• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    Já mám temný tušení že to případně schovávaj cca rok po výlezu posledního datáče k DS3 kdy za třičtvrti roku vyleze DS3 Director's cut a posléze multipack všech dílů s remake/remasterama(?).

Temný tušení ve smyslu že si to okamžitě koupim.

Plná se dá,kupuju skoro všechno takhle a vzhledem k tomu že větší blbosti než DS odehraju
    a obratem dávám dál moc to nestojí.
    DS a BB neprodám nikdy a těšim se až to v krabici se starou PS 4 fat oprášim někdy jako nicnedělající dědek.

HOMOLKA:
    No sehnat PS4 za necelýho bůra neni problém a to je zhruba cena jednoho slušnýho komponentu do PC případně Bloodborne/DS za double kterej by tě vyšel ještě minimálně o litr dráž :D
    Kvůli Bloodborne jsem tu mašinu kupoval a nelituju ANI kačky.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    DeS má o dvě třídy dál nasvícení... to s příchodem rozlehlé mapy DaS1 museli zkrouhnout... o textury v DeS vůbec nejde, to nasvícení to plně vyvažuje... pamatuji si že jsem byl z DaS1 zklamaný když to vyšlo, graficky downgrade :( jinak remake bych si určitě znovu dal... vita, switch, cokoli do kapsy... na ps4 už bych to hrát nechtěl...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: ja mel problem jenom s animaci postavy... pohybovala se mechanicky jak na perku, pres to sem se po DaS1 nedokazal za celou dobu hrani DeS prenest.
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: je to graficky o dost horsi nez DS1. Trochu vylepsit textury a bylo by to v pohode.

HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: tak co ja jsem to videl u kamose, tak to vypada podobne dobre, jako ds1 - vice mene by to mohlo vyjit tak jak to je )
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: no ten Demon Souls bych taky docela rad dal na necem novejsim... Ta atmosfera nemela chybu. Nepamatuji nazev lokace (bylo to vsude zeleny, tma jak v prdeli), ale ta hudba v pozadi, ty voe, nervy nasponovany na maximu :) Mozna bych to prirovnal k soundtracku predatora. Kua, at je remake...
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Vyjit demon souls a bloodborne na pc, tak to beru i za double... ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TALPENNY: vyjit DaS1 na PS4, tak to beru prvni den, klidne za plnou cenu :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BIMBAS:
    Pokud nevysummoníš někoho úplně levýho tak v devadesáti osmi procentech případů ne no.
    Co si vzpomínám tak takhle nepříjemnej byl Fume Knight kam jsem šel se summonem čtyřikrát páč mě vždycky sejmul skoro na konci.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TALPENNY: tak pokd nesoluješ tak nic neni problem. Aspon je to teda moje zkusenost
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    Po tvym žebříčku opět začínám doufat v remaster/remake prvních dvou dílů na last gen

BIMBAS:
    Když striktně soluješ určitě
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Abyss Watchers Beaten on DK Bongos GIF | Create, Discover and Share on Gfycat
    https://gfycat.com/GleamingGraciousBorer
    uz to tady asi bylo,ale ty ve ja upe cuze! frajer to ovlada pres "dk bongos". pro "nenintendisty" je to toto
    http://cdn.nintendonews.com/wp-content/uploads/2014/11/dk_bongos_super_smash_bros.jpg
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    já si imho globálně myslím, že nejtěžší jsou bossové kteří tam nejsou sami. Pokud mu někdo pomáhá je zle. Nedejbože plnohodnotný druhý boss jako O&S
    JOPS
    JOPS --- ---
    TALPENNY: uff, tak muj zebricek se shodne akorat na tom prvnim miste :) Jinak si vybavuju fakt jine zrudy, ktere mi daly pokourit...

pro me serazeno od nejtezsiho a pouze beru v potaz serii Dark Souls

Ornstein and Smough
    Nameless King
    Four Kings
    Seath the Scaleless
    Nito
    Belfry Gargoyeles (v DS2)
    Freja
    Darklurker
    Ancient Dragon
    The Bed of Chaos
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    The top 10 hardest bosses in Dark Souls history - AOL Games
    https://www.aol.com/article/2016/06/03/the-top-10-hardest-bosses-in-dark-soul-history/21386814/

Pro pobavení,když už se tu řeší NK což je IMO jeden z nejtěžších bossů serie.

Ten člověk to musel hrát imrvére zhulenej nebo co,to neni možný,jako dietní Champion Gundyr a Soul of Cinder kterýho jsem uflákal snad napoprvý solo čtvrtej nejtěžší boss a o dvě místa vejš než NK?

LOL

Taky tam tak nějak nevidim Sinha,Alonneho a další plus taktně opominul Bloodborne s Gascoignem apod.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: hezky! to pak urco napis! .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: kámoš to má objednané, říkal že to je na cestě :)
    jsem na to opravdu zvědav!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Dark Souls: The Board Game in the flesh at Toy Fair New York - Polygon
    http://www.polygon.com/2017/2/22/14701330/dark-souls-the-board-game-preview-toy-fair-new-york
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HOMOLKA: Já můžu help až budeš kolem lvl 80, ale nedohrál jsem to, protože jsem pyromancer a zabil jsem Bed of Chaos dřív, než jsem pokecal s tou pyromancerkou dole v bligttownu a ona už se pak neobjevila, tak jsem ragequitnul celou hru a šel hrát dvojku:-D Ale upřímně Bligttown je pro mně hned po Sen Fortres naprosto nejhorší kde mám největší procento ALT F4:-D V Anor Londu mě asi nejvíc srali invandeři, ještě než jsem vůbec viděl signy kámošů tak mě dřív nějakej zabil. A zrovna zdejšího dvojbosse si sám úplně neumim představit - ale fakt se ho vyplatí sejmout, protože se pak můžeš teleportovat mezi některýma bonfirama konečně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam