• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ABE: Vy hrajete na tom PS co ?
    ABE
    ABE --- ---
    JOPS: DSIII prave koupeno, zacinam. Az budete hrat dejte vedet poridim plusko a zahrajem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    v patek jsme s Bobeshem dojeli DSII TSOF. Jedineho bosse, na ktereho jsme se vysrali jsou KINGS PETS v DLC v zime. Ty dve pumy ci co to je... Ta cesta k tomu je takovej mensi porod a i kdyz jsme to sli asi 30x, tak ani hovno. Jinak snad vsechno dole.

Tak uvidime, kdy Bobesh poridi DSIII ci DaSI :)

Klidne se pak nekdo muze pridat :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LION_DON: No jo tak je fakt, že jak se v DS naučíš přesně pohyby a útoky bosů tak neni problém dát cokoliv i na lvl 1, protože tě prostě nikdo netrefí, což tu hru možná malinko kazí, ale je jaká je:-) Každopádně dobrá šílenost dojít do NG 7 na lvl 1:-D
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    WOTAR: NG+6 je v pohode .. kor kdyz se podivas na tohle ;)

Dark Souls 3 Ringed City - SL1 NG+7 Darkeater Midir No Rolling or Blocking
    https://www.youtube.com/watch?v=UxeLdJEhE5A

(tam uz chybi jen ten volant)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LION_DON: GJ! Já na NG+6 ještě nemám ani ashes of ariadnel, tohle bude asi insane

LION_DON: Jo Sen Fortress, tu jsem nenáviděl víc než Blight Town. Ale zase těžkej reward feeling když jsem konečně nahoře zapálil bonfire
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    NJORL: Midir solo na NG++ byl slusnej vojeb, ale po par pokusech sel.. chtel bych videt toho kdo ho navrhoval ))
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: To já ho s dvouma fantomama teda dal, by mi to nedalo nemít to DLC hotový celý:-D
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: Toho nedas imho ani s fantomama. Ma trikrat zivot takze o to tezsi pro Tebe
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: Neni no, jako je mi jasný, že to určitě někdo dohraje jenom s pěstma a ještě na volantu, ale taky kolik tomu věnuje času:-D Dal jsi ho nakonec aspoň s Fantomama ? Každopádně mě to bavilo teda víc než Ashes of Ariadnel.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ringed City dohrano. Jen na draka jsem se vykaslal. To na solo proste neni mozny. DLC je moc pekny.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: Hele ja nioh nehral, nebyl zatim cas. Ale mam ds3 na pc.. a tam ty dropy nejsou. Jak prijdes do vedsi nove lokace tak to dropne, ale i tak jsem za to rad. Me to trhalo oci, kdyz jsem se otacel. Treba bude jeste nakej update...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    HOMOLKA: Ja zatim nehral tak dlouho, ale doufam ze to snad uz vyresili :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    XLEEF: to bezi jen na procku? muzes srovnat s 60fps v Niohu?
    NJORL
    NJORL --- ---
    LION_DON: Tak dik. Sel napoprvy. :) Ve chvili kdy zacne spulit usmev na laser, tak pod nej skocit a nandat mu :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    XLEEF: ovlivnil narust fps skakani jako dsfix v ds1? Tam pri zvyseni fps byly skoky kratsi...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Za me nejvedsi radost z 60fps i kdyz teda sou tam dropy.. ale tech 30 me fakt sralo
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    WOTAR: nenech se zmast tim Siegbrau, rekne sice, ze ma posledni dva a jeden ti da, ale neni to on ;)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    NJORL: zabij Demon in Pain jako prvni ... Dorhys Gnawing je vyhodou ve fajtu v obou fazich, resp. cokoli s bleed. Ale u DG to naskakuje nejrychleji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam