• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TALPENNY: no vida! toz ja to asi ted fakt budu cpat do toho ADP :) kazdej to ma asi jinak. navic se stejne musim naucit vubec ten "battle system" pac sem furt zalezlej za stitem jak mental
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: to nam neslo... dali jsme heslo 4444 a po chvilce me to poslalo doprdele, ze nic nenaslo :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: random! Tu druhou polozku (je prvni na seznamu volis kdyz oba mate hotovo a chcete v levelu grindit — bar na spolecne smrti, oba mohou vyvolavat revenanty, sbirat clovicky atd...)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BOBESH:
    ADP/ATT ti zvedá Agility-derived stat která se VELICE hodí
    Dark Souls 2 - Ultimate Adaptability and Agility I-Frame breakdown
    https://www.youtube.com/watch?v=fWk-BCA5N2E.

Jinak cesta vynechání Pursuera je jasná volba,problém je jak už to tak bejvá v těchhle hrách že to neni zadarmo,No-Man's Wharf znamená pořádnej grind anebo run s trefenim se do správný lokace na konci kde si poladíš zkratku.
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: a zvoli tu prvni polozku, nebo random ?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: nastavis si v setting (online) heslo. vlezes do mise. das summonig visitor a cekas...

kamos nastavi heslo a pres Gate nastavi without condition a search... za 5 sec je u tebe...

heslo davej takove co pravdepodobne nikdo nema... (ja davam veslo)

bude zlutej a jak zemres je to jak v DS — konec hry...
    JOPS
    JOPS --- ---
    NIOH - COOP rezim

hele bejci.

jsem s kamosem ve stejne lokaci. Mame nejakou sanci se spojit, kdyz oba porad ne a ne dat bosse ? Nebo se proste musime snazit tak dlouho, dokud ho jeden neda a druhej mu pak muze pomoct ? Hmmm ?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: aha aha! tak to casem :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: a jak pises o tech kamenejch postavach :) je fakt, ze jich je tri prdele v tehle verzi... ale zase je fakt, ze tech vetvi na oziveni se taky vali spousta :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: okej :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: Heides Tower je jednodussi boss a pak mas piraty, dej se touhle cestou. A neboj o Pursuera neprijdes :))))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: vim, ze sou tam rozdily v rozmisteni npc a tak. dokonce v tyhle prvni lokaci s tema poucnejma nahrobkama- tutorial. je rozdil v tom,ze pred jednim vstupem do stromu je kamena socha. v zakladni verzi neni a k tomu se imho vztahuje i nakup ty vetve, co tyhle kamenny postavy ozivuje. babka,co ji prodava za nakejch 12,5k dusi ma jen jednu. ale hned takhle na zacatku vim uz o dvou kamennejch postavach. no nic...musim vozkouset a chcipat no :))

nejsem. ja to vypnul predevcirem u Dennise a sel koukat na fotbal. vcera taky,takze dneska se na to chystam. rikal sem si,ze mam na vyber bud jit na toho Pursuera a nebo do ty Heide´s Tower :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: nevim clovece, nekde jsem cetl, ze za rozsviceni vsech lamp v Majule ? nevim presne, tak dostanes mozna trofej. Ale fakt si nejsem jistej :) Ale je mozny, ze se objevi invader :)

Uz jsi u piratu ?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jinac sem vysekal uz jednoho npc invadera. teda spis ustrilel z vetve :)) a na to sem se chtel taky zeptat. sem vic cetl nez hral! :D
    v pocatecni lokaci v tech stromech hned za chajdou s babkama sou "lampy" ktery zapalim pres torch. v tipech pro zakladni DS2 psali: "ne opravdu se nic nestane,dyz zapalite vsechny v lokaci" ale v DS2 Sotfs dyz je vsechny zapalim, objevi se invader npc :)
    toe stejny jak s tema zpravama a znackama na zemi. obcas trollej obcas pravda
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: tyy ve. hustyyy :)))
    v tech tipech psali,ze tak nak celkove se postava lip pohybuje/reaguje ci co
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: adaptabilitu jsem nikdy nezvedal :)

na tehle hre je krasne, 100 lidi / 100 chuti :)

nevim, k cemu je adaptabilita dobra. Vydrzis vic otrav, krvaceni atd... ale podle me to je k hovnu :) pokud chces hrat PVP, tak asi to mozna smysl mit bude. ALe vsechny tyhle detsky nemoci lze zastavit pomoci predmetu (krome Curse tusim...) Takze to radsi mrsknu sily, staminy, dexterity a tak okolo :-D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TALPENNY: dekuju!
    :O ja si rikal,ze ten firesword je jako takova lepci zbran na zacatek! :D toe husty. to samy nepratele. ja myslel ze je mam vysekvat vsechny.
    jako cleric sem mel dexteritu hodne nizko,tak sem ji zvysoval kvuli kusi myslim.
    co ta adaptabilita? tu sem mel taky hodne nizko a v nakejch tipech sem cetl,ze bych ji mel vytahnout aspon na 20 na zacatek.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BOBESH:
    S Fireswordem na max a bez štítu jsem to upižlal celý,nějaký melee mágy apod. je tady dobrý nechat na NG+ páč na první projetí ti potom dost citelně bude chybět dmg když cpeš duše do statů který ti nezlepšujou melee dmg.

Mrkni s čim ti scaluje nej zbran co máš-tzn. asi Firesword a to je STR/DEX-
    (na FTH/INT kvůli fire dmg jsem kašlal ale může to mít kouzlo o tom žádná)
    a s tou si najed styl,k tomu ofc Endurance tzn. stamina.Štít mi přišel uplně k ničemu.
    Bacha na váhu tzn. Vitality
    (Equip load nesmí bejt přes 70% jinak roluješ jako želva)
    ,Agility (ADP/ATT) kolem kila se taky hodí ale to má čas,seš na začátku.

Asi je logický že potom třeba s obřim Greatswordem to nebudeš cpát do dexterity apod. :D
    BTW s Fireswordem se dá docela dobře zlobit potom i PvP a zejména typy s Greatwordama.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BEREGOND: skritci se neresetujou, ted overeno...
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    FRIZER: no ja jsem ted pred bosem a mam asi vsechny skritky tak bych asi uplne nechtel reset :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam