• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    WOTAR: ono by levely nemusely byt na obtiz kdyz nebudu host ja...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: Taky to mám na Steamu, na DSI by se určitě hodili spoluhráči:-) Pro komunikaci bych asi využil Nyx Discord server, https://discord.gg/cjkYZ (sice je to původně na Overwatch, ale už se to používá na všechno)

HOMOLKA: Já jsem taky docela přelevelovanej, sice nemám tolik, ale asi bych to mohl klidně dohnat
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: ja jsem celkem prelevelovany, stridam zbrane a chtel jsem mit moznost pouzivat artorias sword...tusim ze mam neco jako sl118 - takze s mp to mam uz nejakou dobu trochu komplikovanejsi - viz http://darksouls.wiki.fextralife.com/Summon+Range+Calculator muzu byt v coop se sl 98-140. Ale klidne se rad pridam, do katakomb pujdu az zitra vecer nekdy po osme hodine.
    kdyztak http://steamcommunity.com/profiles/76561198070568621/
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA:

WOTAR:

connection mod funguje luxusne, jak ho nastartujes, zvolite stejnej server a behem 2 vterin je na place.

Pojdte to dat ve trech, ja tam asi taky budu :))) Mam to na PC na Steamu
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HOMOLKA: A jak jsi na tom s levelem ? V DS I tušim se neuvidíme když nebudeme v nějakym rangi případně žejo ?

HOMOLKA: Ten connection mod jsem nikdy nepoužil, díky za tip!
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    WOTAR: ja myslim, pokud pouzivas connection mod http://www.nexusmods.com/darksouls/mods/1047/ , tak tam si muzes primo navolit kamose a spojis se jen s nim... ale nezkousel jsem, mod pouzivam at mam vetsi sance na summon a invasion
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    na Nita jdu zitra :) dnes si dobehnu jeste ash lake/great hollow ... jinak jsem teda zjistil, ze mi nejak zahadne zmizel titanite slab za stray demona, coz me trochu mrzi a budu muset asi farmit )
    JOPS
    JOPS --- ---
    WOTAR: mno, hele, na PC to mam :) ale moc netusim kde jsem. Rozehrany jsem to mel tady s STRANGERD a jak vysel DS3, tak jsme to zabalili. A mozna jsem na tom dost podobne, ze jsme skoncil nekde u NITA. Ani netusim, s jakym buildem jsem sel :))
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: Já teda DS I nedohrál, ale řikam si, že asi někdy začnu zase od začátku. Rage quitnul jsem protože jsem hrál pyromancera, pěkně si sbíral všechny pyromancie no a zabil Bed of Chaos dřív, než jsem pokecal s tou pyromancerkou v blighttownu, takže mi zmizela, a tim jsem přišel o spoustu pyromancií. To mě dost nasralo, tak jsem shodil lehkej pyromancerskej oděv a začal nosit havla, ale už mě to nějak nebavilo potom, tak jsem šel na DS II. Teď jsem někde u Nita na lvl 80, kdyby byl někdo podobně, tak bych si klidně zahrál
    JOPS
    JOPS --- ---
    WOTAR: premejslim, jestli jsem je nekdy dal uplne sam... Jestli jsem pokazdy nemel aspon zavolaneho sunbro...

Ale jak koukam na stream, co hraje bracha Lobose (jeden z TOP hracu Dark Souls). Jenom popis k tomu streamu. Jeho bracha je strasna lama. Ale fakt strasna. A ten je schopnej spadnout z mostu sirokem jak letistni runway aniz by ho kdokoliv ohrozoval :) tak O and S dal snad po 8-9 hodinach hrani :))))

A jeste jedno zjisteni, asi ma panickou hruzu z hadu (zdravim Bobeshe :))) :)

uplne super je to videt tady

kdybych netrefil cas, tak ve 14:35, u tohohle se fakt valim smichy :))) myslim, ze udelat z toho GIF by nebylo spatny :))

Lobro plays Dark Souls (Part 15)
    http://www.youtube.com/watch?v=FvOz1J0bSzo&t=833
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: Já ho vždycky upižlal longbowem, on pak taky většinou spadne.
    Jinak O a S jsem sám teda nedal, vim, že to jde, ale kámoši pomohli. V dnešní době je teda dost opruz čekat na signu, navíc mě vždycky někdo dřív invadnul, než se mi objevila ta kamaráda, už kvůli tomuhle jsem taky málem vyhazoval z okna. Ale zase jak to zvládneš a dostaneš lord vessel, hra rázem začně víc odsejpat, jak se můžeš teleportovat.
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    TOMMY_: a O+S mi neprisli az tak tezky. Natrenuj nanecisto ( dej summon sign pred mlhu) a v nejhorsim muzes pozvat sun bro ;)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    TOMMY_: nebo hush a neviditelnost... Taky se da sejmout na dalku poison sipy, ale to je takove lame...
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: :) jedna z nejzkurvenejsich casti :) Musis k tomu rytiri dobehnout na misto co stoji. Tam uz nebudes dostavat sipem do zad.

muj postup

Od tech dvou dracku vybehnout nahoru k vezi a ja teda beham tou pravou stranou veze. Rimsa nahoru, pak se jde po te uzke podel zdi a kdyz rytir vystreli, tak kotrmelec k nemu. A na toho rytire drzet stit pred sebou a nechat ho sekat. Ale potrebujes poradnej stit. Neco ve stylu Tower Shield, ci Eagle Shield ci Havel Shield. :) Asi nema smysl se snazit ho umlatit, on spadne sam.

A az pak pri boss fightu budes hazet PS3 z okna, tak rekni, ja si pod to okno dobehnu :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Tak jsem rozjel ds1 a jsem uz v anor londu a za boha se nemuzu dostat prez toho knighta co stoji na rimse za gaygorlem.. vzdycky me bud shodi dolu nebo dostanu sip do zad.. aaaa.. ale podle videii je hned za rohem nejtezsi boss fight v serii tak jsem zvedavej jak to pujde :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TALPENNY: konečně to vypadá že vývojář pochopil jak core má audience .)
    ABE
    ABE --- ---
    V DSIII me prekvapilo ze se nevylepsuji veci na sebe jak tomu bylo ve II, docela skoda.
    A tech prstenu ve hre, si snad otevru obchod na parizske :D
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    _KOFILA_:
    To děláš dost blbost protože u Friede,Gaela,Spear of the Church a draka je nával jako prase,
    summoní tě tak asi za vteřinu.

Druhá věc je že pokud jde progresuchtivej ke Gaelovi prvně
    (anebo je levej)
    tak asi na 98 procent ho

a)dá nejpozdějc na začátku třetí fáze
    b)ke konci mu dojdou flašky

O drakovi nemluvě,bez skilled mága to skoro pokaždý vykostí.
    Jednou to vypadalo docela dobře a jen tak mimochodem máchnul ocasem,
    3 summoni okamžitě tuhý a Host of Embers tam byl sám,
    asi dlouho no :D

ENDER:
    Počítej tak +-90,
    za předpokladu že Boss Souls nežereš ale měníš za haraburdí a moc negrindíš
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ENDER: Já měl cca kolem 100, někdo mívá třeba 80, záleží jak moc důkladně procházíš a jak moc pomáháš třeba
    ENDER
    ENDER --- ---
    kolikatej level ma standardne postava pri dohrani zakladni ds3? kolik ma ta hra tech actu (nebo jak se jmenuje ta zalozka pri travel)?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    sakra já bych si zahrál coop jak prdlej... ale přestal jsem platit psn+, vlastně jsem ps4 nezapnul tak měsíc...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam