• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: :) jojo, skoda jenom, ze je to tak kratke :) a u kovare jsem malem uronil slzu:)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Dosel jsem v trojce do Anor Londa a me fanouskovske srdce plesa:) Paradni zazitek.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: Doplnil bych, že hra se vždycky odehrává ve světě jednoho z hráčů a ostatní jsou připojeni jako fantomové, většinou mají nějaké omezení oproti hostovi hry. Když ale zemřou, na rozdíl od hosta z pravidla o nic moc nepřijdou. Friendly fantomové většinou mají za pomoc hostovi minimálně souly (xp a zároveň platidlo ve hře) případně nějaký covenant item. Covenant item a souly mají potom většinou i nepřatelští fantomové, pokud splní úkol, což je většinou zabítí hosta nebo jeho fantomů
    JOPS
    JOPS --- ---
    GAZY: no celkem dobre :)

je to coop, ale i zaroven muzes byt skodic.

A funguje to tak, ze se ozivis a pak na zemi (vetsinou pred bossem) vidis znacky od dalsich hracu. Ty si nejakou znacku vyberes a hrac se pripoji do tveho sveta a pomuze ti vymlatit enemaky plus bosse.

a druha varianta je hra na zmrda.

hrac pouzije predmet, kterej ho nekam nahodne teleportuje a jeho jediny cil je te zabit :) no jako psina no :)
    GAZY
    GAZY --- ---
    A v dark souls funguje multiplayer jak ? Mmo to neni ne ? Spíš tam bude co.op ne ?
    GAZY
    GAZY --- ---
    NJORL: Tak hlavně si šikovně rozděloval bodiky, že pěsti dávali dobrý dmg.
    NJORL
    NJORL --- ---
    GAZY: Pekny video. Skoda jsou ty jeho elitarsky kecy, kterejma to doprovazi. Jinak ten boss fight na NG neni uplne tezkej, kdyz se clovek nauci uskakovat. :) Na NG7 si to ale nedokazu predstavit. :) Uz se tesim az bude i to druhe DLC aby clovek mohl otevrit NG+ a jet dal.

Nevite kdy by to tak mohlo byt?
    GAZY
    GAZY --- ---
    SUMI
    SUMI --- ---
    NJORL: Běžel jsi na jakém SL? Bloodborne by na tom bylo s dlc stejně, kdyby původně nespojili dvě dlc dohromady (a taky bylo dvakrát dražší než jedno dlc na dks3). Tady je důležitý do toho započítat ty pvp věci, které tu mnozí ocení (včetně mě - aréna mi chyběla už v bloodborne, kde jsem byl rád aspoň za ty uměle vytvořené komunitou v chalice dungeonech).
    XLEEF: 2 bossové, ale poměrně hezký multifázový fighty.
    SUMI
    SUMI --- ---
    MARTIK: Já hraju na i7 2600, 8GB RAM, 970 GTX a když hodím všechno na full, tak 60 fps.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TALPENNY: Jo ta arena je podle mně asi největší přínos tohohle datadisku!
    Jinak ten dole v ledu mi přišel lehčí než Frieda, dal jsem ho asi na potřetí solo, když mě konečně napadlo si vzít frostbite ring - vždycky mě zabila ta bouře od toho naragovanýho čokla, jak jsem mage tak jsem papír.

MARTIK: Já hraju na podobné sestavě jako GURBON . Mám starou Nvidii GTX 5500 a kupodivu i na tom si zahraju bez problému, i když se startem hry byly některý neoptimalizovaný lokace peklo (vnější část Cathedral of the Deep, Dragonslayer Armor a další), vždycky mě to vykoplo do offline play due to framerate issue. Teďko je to v pohodě, musim pochválit, že i to DLC je optimalizované dobře.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARTIK: http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/dark-souls-iii/13089
    osobne hraju na i5-6600, 16GB ram ,R9-380 4GB
    kdyz pominu pocatecni problemy se zrovna mym modelem grafiky tak to beha uplne v cajku, stacil by i slabsi stroj
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Hrajete to někdo na PC? Jaké jsou doporučené HW požadavky, aby to jelo obstojně a zároveň vypadalo trochu k světu (nemusí to být na max). Má otázka směřuje k tomu, že po letech na PS3 zvažuji upgrade herního PCčka a už jsem se úplně přestal orientovat v grafikách, procesorech, atd..
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    STRANGERD:
    Už jsem to chtěl dát zase k ledu a vrátit se k Old Hunters ale na arénách jsem se zasek asi tak na dalších cca 9 hodin a FAKT nemínim končit,jestli mě něco konečně dokope k měnění buildu a upgradum toho skladiště železa co tam mám nasyslený je to tohle,velká pohoda se moct mlátit s obdobě postiženejma podle libosti oproti dřívějšku kdy bylo nutný honit po půlce lokace nějakou figuru co chce stejně jen expit a ještě řešit jeho kámoše z toho help conventu.
    No a odpočívá se přeci u PvE ,že ano,takže nakonec jako jo i když striktní PvEčkaři asi až tak nadšený nebudou.

NJORL:
    Jako plechovce s Uchigatanou mi moc nechutnal ale hodně se mi u konce líbil vizuál i animace mezi fázema.Fakt je že ten dole v ledu byl hard,když na mě poprvý vylítlo to velký chlupatý zvířátko málem jsem upustil ovladač :D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    me to dlc aspon navnadilo se k tomu zase vratit, nejak me to napoprvy az tak nechytlo... a je to skvely, zas klasicky zaseky, nadavani a uspokojeni, ds jsou modla (byt jednicku se asi prekonat nepodari)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    XLEEF: http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Ashes+of+Ariandel+Weapons http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Ashes+of+Ariandel+Shields
    Ashes of Ariandel Spells | Dark Souls 3 Wiki
    http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Ashes+of+Ariandel+Spells

Osobně bych rád vyzkoušel Pyromancy parting flame se sacred flame, Crow talons s bleed buildem a Friedes Great Scathe s magem
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    NJORL:
    Njn takže chvíli poexpit ve sněhu a dát k ledu do dalšího DLC,já od toho ani nic jinýho nečekal a za těch pár šupů v rámci Season Pass bych řek dobrý
    NJORL
    NJORL --- ---
    TALPENNY: Druhej bossfigt banalne jednoduchej.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    a naky pecky zbrane ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam