• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: Toho nedas imho ani s fantomama. Ma trikrat zivot takze o to tezsi pro Tebe
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: Neni no, jako je mi jasný, že to určitě někdo dohraje jenom s pěstma a ještě na volantu, ale taky kolik tomu věnuje času:-D Dal jsi ho nakonec aspoň s Fantomama ? Každopádně mě to bavilo teda víc než Ashes of Ariadnel.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ringed City dohrano. Jen na draka jsem se vykaslal. To na solo proste neni mozny. DLC je moc pekny.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: Hele ja nioh nehral, nebyl zatim cas. Ale mam ds3 na pc.. a tam ty dropy nejsou. Jak prijdes do vedsi nove lokace tak to dropne, ale i tak jsem za to rad. Me to trhalo oci, kdyz jsem se otacel. Treba bude jeste nakej update...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    HOMOLKA: Ja zatim nehral tak dlouho, ale doufam ze to snad uz vyresili :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    XLEEF: to bezi jen na procku? muzes srovnat s 60fps v Niohu?
    NJORL
    NJORL --- ---
    LION_DON: Tak dik. Sel napoprvy. :) Ve chvili kdy zacne spulit usmev na laser, tak pod nej skocit a nandat mu :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    XLEEF: ovlivnil narust fps skakani jako dsfix v ds1? Tam pri zvyseni fps byly skoky kratsi...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Za me nejvedsi radost z 60fps i kdyz teda sou tam dropy.. ale tech 30 me fakt sralo
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    WOTAR: nenech se zmast tim Siegbrau, rekne sice, ze ma posledni dva a jeden ti da, ale neni to on ;)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    NJORL: zabij Demon in Pain jako prvni ... Dorhys Gnawing je vyhodou ve fajtu v obou fazich, resp. cokoli s bleed. Ale u DG to naskakuje nejrychleji
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja delam vsechny bosse solo. A pak pomaham ostatnim. Tak to proste hraju :) Jinak me to neba. Ale samo s plechovkou.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: Záleží asi kterýho z těch dvou zabiješ jako prvního ne ? Jako Smaug s tim druhym
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: Myslim, že jsem měl jednoho fantoma, kterej to tankoval a já jako mage to do něj kydlil - mám dojem, že je to to NPC Amnestic knight (kde mám podezření, že je to Catarina knight, protože nechává Siegbrau), fakt hodně vydrží, takže se to s nim dá. Stejně tak toho optional dragona jsem dal jedině se 2 fantomama, sám bych to nedal ani náhodou. Všechny ty bosse si dokážu představit solo s hlavní postavou (mám dragonslayer sekeru a havels shield, jinak jsem cleric), ale toho draka nevim teda. Ikdyž zrovna lightining mu dává bez debaty nejvíc. Teď to procházim se svym magem, protože to ještě neni new game. Trochu mí připomíná obtížnotí toho draka z DS II DLC Sunken Temple. Hlavní postavu mám na NG+7, takže to předpokládám bude mnohem větší pain:-D Každopádně teďko po dohrání hodnotim asi jakože lepší než Ashes of Ariednel (pokud nepočítám Undead Arenu)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :D
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    BOBESH: je to on.. je tam stejna lahev Moutain Dew!!
    EZEE
    EZEE --- ---
    BOBESH: je, ma i stejny povleceni :D magoooor
    NJORL
    NJORL --- ---
    LION_DON: AHA! A toho docilim jak? :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LION_DON: tyo to vypada na toho samyho,co si to dava na ty nintendo bonga :D
    BOBESH
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    NJORL: musis prvni fazi udelat tak, aby ta druha byla Meele a nelital tam jak magor a hazel ty meteory atd
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam