_KOFILA_: jsem asi v pulce, porazil jsem neco jako pavouci zenu. Na druhej, nebo treti pokus sla dolu. Co se tyce obtiznosti, tak lehce prituhlo, ale nic co by me sralo. Uvidime dal, az s Bobeshem dojedu DLC DS2, tak to zase chvili pustim. Mne ta hra prijde fakt co se tyce hratelnosti naprosto super.
Ohledne lootu souhlasim, nechavam si rare veci, vsechno ostatni vyhazuju. Nedelam zadnej upgrade zbrani, nemam to nejak zapotrebi. Vzdycky si najdu nejake dual katany, ktere jsou lepsi nez mam a jdu s jinejma. V tomhle mam o hodne radeji Dark Souls :) (resit, zda Titanic Chunky soupnout sem, ci sem :)))) Na brneni taky nejak kaslu.
Chcipam casto, ale je to diky memu agresivnimu stylu, kdy k souperi si jdu povidat z oci do oci a pak plesk a lezim :) hra ma naprosto bozi loading, takze chcipnu a za 5 vterin hura znova na ne. To je k nezaplaceni.
Pribeh nevim, neresim, ja chci hrat :) Vim, ze jsem William a nic vic me nezajima :)
Co se tyce grafiky, tak ja to nejak nevnimam. On se obcas roztoci docela brutalni kolotoc, kdy sledovat grafiku fakt nema cenu :)) A tech 60fps je super.
Hru doporucuji a co se tyce obtiznosti, tak DaS je tezsi. Protoze ta frustrace kam vlastne jit a kam nejit je u DaS celkem znama :)))) v NIOH vlezete do mapy, vidite i doporuceny level a hura na to.
PS
Prej ted ma vyjit patch pro DS3 na PS4 PRO, ze to snad pobezi v 60FPS :)
kua, to bude zradlo