• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    _KOFILA_:
    To děláš dost blbost protože u Friede,Gaela,Spear of the Church a draka je nával jako prase,
    summoní tě tak asi za vteřinu.

Druhá věc je že pokud jde progresuchtivej ke Gaelovi prvně
    (anebo je levej)
    tak asi na 98 procent ho

a)dá nejpozdějc na začátku třetí fáze
    b)ke konci mu dojdou flašky

O drakovi nemluvě,bez skilled mága to skoro pokaždý vykostí.
    Jednou to vypadalo docela dobře a jen tak mimochodem máchnul ocasem,
    3 summoni okamžitě tuhý a Host of Embers tam byl sám,
    asi dlouho no :D

ENDER:
    Počítej tak +-90,
    za předpokladu že Boss Souls nežereš ale měníš za haraburdí a moc negrindíš
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ENDER: Já měl cca kolem 100, někdo mívá třeba 80, záleží jak moc důkladně procházíš a jak moc pomáháš třeba
    ENDER
    ENDER --- ---
    kolikatej level ma standardne postava pri dohrani zakladni ds3? kolik ma ta hra tech actu (nebo jak se jmenuje ta zalozka pri travel)?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    sakra já bych si zahrál coop jak prdlej... ale přestal jsem platit psn+, vlastně jsem ps4 nezapnul tak měsíc...
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Havel stit je jinde nez brneni. Have stit v te mape pred pontifem. Poprve se objevej siver knightove a jeden na Tebe pali zeshora a tam jsou tri truhly. :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: Zrovna na nameless kinga je boj na dalku super easy. Ve druhe fazi pri dodrzovani urcite vzdalenosti Te nedobiha ... a pomalicku jde k Tobe a ty ho usmazis.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: Já už jinak moc nehraju, tak se mi to jenom kvůli tomu nechce, spíš si řikám, že si to od někoho půjčim, pač bych si chtěl zahrát hlavně Bloodborne a Nioh akorát

JOPS: Já bych řek, že pyromancer je skoro lepší, hodně věcí je na klasickej spell dmg celkem imuní a někdy potřebuješ fire nebo dark, případně na draky lighting. Clerika jsem hrál jako první postavu (teď má něco přes lvl 200), ve všech DS jsem ho jel na strenght + faith a docela to vždycky fungovalo, ale čistě na spelly to neni moc viable no
    JOPS
    JOPS --- ---
    WOTAR: cas si poridit PS4 :) uz treba kvuli Bloodborne :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: presne... takhle jsem zacal v DSIII s pyromancerem (a to mam dohrany vsechny serie). U Aldricha v Anor Londo jsem to vypnul, udelal si kouzelnika a srandy kopec. Ted jsem mel Clerika, ten me teda vubec nebavi. A jedu znova plechovku. Ten pocit moci je super :))) Ale premejslim kde v DSIII je havel brneni :) to si nejak nedokazu ted z hlavy vybavit...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ENDER: No myslim, že třeba na Nameless Kinga budeš určitě potřebovat pomoc, toho jsem se sorckou sám nedal, ikdyž to jde když víš, kdy uhýbat. Každopádně kdyžtak dej vědět, nemám teď s kym moc hrát, každej hraje na konzoli:-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    WOTAR: dekuju za nabidku, kdyz tak se ozvu, ale v tuhle chvili si to chci sam projit :)
    asi to bude se sorckou kdyz uz ji mam rozjetou..
    pak si to mozna strihnu cely znovu :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ENDER: Tak v DS III ti na kompu klidně můžu pomoct, kdyžtak napiš
    ENDER
    ENDER --- ---
    NJORL: jo jasny, hraju 4 dny, takze jsem hledal char, kterej bude snadno hratelnej, protoze jeste ten melee combat uplne neovladam..
    NJORL
    NJORL --- ---
    ENDER: Ja jsem ale zastancem toho nazoru, ze rozsekat nekoho nablizko a naucit se jej tak, ze jen macha kolem Tebe a Ty uskakujes a seknes ve vhodnej moment, je proste mnohem vic uspokojujici, nez je sundat na dalku. :)

I kdyz, jak pro koho. :)

ENDER
    ENDER --- ---
    NJORL: je pravda, ze spousta hernich situaci je velmi snadno resitelna diky ranged attacku, ale jakmile dostanu od bosse 3 rany, jsem tuhej.. ale zase kdyz jsem mlatil takovej velikej stromecek tak jsem ho krasne odstrilel pres missile.
    hra mi ted neprijde moc tezka, ale je mi jasny, ze muzu casem narazit.. mam ted nahrano cca 16 hodin, ale verim, ze s novym charem bych to probehnul za 2-4 hodiny...

ta sorcka mi casto hodne zjednodusuje gameplay, protoze hodne neprijemnejch nepratel rozstrilim, jeste predtim nez ke me dojdou... ale jak rikam, uvidim co prijde casem..
    NJORL
    NJORL --- ---
    ENDER: Kdyz jsem zacinal s DS serii, tak jsem udelal stejnou chybu jako Ty. Zvolil jsem spatnou postavu ... Pyromancera. Hra mi prisla strasne obtizna a chtel jsem s tim seknout. Ale pak mi tady KONDIK poradil at zkusim plechovku :) Tak jsem ji rozjel s tim, ze se k casterovi treba case zase vratim a musim rict ze za tech 6-7 let co DS hraju jsem stale u plechovky. :) Ten pocit ze hry je proste fajn. Takze doporucuju Lothrick set of armor, Havel's shield a Dark Sword kombo. Kdyz se s tim naucis, tak Te nic nezastavi. Dokonce i invaderi kdyz tohle kombo videj, tak by se imho radeji odlogovali hry, protoze proste staci blokovat jejich utoky dokud jim nedojde stamina, v tu chvili ja jsem tak na pujce a ze zbytku jim dam stun lock Dark Swordem a pa pa ...
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: obecne pouzivam to co je v dane chvili efektivni, na nektery moby, kteri mi delaji problemy pouzivam magii, zbytek mlatim katanou, protoze nemam nekonecne many...
    ale jak na to koukam, efektivnejsi by byl asi nejakej melee char :/
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: to sice farmit ano, ale je rozdil, kdyz jebnes do bosse a das mu damage za 600 nebo za 200, to je sakra znat :)

a kouzelnik na blizko je cesta do pekel :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: no ja na zacatku rozdaval souly jak na bezicim pase :)
    souhlas, ze u sorcky musim cpat veci do hodne statu a casem mozna uz nebude tak efektivni (navic jsem se naucil hrat na blizko, takze ted bych volil nejakou plechovku).
    moc souly neresim, protoze se imho daji casem nekde efektivne farmit..
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: tak to jsi dal, nez jsem cekal. Kouzelnik je super. Ale je u nej naprd, ze to musis cpat do vsech moznejch statu.

a 35 level neni moc :) to hodne prichazis o duse ne ?mam 25 level za hodinu a pul hrani vcera a to jsem zatim porazil jenom toho uplne prvniho bosse :) ale zase je fakt, ze jsem v tom levelu vsechno serezal aspon 4x :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam