• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: Na studnu kasli. Tam je to taky o zlomeni joypadu :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BOBESH:
    V Earthen Peak je Gilligan,toho pak potkáš v Majule a zacvakáš mu za žebřík,)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: no do Lost Bastille to de dvema zpusobama. bud od piratu a nebo pres toho smejda Pursuera. obe cesty odemceny. Huntsmans Copse uz mam prvni bonfire,ale dal se mi moc nechtelo :))
    jo je to vtipny,jak ty lokace pak dou probihat s prstem v nose a pritom prvnim pruchodu je to na hodiny

pak me zajima ta studna v Majule,ale nechce se mi moc platit za kocici prsten...
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: od Piratu jsi se dostal do The Lost Bastille. To si probehni jsou tam sutry na vylepseni zbrani a na Ruin Sentinels bose se vykasli. Ti jsou docela hardcore a to zoufalstvi tam zazit nechces :)

Ted bych ti fakt doporucil jit do Huntsmans Copse (jdes tam pres sklep v Majule. Ted tam asi budes mit i zenskou, co ti za 2000 dusi otoci mistnosti :) ) -> Harvest Valley -> Earthen Peak -> Iron Keep. Do Iron Keep jenom dojit a pak hura do Lost Bastille vymlatit bosse :) Ta cesta mi prijde celkem v pohode. Mrknu doma, zda to nahodou nemam nainstalovany a kdyztak te dohonim :) A muzem pak dat. To co ty jdes tri dny, tak mam probehnuty za 3 hodiny :)

Shaded Woods si nech jeste na pozdeji, to je tak zamrdana lokace, ze jsem tam mel chut rozstrikat joypad :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL: gratz! vypíchneš mi co tě k tomu tak přikovalo? co ti to dalo, vzalo?
    tím kouzlem myslíš to zpomalovadlo pohybu?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: Dohráno - za mě dobrý (moje nejoblíbenější souls je BB) Celkem dlouhý, ke konci tuhý. Bohužel je tam jedno silné kouzlo které z toho dělá občas frašku.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja se sem zase vtirnu s lama dotazem. prosim vas :
    Antiquated Key
    Opens the wooden door in the boarded off room in the first courtyard in The Lost Bastille.
    This key, along with a Pharros Lockstone, also enables you to skip the Ruin Sentinels boss and go straight to the Sinner's Rise. For this it is necessary to go through No Man's Wharf first, however, which arguably takes more time than going straight through The Lost Bastille.
    klic mam. u piratu sem byl. mam je teda "skipnout"? lip se mi slo do toho dalsiho lesejka Shaded Woods,ale zas podle tech ruznejch wiki tipu je jeste asi 10 lokaci predtim,ktery bych asi mel navstivit :/ oznaceno (!)

Things Betwixt
    Majula
    Forest of Fallen Giants
    Heide's Tower of Flame
    Cathedral of Blue
    No-Man's Wharf
    The Lost Bastille (!)
    Belfry Luna
    Sinner's Rise
    Huntsman's Copse
    Undead Purgatory
    Harvest Valley
    Earthen Peak (technically the game actually takes you to the Iron Keep after this though)
    The Grave of Saints
    The Pit
    The Gutter
    Black Gulch
    Shaded Woods (!)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak já jsem též v pátém regionu, zatim dobré....je fakt že občas povolám pomocníka, a proč ne....mám ale jednu výtku proti DS která mě trochu točí....repetitivnost nepřátel, v DS co region to nové nápady atd, Nioh má "pár" nepřátel a jen jim zvyšuje HP a DMG dle levlu levelu
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: jsem na tretim ostrove. Co se tyce obtiznosti, zatim porad relativne v pohode. Akorat ted dostavam pres papulu od nejake bile pani :) sel jsem ji asi 9x, jednou jsem ji dostal, ze stacila jedna rana, ale nejak blbe se mi nasmerovala kamera (byla nademnou) a ja uz taky bez zdravi :) a KO. Takze dneska to vidim na pokracovani. A je fakt, ze obcas to je dost neprijemne. Viz level co se odehrava na molu, kde zahucet do vody zvladnu raz dva a kde mi nepratele do vody radi pomuzou :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Nioh | Defy Death - Launch Trailer | PS4
    http://www.youtube.com/watch?v=UO3bgrxNFhc
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak jak ten Nioh? Už jste to někdo poprvé dohrál? Jako slušně přituhuje... Sotva jsem si říkal že už to mám fakt v pracce, že tam to kombíčko narvu kdykoli, sotva jsem začal pěkně během boje měnit postoje a kombinovat vše tak abych ze soupeře dostal staminu a pak si s ním hrál jak je na ninju zvykem, sotva jsem se naučil neviditelnost a věnoval spoustu bodů do ninjutsu, tak teď jsem v pátém regionu a začíná mě ta hra obtížností tak překvapovat, že v tuto chvíli nemůže přijít nic jiného než grind za účelem pořádného vybavení...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: :)) jo to uz sem tam zahlidnul. mno uvidime :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: proste si rekni, ze to zkusis s tezkejma zbranema a uvidis. Je tam samozrejme i moznost potom prekopat statistiky, ale to je pro sraby :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GURBON: a myslis,ze sem v jinejch rpg nak uspesnej? no nejsem! :D
    ale je fakt ze v dajablu sem si taky veleveloval vic postav,tak proc ne tady zeo :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    BOBESH: Chtit delat vsechno je zaklad neuspechu v kazdym RPG s jednou postavou :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EZEE: no to sem prave v perdeli! ja sem hrozne nerozhodnej! :D jednou bych chtel sekat katanou, podruhy mlatit po hlave nakym kladivem, pak zas jen pichat a bodat jak vcela s nakym rapierem. pak bych chtel taky metat kouzla! :D
    EZEE
    EZEE --- ---
    Nejhorsi je se rozhodnout co vlastne chces byt :))
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    Já začal Bloodborne a a první co mě potom ofc napadlo že si v DS udělám něco jako "římana" tzn. ne úplně nepojízdnou plechovku s hranatym velkym štítem.
    Přišlo mi to úplně o ničem takže to už se pak dostáváme k tomu že každýmu sedí něco jinýho,
    kdybych to měl pižlat se štítem jsem dotedka odhaduju někde tak v Drangleic Castle na první rundě :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TALPENNY: na prvni hrani, bez zkusenosti s predchozima hrama je stit docela vitanej. Obtiznost hry klesne, pokud mas stit. O PVP se tu ted nebudem bavit, jde o PvE.

Pro nas co mame par hodin uz nahrano, je stit zbytecnost. Vetsinu problemu vyresi kotoul, ale na to Bobesh prijde taky. A stit ti odpusti spoustu chyb :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    Nepotřebuje :D

Zkušel jsem to s nim,brutálně zvedá Equipment Load a v řadě případů mi přišel prostě neefektivní.
    Jsem úplně levej a jediný kdy jsem potřeboval cokoliv jinýho než pořádnou staminu a v rámci možností "maxlej" Fire Longsword se záložnim Morning Starem byl Alonne na kterýho jsem vzal kopí.
    Dal se s tim udělat i Sinh kterýho považuju vedle Nameless Kinga za jednoho z nejtěžších bossů serie.
    V PvP jsem se štítem taky moc lidí neviděl,suverénně nejhorší (pro mě teda) jsou typy co mají vytuněnou "kosu".

V DS1 prej byl naopak téměř nutnost,mj. tady přesně to samý taky řešili
    Shield, or no shield? :: DARK SOULS™ II General Discussions
    http://steamcommunity.com/app/236430/discussions/0/616187839444407633/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: pfuj! tak to bych nechtel hrat! :D
    KRYSOID: jo to vo tom zadna! estli budu hrat este dalsi dily,tak si trojku dam! jen sem chtel zavzpominat na tu jednicku a DeS sem nehral vubec
    KRYSOID
    KRYSOID --- ---
    BOBESH: a pritom DS3 je fakt dobry podle me, me rozhodne bavi. I kdyz u Nameless Kinga jsem docela trpel, kdyz jsem ho daval solo :) A to nejedu zadny NG+ a ted s nim aspon chodim pomahat ostatnim.

Ted jsem totiz dojel teprve NG normal, a chystam se na DLC. A do toho me laka NIOH jako hrom, zvlast za tu cenu v Indonesii :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam