• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ENDER: No myslim, že třeba na Nameless Kinga budeš určitě potřebovat pomoc, toho jsem se sorckou sám nedal, ikdyž to jde když víš, kdy uhýbat. Každopádně kdyžtak dej vědět, nemám teď s kym moc hrát, každej hraje na konzoli:-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    WOTAR: dekuju za nabidku, kdyz tak se ozvu, ale v tuhle chvili si to chci sam projit :)
    asi to bude se sorckou kdyz uz ji mam rozjetou..
    pak si to mozna strihnu cely znovu :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ENDER: Tak v DS III ti na kompu klidně můžu pomoct, kdyžtak napiš
    ENDER
    ENDER --- ---
    NJORL: jo jasny, hraju 4 dny, takze jsem hledal char, kterej bude snadno hratelnej, protoze jeste ten melee combat uplne neovladam..
    NJORL
    NJORL --- ---
    ENDER: Ja jsem ale zastancem toho nazoru, ze rozsekat nekoho nablizko a naucit se jej tak, ze jen macha kolem Tebe a Ty uskakujes a seknes ve vhodnej moment, je proste mnohem vic uspokojujici, nez je sundat na dalku. :)

I kdyz, jak pro koho. :)

ENDER
    ENDER --- ---
    NJORL: je pravda, ze spousta hernich situaci je velmi snadno resitelna diky ranged attacku, ale jakmile dostanu od bosse 3 rany, jsem tuhej.. ale zase kdyz jsem mlatil takovej velikej stromecek tak jsem ho krasne odstrilel pres missile.
    hra mi ted neprijde moc tezka, ale je mi jasny, ze muzu casem narazit.. mam ted nahrano cca 16 hodin, ale verim, ze s novym charem bych to probehnul za 2-4 hodiny...

ta sorcka mi casto hodne zjednodusuje gameplay, protoze hodne neprijemnejch nepratel rozstrilim, jeste predtim nez ke me dojdou... ale jak rikam, uvidim co prijde casem..
    NJORL
    NJORL --- ---
    ENDER: Kdyz jsem zacinal s DS serii, tak jsem udelal stejnou chybu jako Ty. Zvolil jsem spatnou postavu ... Pyromancera. Hra mi prisla strasne obtizna a chtel jsem s tim seknout. Ale pak mi tady KONDIK poradil at zkusim plechovku :) Tak jsem ji rozjel s tim, ze se k casterovi treba case zase vratim a musim rict ze za tech 6-7 let co DS hraju jsem stale u plechovky. :) Ten pocit ze hry je proste fajn. Takze doporucuju Lothrick set of armor, Havel's shield a Dark Sword kombo. Kdyz se s tim naucis, tak Te nic nezastavi. Dokonce i invaderi kdyz tohle kombo videj, tak by se imho radeji odlogovali hry, protoze proste staci blokovat jejich utoky dokud jim nedojde stamina, v tu chvili ja jsem tak na pujce a ze zbytku jim dam stun lock Dark Swordem a pa pa ...
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: obecne pouzivam to co je v dane chvili efektivni, na nektery moby, kteri mi delaji problemy pouzivam magii, zbytek mlatim katanou, protoze nemam nekonecne many...
    ale jak na to koukam, efektivnejsi by byl asi nejakej melee char :/
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: to sice farmit ano, ale je rozdil, kdyz jebnes do bosse a das mu damage za 600 nebo za 200, to je sakra znat :)

a kouzelnik na blizko je cesta do pekel :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: no ja na zacatku rozdaval souly jak na bezicim pase :)
    souhlas, ze u sorcky musim cpat veci do hodne statu a casem mozna uz nebude tak efektivni (navic jsem se naucil hrat na blizko, takze ted bych volil nejakou plechovku).
    moc souly neresim, protoze se imho daji casem nekde efektivne farmit..
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: tak to jsi dal, nez jsem cekal. Kouzelnik je super. Ale je u nej naprd, ze to musis cpat do vsech moznejch statu.

a 35 level neni moc :) to hodne prichazis o duse ne ?mam 25 level za hodinu a pul hrani vcera a to jsem zatim porazil jenom toho uplne prvniho bosse :) ale zase je fakt, ze jsem v tom levelu vsechno serezal aspon 4x :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: jasne, upgrade potek i zbrani jsem zvladnul...
    ted jsem byl naposledy u nejakyho castera, kterej si dela na 50% asi tri kopie a tam jsem furt experimentoval s tim, ze jsem ho nejak zabijel kouzlama, nakonec jsem k nemu nabehl, rozsekal ho katanou (tu mam s fire enchantem, aby nescalovala se staty), pak me asi 5x zabily ty kopie, na ty jsem koupil rychle castici spell a pak to slo celkem v pohode..
    jsem nekde na zacatku, mam level asi 35
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: vsechny bosse samozrejme v jednom zabijes. Jsou i borci, co to davaj se zakladnim levelem bez jakehokoliv zvysovani.

Jinak predpokladam, ze udelat upgrade zbrane zvladas, ze Estus Shard si zvysujes, kdyz je najdes ?

Jakyho mas posledniho bosse ? Toho blba bileho, co dava frostbitten ? :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: ee, normalne pc s xbox joypadem..
    musim rict, ze je to pro me po dlouhy dobe hra, kde nemam nikdy pocit, ze uz to umim hrat na dobry urovni po dvou dnech hrani...
    a je tam nejaky coop na bosse, kteri treba v jednom zabit nejdou?

omlouvam se za debilni otazky, ale uz jsem neco nacetl na internetu, ale ta hra ma hodne veci postavenych jinak nez standardni gamesy :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ENDER: na takovy trapeni a otazky existuje jenom jedna univerzalni odpoved...

JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: tak multak ma rozhodne smysl :) to nasrani, kdyz te vypne invader je k nezaplaceni :)

A hlavne v MP ti s bossem muze kdokoliv pomoct. Sezeres Ember a na zemi pred bossem vidis znacky. Vetsinou to jsou normalni hraci, obcas tam jsou i NPC.

A prvni hrani chce hrat bez navodu. A hlavne vsechno prolezt. Protoze ty zkratky fakt zkrati beh klidne o 3/4 casu :) a dalsi vec, nemusis to vsechno zabijet, kdyz uz si myslis, ze mas vsechno sebrany, tak jenom bezis a na enemackou plebs kasles.

A jestli ti trva pul hodiny najit taktiku na bosse, tak si myslim, ze to je uplne v pohode :) V DS1 byly i bossove, co jsem treba delal 10 hodin :) (ne vkuse samozrejme, po dvou hodinach odejdes nasranej a druhy den to zkusis znova, nebo vecer a ono to pomaha)

Na cem hrajes ? Pokud na PS4, neni problem s pomoci.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: ja jsem uplne newbie v ds3 (nehral jsem zatim nic ze serie) a zacal jsem hrat sorcerora a u prvniho bosse jsme s kamosem stravili asi hodinu nebo dve, kdyz jsme si vymenovali joypad po kazdy smrti..

nasledne jsem vyrazil na vypravu do undead city nebo kam a celej den jsem se tu hru jeste v podstate ucil.. i ted mi zabere boss klidne pul hodky nez si na nej najdu taktiku.. musim rict, ze bez navodu mi to prijde dost nehratelny, hlavne kvuli tem chvilim kdy clovek beha jak blbec po mape, 5x chcipne na jednom miste a nasledne zjisti, ze pred 100 metrama bylo vpravo za skalou ohniste..

ma smysl to hrat multiplayer? je tam nejaky end content?
    JOPS
    JOPS --- ---
    dal jsem si s kamosem DS3 :) vzal jsem si Clerika, jeste jsem s nim v DS3 nehral. Vsechno spatne... Spise defenzivni postava, ktera ma vyhodu toho, ze se muze lecit. Jinak mi prijde uplne nahovno :) Nez se clovek dostane ke Great Spearum, je konec hry...

Vcera jsem z hecu vzal Warriora. Rytiri, okolo kterych jsem s Clerikem chodil po spickach, tak Warriorem umlatim bez stresu. Zatim jsem chcipnul pouze jednou, kdyz me spalil drak pri behu pro Claymore. Ta hra se prochazi uplne jinak :)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    BOBESH: Tak to chci Havla:-D Vzpomněl jsem si přitom na "Your mama is so fat she wears Havels ring but still fat rolls":-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam