• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Zkoušeli jste se někdo přidat k tomu brawl eventu ?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    No v DS3 na xbox one jich taky neni kdovi jak.. ted u dancera marne nekoho hledam..
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    WOTAR:
    Brume Tower je celkem v pohodě když teda odmyslim čištění před Mr.Alonnem kterýho jsem pak druhou půlku večera pižlal solo,jako nejlepší vidim celkem jednoznačně Crown of the Ivory King.
    Jedu Str/Dex plechovku bez štítu,105 AGL a celou hru jsem v pohodě dal s + 10 Fire Longsword/Morning Star kromě tohohle k.kota na kterýho jsem musel vzít kopí.Throne Watcher and Throne Defender jsou bez summona taky docela sranda :)
    Tenhle director's cut je vůbec dost dobrej-např. když spadneš co chatrče která má bejt v origo DS2 prázdná a je tam obří plechovka co tě dá na dvě rány apod.
    Nejlépe utracené herní peníze roku hned vedle Skyrim remasteru kterej k tomuhle tvoří tak dokonalej protipol že mi horký novinky dodneška leží pod postelí :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TALPENNY: Mě přišel zrovna Sunken king nejtěžší DLC a Brume Tower mi šel solo, ale taky asi přijde na build, já měl ke konci už postavu předělanou na Hexera s Dark Crypt Swordem
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    WOTAR:
    THX ale nepotřebuju,jsem úchyl a i BB jsem pižlal v solu, za chvíli končim Sunken Kinga což má bejt to
    "nejlehčí "DLC.
    I invaze tam začínaj někdy dávno po Drangleic Castle ale lidí jinak hraje ranec jenže na NG+X.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TALPENNY: Zajímavý, já to zrovna nedávno pustil a na NG+ signy docela byly, ale na PC teda:-) Škoda toho PS, bych ti jinak skočil pomoct
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    Jen taková perlička
    -pokud by někoho zase napadlo rozehrát DS2 SotFS PS 4 od nuly tak za celou dobu jsem potkal přesně tři no NPC Summon Signs-jedno kdesi v útrobách No-Man's Wharf,druhý před Nash a třetí před Fume Knightem takže si lidi co mají u bossů rádi pomoc tímto dovoluju upozornit na případnou delší zábavu :D
    PvP ofc bez problémů.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    STRANGERD: Ja mam asi 450 embru a nahodne je v multaku vyhazuju treba po 50.. :) pak se mi tam kazdej klani, ale ja si pak nahraju zas zalozni save.. kdyz delam jinej build.. asi stejne to dela ten koho si potkal
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    _KOFILA_: zouzel, pc, cumel jsem jak puk, akorat jsem mel posledni 4 embery (byt teda spoustu v zaloze u stary pani, anzto jsem jeste zadnej nekupoval) a ted to pravdepodobne nebudu muset resit do konce hry... pokud se nepletu, tak mel i solairuv kostym:)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    STRANGERD: hrajes na konzoli? mas nastaveno poslednich X minut gameplaye mi po pozadani uloz na disk? chtel bych ho videt... rozjasnil by se mi den :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    STRANGERD: Nj SunBro tělem i duší!:D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Takovy to jak mate problem s Aldritchem, tak si vyvolate sunbro, kterej vyleze, hodi vam dvacet emberu a pak bosse v podstate vysoluje:D
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: no to mi ho vyndej... slzicka mi ukapla, proste awesome :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: :) jojo, skoda jenom, ze je to tak kratke :) a u kovare jsem malem uronil slzu:)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Dosel jsem v trojce do Anor Londa a me fanouskovske srdce plesa:) Paradni zazitek.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: Doplnil bych, že hra se vždycky odehrává ve světě jednoho z hráčů a ostatní jsou připojeni jako fantomové, většinou mají nějaké omezení oproti hostovi hry. Když ale zemřou, na rozdíl od hosta z pravidla o nic moc nepřijdou. Friendly fantomové většinou mají za pomoc hostovi minimálně souly (xp a zároveň platidlo ve hře) případně nějaký covenant item. Covenant item a souly mají potom většinou i nepřatelští fantomové, pokud splní úkol, což je většinou zabítí hosta nebo jeho fantomů
    JOPS
    JOPS --- ---
    GAZY: no celkem dobre :)

je to coop, ale i zaroven muzes byt skodic.

A funguje to tak, ze se ozivis a pak na zemi (vetsinou pred bossem) vidis znacky od dalsich hracu. Ty si nejakou znacku vyberes a hrac se pripoji do tveho sveta a pomuze ti vymlatit enemaky plus bosse.

a druha varianta je hra na zmrda.

hrac pouzije predmet, kterej ho nekam nahodne teleportuje a jeho jediny cil je te zabit :) no jako psina no :)
    GAZY
    GAZY --- ---
    A v dark souls funguje multiplayer jak ? Mmo to neni ne ? Spíš tam bude co.op ne ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam