• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TALPENNY: tak pokd nesoluješ tak nic neni problem. Aspon je to teda moje zkusenost
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    Po tvym žebříčku opět začínám doufat v remaster/remake prvních dvou dílů na last gen

BIMBAS:
    Když striktně soluješ určitě
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Abyss Watchers Beaten on DK Bongos GIF | Create, Discover and Share on Gfycat
    https://gfycat.com/GleamingGraciousBorer
    uz to tady asi bylo,ale ty ve ja upe cuze! frajer to ovlada pres "dk bongos". pro "nenintendisty" je to toto
    http://cdn.nintendonews.com/wp-content/uploads/2014/11/dk_bongos_super_smash_bros.jpg
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    já si imho globálně myslím, že nejtěžší jsou bossové kteří tam nejsou sami. Pokud mu někdo pomáhá je zle. Nedejbože plnohodnotný druhý boss jako O&S
    JOPS
    JOPS --- ---
    TALPENNY: uff, tak muj zebricek se shodne akorat na tom prvnim miste :) Jinak si vybavuju fakt jine zrudy, ktere mi daly pokourit...

pro me serazeno od nejtezsiho a pouze beru v potaz serii Dark Souls

Ornstein and Smough
    Nameless King
    Four Kings
    Seath the Scaleless
    Nito
    Belfry Gargoyeles (v DS2)
    Freja
    Darklurker
    Ancient Dragon
    The Bed of Chaos
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    The top 10 hardest bosses in Dark Souls history - AOL Games
    https://www.aol.com/article/2016/06/03/the-top-10-hardest-bosses-in-dark-soul-history/21386814/

Pro pobavení,když už se tu řeší NK což je IMO jeden z nejtěžších bossů serie.

Ten člověk to musel hrát imrvére zhulenej nebo co,to neni možný,jako dietní Champion Gundyr a Soul of Cinder kterýho jsem uflákal snad napoprvý solo čtvrtej nejtěžší boss a o dvě místa vejš než NK?

LOL

Taky tam tak nějak nevidim Sinha,Alonneho a další plus taktně opominul Bloodborne s Gascoignem apod.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: hezky! to pak urco napis! .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: kámoš to má objednané, říkal že to je na cestě :)
    jsem na to opravdu zvědav!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Dark Souls: The Board Game in the flesh at Toy Fair New York - Polygon
    http://www.polygon.com/2017/2/22/14701330/dark-souls-the-board-game-preview-toy-fair-new-york
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HOMOLKA: Já můžu help až budeš kolem lvl 80, ale nedohrál jsem to, protože jsem pyromancer a zabil jsem Bed of Chaos dřív, než jsem pokecal s tou pyromancerkou dole v bligttownu a ona už se pak neobjevila, tak jsem ragequitnul celou hru a šel hrát dvojku:-D Ale upřímně Bligttown je pro mně hned po Sen Fortres naprosto nejhorší kde mám největší procento ALT F4:-D V Anor Londu mě asi nejvíc srali invandeři, ještě než jsem vůbec viděl signy kámošů tak mě dřív nějakej zabil. A zrovna zdejšího dvojbosse si sám úplně neumim představit - ale fakt se ho vyplatí sejmout, protože se pak můžeš teleportovat mezi některýma bonfirama konečně
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: na stray demona se jeste vykasli. Tam je nahovno ten pad dolu do diry a pak nasledna vychovna od bosse :) dostanes za nej sice titanite slab, ale stejne ho jeste asi nejses schopen upotrebit. Ty ted musis dat Blightown. (obrn se trpelivosti..)

Pokud hrajes na PC, muzu ti nekdy teoreticky zkusit pomoct. Mozna to mam nainstalovany
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: mam gargoyles i motyla v zahrade... a diky za rady, ted jeste chci upizlat toho stray demona ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: jasny, les si dej, ten je uplne idealni. Jsou tam dva bossove a oba celkem v pohode. Gargoyely jsi uz dal (na te strese) ?
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: Dik, no ja se ted seznamuju s prostredim, chci jeste posbirat nejake dostupne predmety, trochu se vylepsit a pujdu na Blighttown nebo dodelam co pujde jeste v Darkroot (hydru ani les jsem zatim nedelal).
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    WOTAR: XONE.. :/
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: aha, to je lepsi udelat ten Blightown, nez New Londo. Tam to je takove trochu o drzku (ne ze by Blightown nebyl :) )

A k bossovi v New Londo se stejne nedostanes, protoze nemas prsten (i kdyz si uz nepamatuju, kde se da sebrat...).
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    ted se pokousim o stray demona v asylumu....
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: no ja jsem ted tak lvl 35, jeste jsem nevesel do blighttownu, mam hotove depths, nakoukl jsem do catacomb a new londa, v darkrootu mi jeste chybi neco...
    JOPS
    JOPS --- ---
    WOTAR: jj, s magem to je pruser :) ale zase v te dobe uz mas soul speary ci crystal soul speary. Z draka ho dostanes v pohode a pak uz je to jenom o trpelive praci s kotoulem no... :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Já ho dal na poprvé, ale díky fantomům, nějak jsem měl na ně štěstí, pač jsem to ho poprvé dělal, když ta hra byla relativně čerstvá. Sice jak se signa objevila, člověk musel být rychlej, pač tam na ně čekalo hodně lidí, ale šlo to:-D Každopádně jsem ho pak porazil s více čí méně fantomama až do NG6. Jak člověk utáhne dragonslayer shield, tak po tom, co ho sundá z toho draka už se dá v pohodě přežít. Problém jsem měl třeba se svym mage charakterem, kde bych to asi bez nějakýho tanka sám nedal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam