• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ENDER: Jo některý NPC vidíš jenom, když sleduješ jejich quest linku a některý NPC se s tebou nebaví, když třeba vstoupíš do nějakýho covenantu (třeba Siris, když dáš nějaký pale tongue). Ale jinak myslim, že u Pontiffa určitě můžeš vysumonit Londor Pale Shade a i tu Anri (to je ta, co s ní kecáš po horácovi), jsou tam 3 sighny předtim vchodem jak jsou takový tři výklenky na druhou stranu - vpravo vlevo a uprostřed. Až budeš hrát po druhý, určitě si přečti jak udělat celej Anri quest, musíš na to nejdřív vysát toho poutníka, jak ti dá nakonec 5 levelů, takže budeš hollow - máš díky tomu celkem dobrej ending.
    ENDER
    ENDER --- ---
    WOTAR: super, dik za rady... jsem prave videl, ze ten mec nejak nerfli..

jeste mam dotaz k npc, ktere jdou summonovat.. jednou se mi pred abyss watchers podarilo nasummonovat nejake npc, ktere se uz neobjevilo po prvnim wipe.. ted jsem se doplazil k nejakymu knechtovi v s ohnivym mecem co si udela klona na 50% a ve walkthrough ma ten clovek s sebou 2 npc a uplne ho rozmlati na prvni dobrou... me ten blbec zase zabiji jak na bezicim pase..
    ty npc jsou nejak zavisli na questech, ktery nejsou nikde videt?

taky se mi deje to, ze mi treba u toho jezera zmizela ta zenska u toho mostu po tom co jsem zabil horace a pak jsem ji potkal prave v dalsi mape, kde uz nebyl dialog o horacovi.. ty casovy posloupnosti mi nejak nesedej :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ENDER: No jako je pravda, že ta váha je trochu přehnaná:-D Mě to s nim taky moc nešlo, ale v PVP tim rozhodíš v podstatě každýho. Je fakt že na PvE je to pomalý, když s tim člověk extra neumí. Myslim, že jsem club taky zkoušel, ale nepřišlo mi to právě lepší, ale je to jenom můj pocit. Na konci jsem pak nosil Dragonslayer Greataxe, kterou bych pak určitě doporučil (úplně jsem na ní předtim zapomněl) - ta je celkem rychlá a přitom má kotel dmg a účinnej special atack. Vyměníš za souls z dragonslayer armor - akorát teda mě se líbil i ten shield (hodí se pak na nameless kinga), ale sekera se u strenght charu vyplatí víc.
    ENDER
    ENDER --- ---
    WOTAR: jakto? :) akorat mam oboji a heavy great club mam na +6 a fugs na +3 (pak uz je narust ceny upgrade v materialu brutalni) a club ma momentalne o neco malo vetsi dmg pri vaze 12 (fugs 25,5)... takze muzu mit lepsi brneni, pripadne nosit stit na dropy soulu... + se je club o neco rychlejsi..
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    HOMOLKA: na xboxu one je to v rezimu zpetny komatability a je to strasnej hnus :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: tak 2 hodiny pauza a pak sel asi na 4 pull :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    TOMMY_: jojo, po hodine jsem radsi sel delat neco jinyho :)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    TOMMY_: me jednicka graficky hnusna neprijde na svou dobu a i dnes je nekdy fakt cool.
    Sen fortress me chvili taky trapila, ale kdyz jsem se ji naucil, tak zacala byt super... Jinak za me bylo slabsi a frustrujici great hollow,ale zase nic strasneho. ted davam katakomby, ty me obcas vytrolli kdyz blbe spadnu, ale jinak to jde. Do tomb of giants jsem zatim nahledl, ale nechce se mi tam :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    moje prvni hra byla DS3.. a potom jsem hned zkousel 2.. ta me nebavila.. tak jsem se vrhnul na 1.. a ta vypada graficky fakt hnusne.. sedozeleny textury.. nic moc.. ale pak jsem to kousnul a je to docela v pohode.. jen mi prijde ze 3 byla tezsi.. zatim teda nejsem nakonci.. ale 1 mi prijde tezka hlavne v tom ze jsou tam uplne debilni pasaze, ktery se proste blbe prochazeji - protoze je na uzkym mostu nepritel, nebo na nejakym miste je od sebe bonfire strasne daleko, nebo je skrytej tak ze temer nejde najit.. ale treba bossove, ty mi prijdou ve 3 tezsi.. abbys nebo dancer je fakt peklo.. nebo ty dva, jak ho pak nosi na zadech, nebo ten v londu, hned za schodama.. jak strili ty fialovy sipy.. to je proste zlo.. oproti tomu,, ornstein and smaug.. hodne jsem se toho bal.. a slo to na druhej pokus.. ale to samy v 3.. gwina jsem dal na poprvy, s tim ze si jenom ocihnu co a jak dela.. a nakonec padnul.. stejne jako ta superrior verze toho prvniho bosse.. uvidim co jednicka jeste nachysta :))
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    ENDER: to je ale 3.. ja ted hraju 1.. :) .. tak to te zachvili ceka jeden z nejhorsich bossfightu :)) ten ti nezavidim.. hned co zazvonis na 3 zvony a otevre se ti brana
    ENDER
    ENDER --- ---
    TOMMY_: ja to hraju chvili, ale ted jsem byl v nejaky bazine ve farron keep a nez jsem si nasel mapu, 4x jsem se tam ztratil a prisel asi o 30k soulu :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: Me cesta k nemu absolutne davala smysl.. od druhoho bonfiru jen seskakat dolu a cestou utok ze skoku na dve koslivcovy kolecka a hned jsem u nej.. ale pak ta tma a prism stones.. tam to nedavam
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: hmm, celkove me nebavila cesta k Pinwheelu, jinak to co jmenujes je pravda. Treba v DSII to jsou vsechny datadisky, tam rodim jezky :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Nejhorsi casti ds jsou zatim : sen fortress, rimsa v anor londo a vstup do hall of a giants za pinwheelem..
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    LION_DON: jo presne takhle me hribecek vcera vytrolil
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: kamos s tim bez problemu dojel celou hru a moc si tu zbran pochvaluje.

Ono kdyz se podivas na statistiky zbrani, tak oni ve finale jsou vsechny plus minus stejny na +10 (v ramci sve řady)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ENDER: Ten fume ultragreatsword je stejně pomalej, ale určitě výhodnější než club
    ENDER
    ENDER --- ---
    WOTAR: jj jedu ds3, prave hledam nastupce, ted jsem lootnul great club, ale je to na me moc pomaly... ale je mozny, ze s tim jenom neumim :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    BIMBAS: V DSIII teda ? To jsem myslel taky, za mě fakt dobrá zbraň a dá se s tim jít celou hrou. Ten fume greatsword jinak získáš ve Smoldering Lake, je to po žebříku dolů u Wolnira, až tam budeš. Mušíš porazit celkem tuhýho týpka http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Fume+Ultra+Greatsword
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam