• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    SPINGEE: Jojo celkem hard, tu její kosu používám s magem a má to krásnej move set teda
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Sestra Frieda byl dobrej boss fight
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: ja ho ani nekupoval...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ale ten posledni datadisk na DS3 hodne tezka bida. To jsme meli probehnute zachvilku. To datadisky v DS2 ci DS1 jsou uplne jina kava...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: do prdele, to je za tejden co ? :) kua drat :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: jee a nebude este k tomu nakej prenos na twiteru nebo nakej shareplay? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LION_DON: na to druhe DLC jsem zvedavy! mam se stejne ujetyma dobrodruhama večůrek s projekci a "rozbalovanim"... posledne jsme se stridali po smrti a par bossu z ds3 prosli ;)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TALPENNY: na invadery mame strateeegyji! jops ceka schovanej pod schodama! ja nalakam svym sarmem k nemu a on sekne a hlava na tri pulky! :)))
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    WOTAR & _KOFILA_: no zatim to nejde, ale pude to po 28/3 ;)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BOBESH:
    DS 3 PS4 verze ?
    Výborně,kdyby vás přepadla plechovka s Uchigatanou jsem to já :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: u tech dveri. sou tam asi ctvery dokola. za dverma bubak. kazdej sme dali kotoul do strany. ja tam mel vzduch a az po delsi dobe podlaha. mozna bych to s milimetrem zdravi prezil,kdyby me tam pro jistotu zezadu neucesaly sekerou po hlave :))
    btw pak sem nasel ten "spoustec" vytahu,tak sem si tam prolejzal neznamy mista asi se 100k dusi. no nechal sem jim je tam. toe jasny :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: no nejdriv jsem zahucel do diry ja :) Jak se tam objevili dva sekernici ci co to bylo, ja se jich lekl a kvalitni roll dozadu a ono na tom kousku to nebyl dobrej napad.

A pak jsi zahucel nekam ty, ale uz nevim u ceho se ti to povedlo :)))) ale bylo to taky nejake enonuno idiotske misto ne ? :)))

_KOFILA_: to zavisi na Bobeshovi :) kdy si poridi DS3 :) vezmu taky lucistnika a budem strilet z dalky a koukat se, jak to Bobeshovi jde :))))

VESNACH: dojedem datadisky DS2 a kdyz Bobesh bude mit naladu a chut, tak muzem dat na PC DS1 :) pouzijeme utilitku Dark Souls Connect Fix ci co to bylo a to se pripojovalo jedna radost :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    _KOFILA_: No moje poslední postava, už jsem nevěděl co, je ta ježibaba z Undead Setlement. Už mám všechny její hadry, akorát ta její palice je těžká. A jedu ji trochu jako pyromancera
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    WOTAR: já vím... párkrát jsem to dohrál .)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    _KOFILA_: Z dálky se tu bohužel moc léčit nedá:-D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    já bych si na tu trojku vzal novou postavu co jsem vůbec ještě nezkoušel... lučištník/priest jen bych vás z dálky léčil a střílel šípem do kolene .)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    s JOPSem chceme dat jednicku pres steam, pote trojku na ps4! cim vic tim lip! me to nende a aspon se mi muzete smat :D treba jako vcera JOPS! s pranim dobre noci, po mem krasnym rollu ze srazu, sem este davno po tom, co odesel, slysel jeho potutelny smich :)))
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ...a ja kdyz to budete hrat na steamu!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Trojku budete hrát na ps4? to bych se drazí dobrodruhové opravdu závazně přidal (na jeden dva večery v týdnu)!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hovadko! :) hodinu se tam s nima sere a pak udela haura a dostal po cuni,dyz uz mel Smough asi centak zdravi :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: tfujtajxl jako!
    sem hledal estli v ty lokaci fungujou ty prism stones a kazdej jen nadava! :))
    Frigid Outskirts is probably the worst area in the entire game - Dark Souls II: Scholar of the First Sin Message Board for PlayStation 4 - GameFAQs
    https://www.gamefaqs.com/boards/893784-dark-souls-ii-scholar-of-the-first-sin/71890404
    Frigid Outskirts is probably the worst area in the entire game

Annoying horse-like enemies that spawn out of thin air charging with a high damage moveset, close to zero visibility, a tedious and dangerous run to the boss fog, and to top it all off Lud and Zallen are probably the most bull**** boss in the entire series. It wouldn't even be half as bad if I didn't end up getting ganked by these flying horse things every other run attempt.
    I was enjoying the Ivory King DLC until I got here, and thank god it's optional because I probably will never complete it
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam