• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: jasny, les si dej, ten je uplne idealni. Jsou tam dva bossove a oba celkem v pohode. Gargoyely jsi uz dal (na te strese) ?
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: Dik, no ja se ted seznamuju s prostredim, chci jeste posbirat nejake dostupne predmety, trochu se vylepsit a pujdu na Blighttown nebo dodelam co pujde jeste v Darkroot (hydru ani les jsem zatim nedelal).
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    WOTAR: XONE.. :/
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: aha, to je lepsi udelat ten Blightown, nez New Londo. Tam to je takove trochu o drzku (ne ze by Blightown nebyl :) )

A k bossovi v New Londo se stejne nedostanes, protoze nemas prsten (i kdyz si uz nepamatuju, kde se da sebrat...).
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    ted se pokousim o stray demona v asylumu....
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: no ja jsem ted tak lvl 35, jeste jsem nevesel do blighttownu, mam hotove depths, nakoukl jsem do catacomb a new londa, v darkrootu mi jeste chybi neco...
    JOPS
    JOPS --- ---
    WOTAR: jj, s magem to je pruser :) ale zase v te dobe uz mas soul speary ci crystal soul speary. Z draka ho dostanes v pohode a pak uz je to jenom o trpelive praci s kotoulem no... :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Já ho dal na poprvé, ale díky fantomům, nějak jsem měl na ně štěstí, pač jsem to ho poprvé dělal, když ta hra byla relativně čerstvá. Sice jak se signa objevila, člověk musel být rychlej, pač tam na ně čekalo hodně lidí, ale šlo to:-D Každopádně jsem ho pak porazil s více čí méně fantomama až do NG6. Jak člověk utáhne dragonslayer shield, tak po tom, co ho sundá z toho draka už se dá v pohodě přežít. Problém jsem měl třeba se svym mage charakterem, kde bych to asi bez nějakýho tanka sám nedal
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: poprve jsem u nej zabil taky par hezkejch hodin... ale pak se clovek do toho dostane. A je to o trpelivosti. Co jsem koukal, tak snad i parry na nej platilo (kdyz je mimo draka) ale to si nelajznu, protoze jedna chyba a konec :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: tak ja u nej shodou okolnosti tvrdnu ted taky a i treba FightinCowboy co sem sledoval walkthrough s nim mel problem a zasek na 3 hodiny. Nakonec ho ve streamu dal na prvni pokus s hlaskou "We are doing absurd amounts of damage. We'll definitely end this fight in one attempt" bez stitu s fume gs :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TALPENNY:

TOMMY_:

nameless king je docela drsnej. Ale kdyz je clovek trpelivej, tak to je celkem sranda. Ale nebudu tu tvrdit, ze bych ho dal na prvni pokus. To ani hovno :)

Jak by rekl klasik. Zakladem je kvalitni ROLL :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: jestli ses v New Londo, tak 40k dusi, to uz neni ani na zvednuti levelu ne ? :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TOMMY_: Jestli hraješ na kompu, tak můžu pomoct. V nejhoršim mi to nerfne hlavní postavu, která bez problému equipne dragnslayer shield, takže to můžu tankovat
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HOMOLKA: jo uz chapu
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    BOBESH: v jednicce prijdes o aktivni duse a humanity - tj. ty v inventari ti zustanou
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HOMOLKA: pfuuu! V jednicce ztratis i ty humanity??
    Toe nadhera! :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: welcome :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Vcera me malem svihlo, kdyz me dostali dusi na jednom miste v New Londo a ja tam nechal asi 40K dusi a 15 humanit.... a pri ceste pro ne spadnu ze schodu jeste ve firelink shrine
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    TOMMY_: no jestli to je na NG tak cim vyssi SL, tak je signu mene..

jinak pokud si tam zadny nemel, tak to mohlo byt i tim, ze tam zrovna nikdo nebyl... ja tam vidim i ted treba 2-5 signu, bud kolem bonfiru nebo pred tim zvonem
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    LION_DON: 130 +
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam