• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ABE
    ABE --- ---
    O vikendu bych mohl taky nakopnout PS3ku a DS II :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    WOTAR: tak urcite, ja to bral spis stejne jak sem hral s jopsem 2ku... ciste nyx grupen run, pekne od zacatku, vzdycky kdyz bude cas, chut a dohodnem se. Pomerime si vzajemne palcaty a udelame si to hezky, ne? S tou postavou jinak hrat nebudu... je zalozena a ukoncena na 15, zaparkovanou na high wall of lothric s nachystanym soapstonem. A vikendy se snazim nesedet u kompu, spis takhle vecery.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    VESNACH: Já budu mít nejspíš čas asi až o víkendu, ale klidně lvluj i dál, nejnižší postavu mám asi 30 nebo tak, ale s tou nebude problém pomoct, v DS III je to jedno:)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    WOTAR: ok, tak muzem klidne zejtra, dneska si udelam postavu a par lvlu... kolik na start, 15 treba?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    VESNACH: V tom případě jsem k dispozici:)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    WOTAR: steam
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    VESNACH:
    STRANGERD: A vy hrajete naq PC nebo taky PS4?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    STRANGERD, WOTAR: tak parada, znacek potkavam zalostne malo. Ja hral prave asi 20 hodin po startu, pak mi vyplivnul komp a nemel sem absolutne cas to resit, tak se k tomu vracim az ted. Aktualne delam quality build cca 70lvl a furt se spis rozkoukavam = nemam to ani z poloviny tak nachozeny jako 1 a 2ku. Rad bych si udelal kastera, tak klidne muzem ve trech od zacatku...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    VESNACH: trojku jsem zatim dohral jenom jednou, tak bych byl urcite pro!
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: Jo já jedu na PC, tak to nic, škoda:-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    WOTAR: PS4 verzi mas ?

kdyz si udelas novou postavu, tak nas dozenes za dve hodiny. To trvalo aspon me, nez jsem se dostal do Harvest Valley :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    VESNACH: To taky nemám problém, ve 3kách mám hodně postav různých levelů, takže můžu pomoct prakticky kdekoliv
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    klidne taky, kdyz se mnou pak nekdo probehne 3ku s dlceckama :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: Já se taky klidně přidám, ale mám jenom jednu postavu v NG+, tak až dojdete tam:) Ale kdybys měl i další psotavy, klidně bych zahrál, DS II jsem nehrál fakt dlouho a přitom mě to docela bavilo
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: priste to bude lepsi! ;)))
    ja dekuju hlavne za tu radu na konci!!!
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem si dal s Bobeshem Dark Souls II SoTFS :) jako dobry :) Zfoukli jsme par bossu, nejhorsi byli Sentinels, ale tusim, ze druhy nebo treti pokus sli k zemi. Pripojovani funguje naprosto luxusne, polozi se znacka a do par vterin je videt. Chvala autorum :) Priste zkusime Sinnerku :) at je nejaka sranda :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    Perfektní věc a myslel jsem že to bude nepoužitelná ninja blbost co je tam z nějakýho kulturního sentimentu.
    Skoro hned na začátku mi padla purple a na low stance dost dobrý,
    případně tim z ústupu třískat Revenanta kterej se pak nedostane vůbec na tělo taky neni k zahození.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: něco jsem viděl, ale párkrát umřel - takže se to dá zajet i under 1:30 podle mě.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: ee, zatim nee :)

_KOFILA_: pomaleji nez DS co ? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak ten nioh speedrun zatím 96minut...
    slušný...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam