• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    HOMOLKA: nejde to už... od ds1 to jsou 3 roky... a v ds3 nejde levelovat brnění, číli skutečně obdivuji ng7+ sl1 hráče co jsou v datadisku před bossem a nedělají kotoul... prostě jiná generace .)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    _KOFILA_: pritom kdyz sleduju jella tak to vypada tak lehke... kofilo, respekt!!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: od te doby jsem se s lvl1 postavou dal nedostal :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: me se to chytlo i u bonfire ale to jsem mel prave bezici connection mod a nez jsme tam dobehli tak me uplne lame rozsekal ten lucistnik pred mlhou... stunlock a byl jsem
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja to mel u bonfire, zkusim to jeste
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: ja ji dal pred mlhu a ani jsem nedobehl ke schodum a bum... v hollow forme - celkem to stale zije, ale vic treba po desate vecer
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: znacku jsem tam mel polozenou docela dlouho a nic
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: predvcirem jsem se solairem nekomu pomohl s o+s a 70k za to
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: pvp? ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: sry jsem asi na 83 levelu
    JOPS
    JOPS --- ---
    WOTAR:

HOMOLKA:

ted za bosse je cca 30-40k dusi, coz je cca 1 level, ted jsem nabouchal co to slo a jsem na 91 levelu, ono ted ziskat 19 levelu neni prdel :)

kde nafarmit ?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: No level by jsme tušim měli skoro stejnej, musíme akorát dohnat Homolku:-)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Kdyztak si date duo s wotarem, jestli ma min jak 98 nebo kolik ukazuje kalkul:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: to jo, tak ja tam mam platinu :) ale nevim zda s touhle postavou :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: podle achievu zabil
    JOPS
    JOPS --- ---
    WOTAR:
    HOMOLKA:

bohuzel mam mensi problem

jsem asi 79 level a mam vsechny bonfire k te svate trojici. Nejsem si jistej, zda jsem zabil NITA ci nikoliv.. nevim
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: Mi připomnělo, že O+S jsme vždycky řikali Snorlax a Pikachu:-D
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA:

WOTAR:

odpoledne mrknu doma jak na tom jsem a muzem zkusit. Myslim, ze O and S mam za sebou, pak si nejsem vubec jistej, jestli jsme to nejak vymlatili dal.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HOMOLKA: No tak vyzkoušíme a uvidíme, na tom Discordu už jsem nam přidělal channel, tak se klidně můžeme pak domlouvat tam
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    WOTAR: ono by levely nemusely byt na obtiz kdyz nebudu host ja...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: Taky to mám na Steamu, na DSI by se určitě hodili spoluhráči:-) Pro komunikaci bych asi využil Nyx Discord server, https://discord.gg/cjkYZ (sice je to původně na Overwatch, ale už se to používá na všechno)

HOMOLKA: Já jsem taky docela přelevelovanej, sice nemám tolik, ale asi bych to mohl klidně dohnat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam