• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ENDER: na takovy trapeni a otazky existuje jenom jedna univerzalni odpoved...

JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: tak multak ma rozhodne smysl :) to nasrani, kdyz te vypne invader je k nezaplaceni :)

A hlavne v MP ti s bossem muze kdokoliv pomoct. Sezeres Ember a na zemi pred bossem vidis znacky. Vetsinou to jsou normalni hraci, obcas tam jsou i NPC.

A prvni hrani chce hrat bez navodu. A hlavne vsechno prolezt. Protoze ty zkratky fakt zkrati beh klidne o 3/4 casu :) a dalsi vec, nemusis to vsechno zabijet, kdyz uz si myslis, ze mas vsechno sebrany, tak jenom bezis a na enemackou plebs kasles.

A jestli ti trva pul hodiny najit taktiku na bosse, tak si myslim, ze to je uplne v pohode :) V DS1 byly i bossove, co jsem treba delal 10 hodin :) (ne vkuse samozrejme, po dvou hodinach odejdes nasranej a druhy den to zkusis znova, nebo vecer a ono to pomaha)

Na cem hrajes ? Pokud na PS4, neni problem s pomoci.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: ja jsem uplne newbie v ds3 (nehral jsem zatim nic ze serie) a zacal jsem hrat sorcerora a u prvniho bosse jsme s kamosem stravili asi hodinu nebo dve, kdyz jsme si vymenovali joypad po kazdy smrti..

nasledne jsem vyrazil na vypravu do undead city nebo kam a celej den jsem se tu hru jeste v podstate ucil.. i ted mi zabere boss klidne pul hodky nez si na nej najdu taktiku.. musim rict, ze bez navodu mi to prijde dost nehratelny, hlavne kvuli tem chvilim kdy clovek beha jak blbec po mape, 5x chcipne na jednom miste a nasledne zjisti, ze pred 100 metrama bylo vpravo za skalou ohniste..

ma smysl to hrat multiplayer? je tam nejaky end content?
    JOPS
    JOPS --- ---
    dal jsem si s kamosem DS3 :) vzal jsem si Clerika, jeste jsem s nim v DS3 nehral. Vsechno spatne... Spise defenzivni postava, ktera ma vyhodu toho, ze se muze lecit. Jinak mi prijde uplne nahovno :) Nez se clovek dostane ke Great Spearum, je konec hry...

Vcera jsem z hecu vzal Warriora. Rytiri, okolo kterych jsem s Clerikem chodil po spickach, tak Warriorem umlatim bez stresu. Zatim jsem chcipnul pouze jednou, kdyz me spalil drak pri behu pro Claymore. Ta hra se prochazi uplne jinak :)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    BOBESH: Tak to chci Havla:-D Vzpomněl jsem si přitom na "Your mama is so fat she wears Havels ring but still fat rolls":-D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    BOBESH: tak už to někdo udělal. Chystal jsem se na to ale koukam že dlouho :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Tokyo Dark Souls !
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: tyjo co to je za pecku? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Enjoy Bois

ABE
    ABE --- ---
    WOTAR: Jojo, já PS..
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ABE: Vy hrajete na tom PS co ?
    ABE
    ABE --- ---
    JOPS: DSIII prave koupeno, zacinam. Az budete hrat dejte vedet poridim plusko a zahrajem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    v patek jsme s Bobeshem dojeli DSII TSOF. Jedineho bosse, na ktereho jsme se vysrali jsou KINGS PETS v DLC v zime. Ty dve pumy ci co to je... Ta cesta k tomu je takovej mensi porod a i kdyz jsme to sli asi 30x, tak ani hovno. Jinak snad vsechno dole.

Tak uvidime, kdy Bobesh poridi DSIII ci DaSI :)

Klidne se pak nekdo muze pridat :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LION_DON: No jo tak je fakt, že jak se v DS naučíš přesně pohyby a útoky bosů tak neni problém dát cokoliv i na lvl 1, protože tě prostě nikdo netrefí, což tu hru možná malinko kazí, ale je jaká je:-) Každopádně dobrá šílenost dojít do NG 7 na lvl 1:-D
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    WOTAR: NG+6 je v pohode .. kor kdyz se podivas na tohle ;)

Dark Souls 3 Ringed City - SL1 NG+7 Darkeater Midir No Rolling or Blocking
    https://www.youtube.com/watch?v=UxeLdJEhE5A

(tam uz chybi jen ten volant)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LION_DON: GJ! Já na NG+6 ještě nemám ani ashes of ariadnel, tohle bude asi insane

LION_DON: Jo Sen Fortress, tu jsem nenáviděl víc než Blight Town. Ale zase těžkej reward feeling když jsem konečně nahoře zapálil bonfire
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    NJORL: Midir solo na NG++ byl slusnej vojeb, ale po par pokusech sel.. chtel bych videt toho kdo ho navrhoval ))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam