• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: adaptabilitu jsem nikdy nezvedal :)

na tehle hre je krasne, 100 lidi / 100 chuti :)

nevim, k cemu je adaptabilita dobra. Vydrzis vic otrav, krvaceni atd... ale podle me to je k hovnu :) pokud chces hrat PVP, tak asi to mozna smysl mit bude. ALe vsechny tyhle detsky nemoci lze zastavit pomoci predmetu (krome Curse tusim...) Takze to radsi mrsknu sily, staminy, dexterity a tak okolo :-D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TALPENNY: dekuju!
    :O ja si rikal,ze ten firesword je jako takova lepci zbran na zacatek! :D toe husty. to samy nepratele. ja myslel ze je mam vysekvat vsechny.
    jako cleric sem mel dexteritu hodne nizko,tak sem ji zvysoval kvuli kusi myslim.
    co ta adaptabilita? tu sem mel taky hodne nizko a v nakejch tipech sem cetl,ze bych ji mel vytahnout aspon na 20 na zacatek.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BOBESH:
    S Fireswordem na max a bez štítu jsem to upižlal celý,nějaký melee mágy apod. je tady dobrý nechat na NG+ páč na první projetí ti potom dost citelně bude chybět dmg když cpeš duše do statů který ti nezlepšujou melee dmg.

Mrkni s čim ti scaluje nej zbran co máš-tzn. asi Firesword a to je STR/DEX-
    (na FTH/INT kvůli fire dmg jsem kašlal ale může to mít kouzlo o tom žádná)
    a s tou si najed styl,k tomu ofc Endurance tzn. stamina.Štít mi přišel uplně k ničemu.
    Bacha na váhu tzn. Vitality
    (Equip load nesmí bejt přes 70% jinak roluješ jako želva)
    ,Agility (ADP/ATT) kolem kila se taky hodí ale to má čas,seš na začátku.

Asi je logický že potom třeba s obřim Greatswordem to nebudeš cpát do dexterity apod. :D
    BTW s Fireswordem se dá docela dobře zlobit potom i PvP a zejména typy s Greatwordama.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BEREGOND: skritci se neresetujou, ted overeno...
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    FRIZER: no ja jsem ted pred bosem a mam asi vsechny skritky tak bych asi uplne nechtel reset :-)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BEREGOND: Jo jo, ale ty mise nejsou nějak dlouhé takže se klidně odlognou, nalevelovat jinde a pak se vrátit neni problém
    EZEE
    EZEE --- ---
    BEREGOND: Mam tuseni, ze se to resetne. Vetvicka je myslim Hominogi Branch
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    _KOFILA_: Taky zkusím, ale kdybych moc neodpovídal tak nemůžu najít mikrofon...

Mimochodem nevíte, když uteču z hlavní mise pomocí větvičky (a šel bych třeba grindovat jinam nebo hrál online), přijdu v misi o postup? Otevřené dveře, poražení nepřátelé atd.
    EZEE
    EZEE --- ---
    _KOFILA_: ja asi dnes dam, jen si skocim na zejdlik s Radem :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ok, tak jak budu online založím otevřenou party...
    klidně se stavte na pokec a coop hru .)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    EZEE: skilly je obecně dobrý projít i u jiných zbraní (a uvědomit si že se ta obrazovka dá ehm.. scrollovat). Jsou tam pasivní skilly, které pak fungují univerzálně. Mě to v jednu chvíli dost pomohlo.
    EZEE
    EZEE --- ---
    _KOFILA_: klido taky dam, ale mam jeste zmatek v tech skillech, jedu spear a ted jsem dostal ninjutsu skilly nejake
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    _KOFILA_: Mě to moc baví, jsem na druhým ostrově a začíná to být chvílema celkem tuhý. Většinou ale po chvíli zjistím že dělám něco špatně (třeba jdu na potvoru špatným útokem. Už dlouho se mi nestalo že bych se na hře zaseknul tak že nevnímám čas. Jsem pro, možná zítra bych měl být večer online, dneska nevím jestli se k tomu dostanu.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BEREGOND: a jak se ti to líbí? spokojenost? někdy online na jeden běh? :)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    _KOFILA_: Mám stejnej problém, dal jsem ho zatím nejvíc na polovinu životů. Když byl jako boss v katakombách tak jsem si ho povodil mezi těmi sloupy, ale tady mi to s tou skálou úplně nevychází :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: no ja mam taky na sobe prvni ninja oblek co jsem nasel. Kdyz do me jednou sekne, tak mi zbyde tak centak zdravi. Takze jsme na tom asi dost podobne :) A pouzivej obranu. Tam se moc vic radit neda :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: lvl40, ale jsem William s kuklou v teplacich... Jednou machne a je tkliva pisnicka...

vratim se az jako prvni samuraj ze zapadu nacerpam sily a zkusenosti;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: jakej ses level ? :) ja ho mlatil asi na 40 lvl :-D

sel jsem ho parkrat (10-20x) a je to jenom o trpelivosti. Jak se nabije na nejakej specialni utok, prchej od nej pryc. A jak se vymlati, hned na nej a jebat ho, dokud mu nedojde stamina a probodnout. A znova a znova a znova. Za par minut hotovo :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    uf tak toho prvního bojovníka ze západu (vedlejší mise na prvním ostrově, nejsevernější bod) fakt nedávám .)
    jedu na další ostrov, sem se snad ještě vrátím...

uf ten mi naložil, myslel jsem že už to mám trochu na háku a ono ejhle...
    Jinak jedu light shinobi armor s katanou a ninjutsu, je to fakt paráda. Team Ninja se pochlapil. Skutečně skvostně optimalizované!
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: no je to tak, k cemu ti je spousta zdravi, kdyz nejses stejne pak schopnej od bosse treba utect, protoze ti dosla stamina :)

ale zase vic zdravi = vic pokusu na to nechcipnout hned po prvni rane no :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam