• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    vy jste tu ale všichni steamoví což? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    máte někdo ještě demons souls? nedáme si na ps3? jednou týdně jak basket či fotbal? pevný den, pevná hodina... za měsíc máme hotovo...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    HOMOLKA: on capra je trochu o randomu co udela ai tech psu a jakej prvni utok hodi samotnej demon, kdyz mas stesti a demon udela neco pomalyho a psi se nezaseknou pod schodama ale poslusne za tebou bezi na rimsu tak to das snadno na poprvy, v opacnym pripade prepare to die... tudiz ja ho vetsinou skipnu a vracim se k nemu az na vyssim levelu kde ho pak snadno zmasakruju:)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    je to stejne vtipne...ja hraju nekolik profilu najednou, chci si zkusit ruzna nastaveni atd... a stejne prestoze si myslim, ze uz nejaky skill po 160 hodinach hrani mam, tak capra deamon me stale dava a dava na lvl 28 ... a to jsem se k nemu dostal treba za cca 2 hodiny hrani, po garogoylach a po motylovi...
    NJORL
    NJORL --- ---
    ENDER: NPC je cheat. Ted jsem ale koukal ze se da lehce sundat pres parry. :) Tak asi je ces se to naucit. :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    NJORL: jojo, v tom enrage je silenej.. ale 6 si nedokazu predstavit :) ja uz ted vypadnu z rytmu, trikrat skocim nekde blbe a nazdar...
    u gundyra je jako npc ten katana man, ten nepomuze? :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ENDER: Pro me je konecna Champion Gundyr na Journey 6. Proste nemam prostor dat si byt jednu lavicku ... Je strasne agresivni. A na jeden HP bar ho proste nedam ...
    ENDER
    ENDER --- ---
    tak jsem zajebnul nameless kinga a nejhorsi byla u nej teda ta slepice, pak parkrat proskocit spearem byla uplna pohodicka... finalni boss byl taky celkem v klidu... akorat teda nejhorsi boss, kteryho jsem zabijel byl pontiff sulivan (nebo jak se jmenuje), bez vysummonovanych NPC jsem ho proste nedokazal dat...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: me prijde vtipny. ze nemuzu ani rollovat.. protoze to jde az od 2 staminy.. :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Fakt skvělé video! Díky Tommy! Jak v půlce vysvětluje že se nemůže ani napít protože to bere staminu...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    LOVE_DALI: randomizer me taky bavi.. ten jeho bracha vubec..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    TOMMY_: Lobose (a LoBros) sleduju pravidelně jak na twitchi tak na youtube. Ten týpek se mi postaral a hodiny a hodiny dobrý zábavy :).
    LoBros DS1 je neuvěřitelná zábava. Stejně tak jako Randomizer, ng7+ SL1 run apod :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    HOMOLKA: Bluelizard me nastal ( ne svoji vinou ) ale youtube mi vzdycky posilal emaly ze ma live stream ( asi moc casto ) . Tak jsem ho unbooknul :/
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    TOMMY_: jo, ja ho sjizdim celkem pravidelne. jeste mam rad marcuse a jeho lore walkthrow (epicnamebro) - skoda ze u ringed city tak vyhorel...a bluelizardjella taky)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    doporucuju :))

Dark Souls 1 HP 1 Stamina Run (Pt. 1)
    https://www.youtube.com/watch?v=tUztc4ET1JI
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: Dlouho jsem tu postavu nehrál, ale některý určitě se summonama, možná bych to měl zkusit jako výzvu a dát to čistě bez toho
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: A bossy davas sam nebo se summonama?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: No to jsi celkem borec, já jsem někde v NG+6 tušim a i pěknej trash mi docela dává a to mám celkem tanky build s havel shieldem:-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam