• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :D
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    BOBESH: je to on.. je tam stejna lahev Moutain Dew!!
    EZEE
    EZEE --- ---
    BOBESH: je, ma i stejny povleceni :D magoooor
    NJORL
    NJORL --- ---
    LION_DON: AHA! A toho docilim jak? :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LION_DON: tyo to vypada na toho samyho,co si to dava na ty nintendo bonga :D
    BOBESH
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    NJORL: musis prvni fazi udelat tak, aby ta druha byla Meele a nelital tam jak magor a hazel ty meteory atd
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Si tu stezujete jak je to tezky a mezitim typek hraje na detskym volantu ))

NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: a jak jsi prosimte sundal toho Deamon prince? 2 fazi prvniho bosse. Strasne mi dava ohnem ... ani se neni kam schovat.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    XLEEF: Mě už zbývá poslední optional boss. Mě přišly obě DLC nějak těžký ze začátku, ale pak to jde. Někdě člověk nesmí hned ze začátku zabíjet všechno ale prostě to proběhnout dál
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Je to peklo. Vcera jsem se u toho vyvstekal. Nevim zda bude sila pokracovat. Predstav si standartni DS peklo mapu do ktere te odstreluje andel na obloze s neustale se schovavas. To je prvni hodina... nevim
    JOPS
    JOPS --- ---
    takze neco jako DS2 DLC ? :) tam s Bobeshem uspesne chcipame porad :)))
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    WOTAR: No ja to zkusil, ale stale lvl 80 a ng++ .. a jeste jsem ted delsi dobu nehral. Neni to easy, furt jen chcipu :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak už jste někdo prubnul Ringed City ? Já jsem zatim docela spokojenej, je to přiměřeně těžký a frustrující a líbí se mi, že je člověk ze začátku v tom pokroucenym městě, je to takový vtipně klaustrofobický:-D
    EZEE
    EZEE --- ---
    OT
    Eternal Ring od From Software se brzy dostane na PlayStation 4 - novinka na konzolista.cz
    http://konzolista.tiscali.cz/...=eternal-ring-od-from-software-se-brzy-dostane-na-playstation-4-dkrs
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    EZEE: ooo geralt-kun hits the action again. Těším se.
    EZEE
    EZEE --- ---
    Nioh dnes dostane update s novým obsahem - novinka na konzolista.cz
    http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=nioh-dnes-dostane-update-s-novym-obsahem-du9z
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FRIZER: Možná taky záleží, jakej build hraješ ne ? Nioh jsem nehrál, tak nevim, ale i v DS mi různý bosové přišly různě těžký podle buildu. Třeba v DS III Nameless King, když jsem měl strenght build s dragonslayer shield, docela to šlo, ale s magem a malym shieldem to bylo mnohem horší.
    Jinak etika u invaderů, podle mě záleží, jak dlouho to hraješ - čim dýl, tim jsem na etiku víc sral:-D Jedině kdy se uklonim a tak je když se vyvolává přes signy nebo to dělá ten protivník. Ale v DS III jsem chěl odměnu za covenant a invadit a získat to je normálně fakt těžký, když tam každej má 2 fantomy, který po tobě hned dou - buď seš fakt dobrej, nebo musíš použít nějakou smorc taktiku, třeba vyběhnout neviditelnej apod
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    ale tak nakonec mi to přišlo asi jednodušší to Nioh než DS
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LLGHOSTLL: Poslední region
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    FRIZER: a už jsi to dohrál?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam