• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    XLEEF: to ze ta hra nema cloudsave v roce 2016 je na ni snad to nejhorsi
    Online hra s lokalnim savem, nechapem
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: Jj uz jsme zkouseli.. Zbrane stejnej lvl jako ma trn druhej, sutry na vylepseni a kouzla a covenant itemy nejdou. Embry a ostatni zpotrebni zbozi jde.. brneni take..

Vylepsil jsem si 6 zbrani na +10 dal sem je kamosovi reloadnul save a on mi je zas vratil a ja mel zas 6 slabu na dalsi..
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: clovece, s tema vylevelovanejma zbranema se to ma asi tak, ze ty mu muzes vylevelit zbran, ale podle me jenom do levelu, jakej ma na nejvyse vylevelene zbrani.

Fuj, hnusna to veta :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Dark Souls 3: Beyblade Angels Trolling
    https://www.youtube.com/watch?v=bxtWC6Djtdw
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    A poslední post dnes (slibuju): mám nahráno 100 hodin se třema postavama. Zapínám to už jen když se domluvím na coop s přáteli, sám už nehraju, na to je ta hra opravdu moc stejná jako předešlé...

Nejradši mám na těch dobrodružných dálnicích (hodně opulentní prostředí, prostorné, jak pro 10 postav) objevování nových lokací poprvé... Takže hlásím přesun do "jednou týdně pořádně posoulit s přáteli" a jsem spokojen. Vlastně to i splnilo očekávání...

Jak vy? Ještě to hrajete?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: ještě by to mohlo být tak že jsou lokace kde odhozené předměty na zemi (některé) nejsou vidět... třeba ale shardy neviděl ale embery jo... divný... někdo podobnou zkušenost?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    zkoušeli jste si v coopu předávat předměty? shardy nejdou, ani scales... dokonce když si vemete zbraň phantoma, zaběhnete mu ji do firelinku vylevelit tak ji pak nevidí odhozenou na zemi k vrácení...

a ještě podivnost na závěr abych vysvětlil celý příběh:
    z toho velkého stromu padla duše. mini král který duše vyměnuje za vybavení má velký meč... ten mi kamarád jako phantom dal abych mu ho vyleveloval protože když jsem mu položil na zem titanite scale neviděl ho. naběhnul jsem do firelinku, přihodil level zbraně, upustil když jsme zase byli spolu a nic neviděl... víte co pomohlo? když jsem si tu zbraň za duši stromu koupil taky (takže jsem měl v inventáři dvě) a tu co jsem mu pomohl vylevelovat jsem odhodil na zem a viděl ji... divné co?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Dark Souls 3 - Bridge Patrol
    https://www.youtube.com/watch?v=TDWSDdOsx6M
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    The Friendly Hiding Man - Dark Souls III
    https://www.youtube.com/watch?v=YxNTYTgIWEc
    NJORL
    NJORL --- ---
    Je uz nejake info o DLC? Nebo budou vazne az na podzim? :)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: lol
    JOPS
    JOPS --- ---
    tohle jste se asi videli ne ? :)

DkS3: 1HKO Challenge - Pontiff Sulyvahn
    https://www.youtube.com/watch?v=diYRsPEVNQU&feature=youtu.be
    NJORL
    NJORL --- ---
    Dekuju
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    NJORL: jj sem byl ja, hele navod je ok.. je tam par drobnejch veci spatne, ale nic zasadniho... nektere questy se rozdelujou, doporucuju udelat Anri B quest abys me 3ti konec... potom si hru nez pujdes na finalniho bose uloz.. a udelej jeden konec pak to prelouduj a druhej a prelouduj a treti.. (teda jestli chces platinu) za kazdej je zlata trofej. Bohuzel gesta nejsou dostat vsechny za jeden gameplay.. jedno nejde dostat, protoze bys pokazil dalsi questline.. ale v NG+ se pro nej da dobehnout tak za 30min. Kdyz tam neco nebude jasny tak se ptej. Ja jsem zaseklej na itemech ktere se dostavaj za ranky v covenantech.. protoze Blue Sentinels a Blades of the Darkmoon .. to proste v late game uz moc nespojuje.

jinak jsem teda koupil hru jeste na PS4... kde mam uz dohrano jen bych potreboval jestli nahodou nekdo nema
    Darkmoon Ring
    Wolf Ring

ze bych si je pujcil na 10s jen na dodelani trofeje...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Dohráno, chybí mi nameless king. Nicméně nemá to zdaleko to atmo jako dřív. U BB jsem strávil podstatně víc času. Na platinu to nevidím.
    Už je toho asi po letech moc a ten design se vážně rozpadl.
    Level design je to podstatně lepší než dvojka, ale nedosahuje to kvalit jedničky. Je tam hodně nepochopitelných míst a chybí tomu logika, která byla vidět už v DeS.
    Design příšer jsem protrpěl. Byla to jedna z věcí které jsem měl na Souls rád, ale to skončilo u BB kde jsem si to prostě užil víc. Bossové - až na výjimky - varianta na chlápa ve zbroji (nuda). Kde jsou moje pavoučice a škorpionky? Gaping dragon a Sif? Některé fighty jsou nezapomenutelné (nameless king ačkoliv jsem ho zatím nedal je prostě dobrej; dancer) a mají ten feel v sobě, jiné jsou jen překážka v progresu. Final fight je varianta fightu s Gehrmanem z BB (nuda). Celkově 7/10. Přičemž kdo nehrál BB si může bodík přidat.
    NJORL
    NJORL --- ---
    prosim kdosi tady zminoval nejakych 6 stran no projiti DS3 se vsemi kvesty. mohl bych to mit? :) diky!
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: Je tam možnost friendíka ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: a tusite nekdo, zda to bude mit podobnej MP, jako DS, ci budu muset trpet jenom sam ? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam