• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    A rozjel jsem konečně Bloodborne.
    Ozvu se jak to dohraju .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    The Evolution of Dark Souls Level Design (and Bloodborne!)
    http://www.youtube.com/watch?v=ZZ9_RJ2EPo0
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak jsem Dark Souls 3 poprvé dohrál. Zatím za první postavu. Celkem 103 hodin a 80 Sunlight medals. NG+ jsem nezačínal, neb jestli mi nadšení pár dní vydrží, pořídím ten datadisk (už jen kvůli tomu že nikdo neví jak se do něj půjde, kromě náznaků v traileru že v katedrále of the deep u oltáře), protože neznám jinou komunitu hráčů co si kupují obsah který nelze snadno spustit.

Serie už dávno nemá šmrnc. Rozvleklé dálnice plné až 4 dobrodruhů. Nesmyslná slepá zákoutí pravidelných tvarů. Opulentnost prostorem a snaha "co vše lze v 60fps zobrazit" ze serie zcela vytěsnila onoho dobrodruha – vás. Už jen běžíte s kocháte se co se "generuje" vedle vás. Ať už jsou to kobky, podhrádí, hrady, bažiny. Ano, hra měla světlé momenty (osobně nejvíce oceňuji lokaci dark firelink shrine), ale celkový pocit z leveldesignu je jedno velké a vlastně jediné zklamání. Oceňuji naprosto skvěle odvedenou práci sound designu a říkám to nerad, protože jsem čekal větší invence, ale bossfights jsem si opravdu užíval. Proto taky těch 80 sanlajdů. Příběhy NPC mě nenechají jen tak hru opustit, dark sigil jsem si hned vyléčil, vůbec neznám druhou linku. Horace jsem našel, pomateného dragonbijce Hawkwooda taky, ale kde je Anri? Kde je Ocelot?

Největší pachuť z třetího dílu ale stejně obdrží kočkopes leveldesignu. Chtěl jsem "Příhody z hradu a podhrádí" jako v případě DeS. Epický monstrózní finalfight. Dostal jsem směšné deriváty obrazového kýče. V dalších DLC očekávám výlety raketou do pouští měsíců odlehlých planet...

Každopádně jdu to ještě zapnout .)
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: Presne tak. Je to proste na jednu stranu tezsi, a clovek si musi davat vic pozor. Na druhou ale jednoduzsi, protoze to ma lepe v ruce ... bavi me to :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: Invadery jsem se pak uz naucil davat pomerem 9:1 pro ne cca. Zabit Havla s rychlim kotoulem lze jen rozkopnutim stitu a propichnutim katanou. Coz neumi jen tak nekdo.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    BIMBAS: V DS III jsou nepřátelé akorát silnější a maj víc HP (v jiných dílech měly i třeba b bosové jiný v movesety), v NG+ 1 máš +1 prstýnky, NG+ ještě lepší prstýnky, dál už pak nic. Rozseká tě pak snadno leckterej zombík nebo pes
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    když už to máte tak vyplusovaný co je tam jiného než že začínáte s equipem ?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: A invadeři taky nebo povinnost?:-D Každopádně dobře ty, já bych na to úplně bez fantomů trpělivost neměl, třeba takovej Nameless King na NG +6 solo může být slušnej pain
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Ale dekuju za nabidku. :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: Jo tak. To ja dosel cele solo. Fantomove jsou cheat. :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: Proto právě čekám s ukončením NG + 6, protože jestli bude datáč stejně jako ve II výrazně těžší než původní hra, tak nevim jak to na tuhle obtížnost půjde:-D Já na téhle obtížnosti už většinou volám fantomy, případně když to jde rolluju a rolluju. Hlavní postavu mám teda takovýho hybrid clerica na strenght, takže něco můžů líp likvidovat z dálky pyromancii nebo miraclama (používám hair talisman). Každopádně jestli hraješ na PC, rád ti s něčim pomůžu
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: no ja jsem se dostal s plechovkou nekde k NG+7 a tam proste uz nektere bosse nedavam. nestacim mi nabihat stamina mezi jejich sekama v podstate. takze nemam prostor je seknout sam. vratim se k tomu az vyjdou DLC. jen nevim, jestli zacnu znova nebo jestli je budu pokouset rovnou v NG +7.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak DS III už jsem dohrál s pátou postavou, s hlavní se blížim ke konci v new game +6 a zatim mě to stále baví, jak jste na tom vy ? Já se k tomu takhle vždycky po nějaký pauze vracim
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Dark Souls III – PC/PS4/X1 – Ashes of Ariandel (DLC #1 announcement) (English Trailer)
    http://www.youtube.com/watch?v=Ic4EHyRm_Tw
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    sem musel reupload... tak jeste jednou Chaos Blade lvl 85 s Flynn's Ring dmg 478
    Chaos Blade PVP Dark Souls 3
    https://www.youtube.com/watch?v=MwQqe5lqs0w
    ABE
    ABE --- ---
    XLEEF: GOOD :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    naky vidle pvp :)
    Dark Souls 3 Farmer PVP
    http://www.youtube.com/watch?v=9xaSwu3UYeM
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    JOPS: Aldrich mě též potrápil a byl na něm celkem zásek. Nakonec jsem ho musel sundat někdy v pátek po pulnoci přiopilej po návratu z hospody (na první pokus).

Byl jsem tak duchaplnej, že jsem si uložil klip, protože jinak bych dodnes nevěděl, jak se mi to povedlo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam