• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: jo no jo vlastne!
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: mozna vecer se ukazu :) ale asi bych ti fakt spis doporucil ten Shaded Woods. Dostat se ke tretimu bonfire, tam si tu lokaci probehni a pak to muzeme jit vesele vymlatit k bossovi :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    a pak tohle taky zeru :))))

Zoinks! GIF | Create, Discover and Share on Gfycat
    https://gfycat.com/QueasyPerfectCottontail
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: dobre to bylo! diky za pomoc a rady! se fakt hodi! pac jinak bych pizlal este naky zmetky na uplnym zacatku ;)
    toz sem zvedav co me ceka v Iron Keep! :]
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera vecer jsme si dali s BOBESHem par bossu v DS2 :)

docela to slo, ani jsme moc nechcipali :) Nejvic jsem mel stazenou prdel u Gargoyels.

dostali jsme se do Iron keep a pokracovani bude asi zde a nebo Bobeshe protahnu Shaded Woods :) Tam to je taky vyzivny :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    WOTAR: Každopádně máte discord ? Já že bych pro nás založil server, ať se můžem domlouvat a případně používat i voice chat
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    VESNACH: Já se piřdám, protože upřímně mám už snad všechny kombinace postav na co si vzpomenu, takže nechci zakládat už nic dalšího, už tohle je trochu troll build:-D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    WOTAR: nemuzu dneska, vracim se v nedeli asi, ale nevim, jak na tom budu. Nedele vecer teda pripadne? A s tou 30kou to ztraci kouzlo! Hezky pekne si udelej 15ku nebo zacnu od zacatku se STRANGERD, a pak se pridas...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    VESNACH: Já můžu zítřek, ale chtěl bych jít s postavou co má cca 30 (jsem na konci Uundead Setlement), takže mě dneska klidně můžete dohánět
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    nechcete dat prava na nastenku a info do zahlavi, at se tam napisem, kdo kde co hraje? Pripadne progres runu...

WOTAR, STRANGERD: tak nadhodte termin. Za me treba dneska 21 az 22 cca podle nalady? Kdyz se sejdem ve dvou nevadi. Napisem pak, co sme prosli a kolik mame lvl a treti nas do priste dozene...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    VESNACH: Tak já si někdy večer udělám čas, jak jsi na steamu (a případně i kdokoliv další)? Já bych měl být nalezitelný jako Tatras
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    VESNACH: vecery jsou idealni, ale ja jsem celej pristi tyden mimo komp, takze se muzu kdyztak pridat az potom
    ABE
    ABE --- ---
    O vikendu bych mohl taky nakopnout PS3ku a DS II :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    WOTAR: tak urcite, ja to bral spis stejne jak sem hral s jopsem 2ku... ciste nyx grupen run, pekne od zacatku, vzdycky kdyz bude cas, chut a dohodnem se. Pomerime si vzajemne palcaty a udelame si to hezky, ne? S tou postavou jinak hrat nebudu... je zalozena a ukoncena na 15, zaparkovanou na high wall of lothric s nachystanym soapstonem. A vikendy se snazim nesedet u kompu, spis takhle vecery.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    VESNACH: Já budu mít nejspíš čas asi až o víkendu, ale klidně lvluj i dál, nejnižší postavu mám asi 30 nebo tak, ale s tou nebude problém pomoct, v DS III je to jedno:)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    WOTAR: ok, tak muzem klidne zejtra, dneska si udelam postavu a par lvlu... kolik na start, 15 treba?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    VESNACH: V tom případě jsem k dispozici:)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    WOTAR: steam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam