• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BIMBAS: ja zkousel halberd ale chce to trenink a zvyknout si zas na jiny utocici vzdalenosti
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: jj, zabit obchodnika v Undead Burgu :) Coz s tim Bobesh bude mit docela slusnej moralni problem :))))
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    BOBESH: obecne vzato rychlejsi zbrane jsou pro pve spis slabsi, anzto je snazsi nacasovat v tom prostoru kdy muzes bezpecne utocit jednu silnou ranu nez nekolik slabsich - ale samozrejme kdyz je skill, da se to dohral pohodlne s cimkoliv...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    STRANGERD: ja ted celou dobu behal s zweihanderem a dyz sem vzal vcera tu katanu:

ale zatim jen pocit :))
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    BIMBAS: vypadne z toho prvniho obchodnika v undead burgu
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    STRANGERD: kde se tam dala sehnat Uchigatana ? ja mel za to ze byla jen v Blighttownu dole u obchodnika, ale ten se tam objevil po nejake podmince tusim
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja teda vždy na první běh hraju kopí/štít/luk. To holy kopí v jedničce (silver knight spear ?) bylo pro Nita a jaho kumpanii osina v zadku
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    BOBESH: v jednicce (podobne jako v trojce) muzes ziskat uchigatanu temer na samym zacatku hry, takze tenhle tvuj plan vubec neni blbej (byt teda mne se s ni nikdy moc dobre nehralo, takovej claymore je jina liga:)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    BIMBAS: *psi jako páni že ;)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: ja si vcera vzal do ruky Manslayer a uz vim,co chci bejt priste. Nindžááá :))) si z toho udelam Nioh Souls :D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: ja hral klerika minule s tebou, tak tentokrat si dam neco jinyho... klidne quality, jestli chces abychom meli poradny zbrane:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH:

STRANGERD:

bylo by super, kdyby jeden byl CHODICI TANK, druhej kouzelnik a treti Clerik :) To by mohl bejt srandy kopec :) a nebo naopak. Udelat tri CHODICI TANKY :) vsechno cpat do sily a nosnosti, vzit nejaky ULTRA GREAT SWORDY a nazdar :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: ne no, ale byli jsme daleko a hlavne me to krute bavilo, tak klido dam dalsi pokus:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: ze jsme ji spolu nedojeli ? :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    BOBESH:
    JOPS: kdyztak dejte vedet, jednicku bych dal taky s chuti:)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    JOPS: tak ja na nej mel vzdycky taktiku vybehnout na schody na rimsu, psy šli po jednom k tobe na ubodani a Kapříka skakat z římsy na hlavu několikrát
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: tak jest :) upe zesranej.za celou hru mi snih pod nohama este nekrupal. prvni zprava na zemi: "Giant" tak sem vyhlizel nakyho obra nikde nic. prosel sem branou a vlevo byla mlha a vpravo par nadsencu do zimy. sem se tam s nima postuchoval,ale bonfire nevidno,tak sem se s nima domluvil,ze prijdu na navstevu zas dneska ;))
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: neboj, uz se chystame na DS1 na PC :))))

BOBESH: kde jsi byl v DLC ? sel jsi do te zimy ? :) tam to bude sranda, nepamatuji si ani jednu lokaci, takze budem bloudit oba :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: ja vim! :) taky uz chci rychle sfouknout ty dlc a vrhnout se s JOPSem na jednicku. pak nekdy na podzim,dyz pambu da, trojku na ps4 .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ja bych ti bobesku strasne rad predal taky nejakou ds euforii, ale u toho tveho druheho dilu delam ze takova hra nikdy nevznikla ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam