společný storage na všechny vaše postavy... že firelink není společný .)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ale jak jeden vynehcas... rekneme v Ng+ neseberes prsten a pujdes do ng++ tak mas smolika :) ten z ng+ uz nikdy nenajdes :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: to ja vim a jeden prsten je v ng +3 ....super :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    XLEEF: prsteny sebereš všechny až v ng++... je jich asi 150...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    XLEEF: na platinu mysleno..
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: ano, ale ja nak nechci zatim do ng+ a nechci ani vyssi lvl :)

jo btw. jsem zjistil.. ze na achvivment na prstynky musite mit kazdel lvl prstynku.. +1 +2 :( to mi trosku pokazilo naladu... takze tohle nemam a jeste nemam kouzlo co dava ten Blades of the Darkmoon covenant protoze.. me to proste nehaze k lidem, abych jim pomahal a musim mit Proof of a Concord Kept 30x ... demence. 2 posledni veci...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: no jak v BB... jako kdyz jsem probihal dungeony 15x ... nocni mura, takova nuda :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    to nebylo 5x za ng? když přejdeš do ng+ jde to znovu 5x ne?
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    XLEEF: ja bych je neresetoval vubec :) holt rozjedes jinou postavu
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    na konci hry by mel jit farmit nakej item co by to resetoval nebo tak
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: souhlasim... ale hru jsem dohral uz 4x.. tak naky to smelo uz neresim :)
    Hlavne nehcapu proc jdou resetovat staty jen 5x za gameplay, to je fakt trapny.. lidi co hrajou pvp musej smelit sejvy jinak proste buildy nevyzkousis
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    XLEEF: to ze ta hra nema cloudsave v roce 2016 je na ni snad to nejhorsi
    Online hra s lokalnim savem, nechapem
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: Jj uz jsme zkouseli.. Zbrane stejnej lvl jako ma trn druhej, sutry na vylepseni a kouzla a covenant itemy nejdou. Embry a ostatni zpotrebni zbozi jde.. brneni take..

Vylepsil jsem si 6 zbrani na +10 dal sem je kamosovi reloadnul save a on mi je zas vratil a ja mel zas 6 slabu na dalsi..
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: clovece, s tema vylevelovanejma zbranema se to ma asi tak, ze ty mu muzes vylevelit zbran, ale podle me jenom do levelu, jakej ma na nejvyse vylevelene zbrani.

Fuj, hnusna to veta :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Dark Souls 3: Beyblade Angels Trolling
    https://www.youtube.com/watch?v=bxtWC6Djtdw
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    A poslední post dnes (slibuju): mám nahráno 100 hodin se třema postavama. Zapínám to už jen když se domluvím na coop s přáteli, sám už nehraju, na to je ta hra opravdu moc stejná jako předešlé...

Nejradši mám na těch dobrodružných dálnicích (hodně opulentní prostředí, prostorné, jak pro 10 postav) objevování nových lokací poprvé... Takže hlásím přesun do "jednou týdně pořádně posoulit s přáteli" a jsem spokojen. Vlastně to i splnilo očekávání...

Jak vy? Ještě to hrajete?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: ještě by to mohlo být tak že jsou lokace kde odhozené předměty na zemi (některé) nejsou vidět... třeba ale shardy neviděl ale embery jo... divný... někdo podobnou zkušenost?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam