• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ja bych ti bobesku strasne rad predal taky nejakou ds euforii, ale u toho tveho druheho dilu delam ze takova hra nikdy nevznikla ;)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja su tak stastnee! :))

ne. vazne. asi to tu nikoho nezajima. navic spusta z vas ma souls hry projety nekolikrat. kazdopadne po nakejch cca 100 hodinach a z vetsi casti za prispeni id JOPS, sem vcera usednul a bylo mi dobre.
    pak sem dostal narezano hned na zactku jedny lokace z dlc a sel spat :)))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jo to je na ds serii taky super... vecer se s tim moris, bosse na 15 pokus nedas, unavenej nasranej jdes spat a druhej den odpocatej napoprve;)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: u nej se mi jinak potvrdilo, ze kdyz to proste nejde, tak to pujde jindy.... po zoufalem veceru jsem to dal o den pozdeji napoprve
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: ja zas videl jak mu tam pres zed nahazel par dung pies a nechal ho otravit - ale to proste neni ono ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: Capra demon je KOKOT :) pamatuju si ho moc dobre. On neni tezkej, ale pruser byli ti dva psi u nej. Tam clovek nevi co driv :) a staminy na tomto levelu taky moc neni no, takze jedna rana pres stit = stamina v prdeli a druha rana je konecna :) jooo, to jsem se navztekal...

A pak jsem videl na youtube typka, jak ho snad umlatil firebombama pres mlhu :-D proste na ferovku stal cca 5 metru pred mlhou a hazel za mlhu firebomby :) jako bavil jsem se :))))
    BOBESH
    BOBESH --- ---

BOBESH
    BOBESH --- ---
    :) tak to ja na to prdim. chodim klido ve ctyrech. je to hlavne z duvodu uspory casu zeooo :D

HOMOLKA: toho mentala si pamatuju,este z doby kdy sem se odpanoval u DS na xbox360! na takovym malym prosturku a este s podelanejma trenkama, sem byl hotovej. uz se tesim,az to koupim na tom steamu!
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Ja to zatim jedu prevazne sam a musim rict, ze ten pocit, kdyz jsem dal na popatnacte konecne capru byl k nezaplaceni.... (vim ze spouste lidi problem nedelal, ale me teda dost zavaril ;)) ted jsem si na par veceru kupodivu zacal uzivat i invasions v dark root garden, cehoz jsem se nejprve dost bal... Spis ted prechazim na taktiku ze zkousim dat bossaka sam a kdyz uz to opravdu nejde a nevim kudy kam, dam summon sign a zkousim ho dat v jinem svete... tam se poucim, vratim se a dam ho sam

Ale je mi jasne ze na ty tezsi budu za kazdou pomoc rad )
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Jou Jou! :) Ve dvou se to lepe tahne, vo tom zadna! Navic tady s mistrem... :)
    jit to sam,tak to bud vzdam a nebo sem nekde na zacatku a bojim se kazdy tmy
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsme si s BOBESHem dali tu poradnou srandu v Dark Souls :)

Ancient Dragon down. Na druhej pokus sel dolu, pri prvnim pokusu nas opalil hned co jsme vlezli do lokace a podruhe Bobesh dal na moje rady a umlatili jsme ho.

Pak jsem koukal jak si dava Vendricka :) Tolik haluzackych kotrmelcu jsem jeste v zivote nevidel, ale dal to :) Pak jsem jeste koukal, kdyz sel na Two Towers Watchers a Nashandru :) tyhle dali, ale ten treti boss, nevim ted jmeno z hlavy uz je vypnul. Ale dobry to bylo. Dneska to dokoncime a dame si datadisky. Tam zacne sranda :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Dark Souls 1 - Enter the fog in nutshell:
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Nioh dohrán. Říkejte mi Dobrotivý král.. Parádní to bylo, ke konci příjemně přituhlo a bylo to jiný než Souls. Pěkně intezivní rubačka. Hrozně mě to bavilo. Zbývá mi ještě několik opravdu vypečených vedlejších misí, a rád bych grindoval dál, ale už se až příliš těším do Hyrule. Časem u DLC rozhodně na viděnou.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    Já mám temný tušení že to případně schovávaj cca rok po výlezu posledního datáče k DS3 kdy za třičtvrti roku vyleze DS3 Director's cut a posléze multipack všech dílů s remake/remasterama(?).

Temný tušení ve smyslu že si to okamžitě koupim.

Plná se dá,kupuju skoro všechno takhle a vzhledem k tomu že větší blbosti než DS odehraju
    a obratem dávám dál moc to nestojí.
    DS a BB neprodám nikdy a těšim se až to v krabici se starou PS 4 fat oprášim někdy jako nicnedělající dědek.

HOMOLKA:
    No sehnat PS4 za necelýho bůra neni problém a to je zhruba cena jednoho slušnýho komponentu do PC případně Bloodborne/DS za double kterej by tě vyšel ještě minimálně o litr dráž :D
    Kvůli Bloodborne jsem tu mašinu kupoval a nelituju ANI kačky.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    DeS má o dvě třídy dál nasvícení... to s příchodem rozlehlé mapy DaS1 museli zkrouhnout... o textury v DeS vůbec nejde, to nasvícení to plně vyvažuje... pamatuji si že jsem byl z DaS1 zklamaný když to vyšlo, graficky downgrade :( jinak remake bych si určitě znovu dal... vita, switch, cokoli do kapsy... na ps4 už bych to hrát nechtěl...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: ja mel problem jenom s animaci postavy... pohybovala se mechanicky jak na perku, pres to sem se po DaS1 nedokazal za celou dobu hrani DeS prenest.
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: je to graficky o dost horsi nez DS1. Trochu vylepsit textury a bylo by to v pohode.

HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: tak co ja jsem to videl u kamose, tak to vypada podobne dobre, jako ds1 - vice mene by to mohlo vyjit tak jak to je )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam