• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    EZEE: ... ja jsem na tom zapeklej priserne, jen neni cas.. ale za me tak 9/10 zatim.. trosku jen me stve opakovani lokaci. Jsem asi v 20 patre
    EZEE
    EZEE --- ---
    XLEEF: ja tu hru vubec nepochopil
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: jsem na tom zapek o vikendu... jako neni to uplne easy, sice navod a tutorial tam je... ale ta hra je hodne komplexni, takze vse jsem zatim moc nepochopil.. chce se to mrknout trosku na net, hlavne jedna mena je za realny penize, takze tomu se da vyhnout... jen se nesmi utracet za nepotrebne veci a trochu sni setrit. Hra se neda vypnout v dungeonu jenom v zakladne... jinak se to pocita jako smrt :) takze podobne pocity jak u DS ... pri hledani vytahu do zakladny a strach ze smrti :D protoze clovet strati ten charakter i veci :) je tam moznost jak to dostat z5, ale ne easy :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: to vypada zajimave :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    pokud mate dohrano ds3 a mate ps4 :) tak rozhodne doporucuju zkusit Let it Die je to zadaco ;)
    LET IT DIE - The Goofy Dark Souls? - Eruption
    https://www.youtube.com/watch?v=plw-zOVSmVc
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    btw hraje tady nekdo DS3 na xboxu ? potrebuju pomoct
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Zkoušeli jste se někdo přidat k tomu brawl eventu ?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    No v DS3 na xbox one jich taky neni kdovi jak.. ted u dancera marne nekoho hledam..
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    WOTAR:
    Brume Tower je celkem v pohodě když teda odmyslim čištění před Mr.Alonnem kterýho jsem pak druhou půlku večera pižlal solo,jako nejlepší vidim celkem jednoznačně Crown of the Ivory King.
    Jedu Str/Dex plechovku bez štítu,105 AGL a celou hru jsem v pohodě dal s + 10 Fire Longsword/Morning Star kromě tohohle k.kota na kterýho jsem musel vzít kopí.Throne Watcher and Throne Defender jsou bez summona taky docela sranda :)
    Tenhle director's cut je vůbec dost dobrej-např. když spadneš co chatrče která má bejt v origo DS2 prázdná a je tam obří plechovka co tě dá na dvě rány apod.
    Nejlépe utracené herní peníze roku hned vedle Skyrim remasteru kterej k tomuhle tvoří tak dokonalej protipol že mi horký novinky dodneška leží pod postelí :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TALPENNY: Mě přišel zrovna Sunken king nejtěžší DLC a Brume Tower mi šel solo, ale taky asi přijde na build, já měl ke konci už postavu předělanou na Hexera s Dark Crypt Swordem
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    WOTAR:
    THX ale nepotřebuju,jsem úchyl a i BB jsem pižlal v solu, za chvíli končim Sunken Kinga což má bejt to
    "nejlehčí "DLC.
    I invaze tam začínaj někdy dávno po Drangleic Castle ale lidí jinak hraje ranec jenže na NG+X.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TALPENNY: Zajímavý, já to zrovna nedávno pustil a na NG+ signy docela byly, ale na PC teda:-) Škoda toho PS, bych ti jinak skočil pomoct
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    Jen taková perlička
    -pokud by někoho zase napadlo rozehrát DS2 SotFS PS 4 od nuly tak za celou dobu jsem potkal přesně tři no NPC Summon Signs-jedno kdesi v útrobách No-Man's Wharf,druhý před Nash a třetí před Fume Knightem takže si lidi co mají u bossů rádi pomoc tímto dovoluju upozornit na případnou delší zábavu :D
    PvP ofc bez problémů.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    STRANGERD: Ja mam asi 450 embru a nahodne je v multaku vyhazuju treba po 50.. :) pak se mi tam kazdej klani, ale ja si pak nahraju zas zalozni save.. kdyz delam jinej build.. asi stejne to dela ten koho si potkal
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    _KOFILA_: zouzel, pc, cumel jsem jak puk, akorat jsem mel posledni 4 embery (byt teda spoustu v zaloze u stary pani, anzto jsem jeste zadnej nekupoval) a ted to pravdepodobne nebudu muset resit do konce hry... pokud se nepletu, tak mel i solairuv kostym:)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    STRANGERD: hrajes na konzoli? mas nastaveno poslednich X minut gameplaye mi po pozadani uloz na disk? chtel bych ho videt... rozjasnil by se mi den :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    STRANGERD: Nj SunBro tělem i duší!:D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Takovy to jak mate problem s Aldritchem, tak si vyvolate sunbro, kterej vyleze, hodi vam dvacet emberu a pak bosse v podstate vysoluje:D
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: no to mi ho vyndej... slzicka mi ukapla, proste awesome :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam