• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL: je to trošku matoucí ale v podstatě jsou dvě možnosti spojení:

– buď máte oba misi co chcete hrát hotovou, čili zabava pro grind, a to má navíc ještě jeden ukazatel jak dlouho je jeden z vás na zemi než ho druhý dá do kupy... tady shrine funguje jen jednou (a to ne pro postavu ale jednou dohromady, takže domluva kdo duše utratí). Spojíte se tak že vyberete Friends (v yokai coop play) a jeden z vás dá SEARCH a druhý WAIT. Teď nevím kdo vybírá mapu, ale to není důležité. Jde jen mapa kterou jste oba dohráli, nebo aspon v ní byli a vrátili se zpět na mapu (pomocí té bílé kytičky). Toto samé platí o příběhových misích. Jak tam jeden jednou aspon byl, druhý který to má dodělané může vybrat a hrají spolu. Tady spojení není potřeba s heslem, protože se můžete spojit přes Friends. A to je mega rychlé, fakt DS hadr, za 10 sec hotovo.

– druhá možnost je když chcete hrát misi a kámoše chcete přivolat na pomoc. Jste v misi, dáte u shrinu malý šálek (ochoko či jak) a nastavíte v secret world heslo (to nevím jestli se nenastavuje dřív)... Kámoš dá že hledá hru, stejné heslo a 10 sec a je tam...

Ty malé šálky (ochoko) se farmí tak že zabíjíš padlé samuraje (ten červený meč na zemi). Je tam nějaký náhodný drop a nezáleží když hraješ v coopu kdo to vyvolává...

––––––––

Po pár mapách (mám za sebou upírku) musím říct že mě to baví víc jak DS a BB (a to BB hraji ze všech souls nejvíc)... Ten boj je skvělej a to prozkoumávání prostředí taky. Pecka! Uvidíme jak se to dál otevře a jaké to bude. Zatím fakt absolutní spokojenost.

EZEE
    EZEE --- ---
    LLGHOSTLL: Ted to tu resime
    EZEE:
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Přišel někdo na ten summoning/co-op s kámošem. četl jsem pravidla https://www.gamefaqs.com/boards/181161-nioh/74955646 ale nejsem z toho moc chytrej.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    EZEE: Jo, grindovaní s kámošem si člověk musí odpracovat :)
    Mě v některých věcech ta hra dost připomíná Dynasty Warriors (respektive Hyrule Warriors, který jsem hrál). Každopádně je to slušná výzva, tohle nebude o tom, kolikrát to člověk dohraje, ale jestli to dohraje :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    BEREGOND: no tak to je loj, kazdopadne na hunteni gearu dobry no :/
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    EZEE: jo to jsem tuším slyšel v nějaký recenzi..
    EZEE
    EZEE --- ---
    BEREGOND: No to je prave ten problem, ze jsem mel 2 mise splnene a jednu aktualni. Kdyz jsem potreboval s tou aktualni pomoci, v te nabidce v Torii Gate se zobrazili jen ty splnene a pokud jsme to udelali naopak, kamos ji tam mel normalne videt tu co potrebuju, ale psalo to, ze ja tu misi nemam splnenou. Takze coop s kamosem jen na replay mise? No waaay!!!
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    EZEE: s kámošem se to podle mě nedělá přes ochoko, ale z Tori gate na základně. Každopádně jsem nezkoušel.
    EZEE
    EZEE --- ---
    Podarilo se vam nejak rozjet coop s kamosem? Potreboval jsem pomoct s jednou misi, ale nemel jsem ji v nabidce pro vyber, jen ty co jsem splnil, coz nechapu. Je nejaka moznost se spojit s kamosem pres Ochoco?
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    EZEE: já dual katany a kusarigamu. Protože kusarigama škáluje s dexteritou, tak mám pár ninja bodů (hvězdice, otrávená zbraň) ale žádná sláva. A taky jsem pár bodů vrazil do living weapon. Ten ki pulse strašně pomůže když vychází.
    EZEE
    EZEE --- ---
    BEREGOND: co mas za zbrane? Ja si dal primarne speary a tlacim to do toho, co me trosku sere je ta purifikace pres Ki Pulse, pac sotva stiham bojovat :D
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    EZEE: :-D Já po housence zkusil jednu side misi z novýho ostrova, a dostal jsem tak naloženo, že jsem si řek, že pro dnešek už asi stačilo.. Přemýšlím jestli jsem neudělal chybu v buildu, nebo tak.
    EZEE
    EZEE --- ---
    BEREGOND: prituhuje jako prase, ja mam ted blesko psa a to se v jednom neda ty vole :D
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    JOPS: Já jel dual sword ale přešel jsem na kusarigamu, je to těžký na timing, ale dají se s nima dělat psí kusy. Nejvíc mě zatím trápil ten bos na lodi, ted mám za sebou housenku a přijde mi že přituhuje.
    EZEE
    EZEE --- ---
    Pridal jsem NioH do zahlavi, pls jen kdo muze, upravte ten poskoceny text vlevo, ja zadal align left a z kodu to zmilelo, tak nevim co s tim, pripadne to zarovnat vedle sebe kdo umi, mam jen zaklady...a muze pridat DS3 :) - prava dam kdyztak
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TALPENNY: čtyřku už nechtěji dělat ? BB2 by ale byt mělo tuším
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: Druhej byl podle tebe nejtezsi ?

Ja mel tusim druheho v jeskyni. Kamarad ho dal na prvni dobrou, ja ho sel asi 7x, nez jsem pochytil vsechny jeho pohyby a pohoda. Nejvic me sral lev a housenka (jsem ji porazil a sel spat :))

Jinak se to hraje suprove. Jedu s dvouma katanama a jsem drson ze vsech drsonu nejdrsnejsi :)

ale koukal jsem na statistiky a uz tam mam 160 umrti :) whoops :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BIMBAS:
    DS v dubnu končí,poslední DLC a bye takže vzhledem k tomu jak je Nioh dobrej určitě.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Nioh 4 region jedu....zatim pecka, čim více se do toho dostávám tím lepší a lepší...kdyby měl někdo prooblém s bossem můžu pomoct...i když jich mám za s sebu asi 8 tak druhej je zatim nejpekelnější
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    jen je zase na PS... na xboxu mame slumu :(
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ja myslim ze to je za celou dobu DS jedina hra ktera si to zaslouzi... a ze klonu a podobnych mechanik uz bylo...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    zaslouží si být v záhlaví i Nioh nebo ne ? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam