• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: jojo :D narazil sem na takovej hovadskej tank nebo co to bylo s otocnym ramenem, na kterym mel plamenomet, ale jelikoz mi daval instant, tak sem se mu zatim vyhnul :) cekal sem vetsi koridor a vlastne hned na zacatku mas minimalne 3 smery, kteryma muzes jit a oteviras si zkratky zpatky k medi centru (bonfajru). Coz je dobry a vypada na relativne promyslenej level design, ale mam za sebou tak 3-4 hodky zatim, takze kdo vi...
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: diky diky, co bossfight ? byl uz nejakej ?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: hele jestli sem to pochopil dobre, tak vlastne vylepsujes jenom power core exoskeletu, coz ti pridava staty. Skill na zbran se zlepsuje automaticky podle typu zbrane, kterou pouzivas a vlastnosti vylepsujes skrz modifikace exoskeletu (treba lepsi stabilitu pres soucastky na nohy, ruce, torso, hlavu etc.) + tam mas implantaty, ktery ovlivnujou x dalsich veci jako treba pocet a typ healu, jestli bude over time nebo ti doplni zdravi najednou, jestli uvidis hp bar nepratel a tak.) na jednu stranu je tam znacny zjednoduseni oproti treba DS, na stranu dalsi je tam asi vic kombinaci.
    Je to jak v DS, umres a kdyz umres znova, prijdes o bordel cos pustil + mas limitovanej cas na to ten bordel sebrat... zatim sem na zacatku v podstate, ale da se to dobre probihat. Nepratele sou daleko blbsi nez v DS a nehonej se za tebou... alespon ty zakladni ne.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: premejslim, ze si to taky koupim.

Co vsechno jde expit ?
    zdravi
    stamina
    sila
    ?
    ?
    ?
    ?

a je to jako v DS, ze mas jeden pokus na vyzvednuti "dusi" ?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: hele, ono se to tezko vysvetluje :) na me obecne scifi prostredi v kombinaci s lehce hororovou atmosferou pusobi daleko vic psycho, nez fantasy DS treba, coz beru jako uplne odtrzeny od reality a hraju s ledovym klidem. Ono to slunickove prave vypada na prvni pohled, hodne svetlejch prostor, rozsahly vyrobni haly a tak, ale prave ty prostory sou uplne prazdny. Slysis jenom zvuky mlaceni plachet, elektricky vyboje a nepratele sou schvalne rozhazeny tak, ze sou schovany a vybihaj z ruznejch smeru nebo vstavaj, tak jako hnusne mechanicky, jak maji ty exoskelety, no humus :D zvuky a celkove atmosfera je fakt paradni. Pak slezes po schodech do kolektoru, kde je tma a... no, jako za me nope :D snazim se drzet, kde je svetlo.
    NJORL: zvyknul sem si na nej docela rychle, ale zatim nedovedu posoudit, jak moc bude repetetivni- kazda zbran ma vlastni moveset i vlastnosti a po hodine hry narazis na 4 co vim, takze doufam v solidni variabilitu + na zacatku si volis typ exoskeletu, coz ovlivnuje styl hrani. Myslim, ze zjednoduseni rpg prvku je tak akorat, ale hraju to chvili na to, abych moh veci posoudit vic do hloubky.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: co jsem videl, tak mi to prislo takove hodne slunickove :)))) takze me prekvapuje, ze se u toho bojis :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Koukal jsem na par gameplay videi a ten soubojovej system mi prijde dost tezkopadnej teda. Nevidel jsem kryti ani kotouly. Mozna to ty lidi neumeli hrat.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BIMBAS: je to pecka, me to zatim bavi moc a musim uznat, ze sem z toho po par hodinach podelanej daleko vic, nez ze vsech DS dohromady... nejak na me to prostredi a zvuky pusobi mnohem vic desivejc. Takovyhle pocity sem u DS snad nikdy nemel a mozna to kvuli tomu ani nebudu moc dohrat. Sou mista, tmavy koridory, kam se mi vylozene nechce, a kdyz na me na ochozu vylitnul prvni rhino hajzlik nebo co to bylo a zarval, tak se ve me vylozene zcvrkla dusicka, ze sem to musel vypnout. Pripomina mi to atmosferou trochu Dead Space, to sem taky nebyl schopnej poradne hrat.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Vcera jsem koukal chvili na Lobose jak to hraje a vypada to fakt jako ds s roboty :) uvidim, mozna koupim. Akorat to nema multak... coz je skoda
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Už jste někdo hrál Surge ? Měla by to údajně být scifi soulsovina
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    ENDER:
    Key items,Tomes,Ashes,Sigily,pochopitelně zkratky a bonfires.
    Zůstávaj ti covenanty,zbraně,brnění,prsteny všechno.

Gael je typickej boss na coop ve dvou
    (víc lidí už je oser)
    a garantuju ti že s drakem si jako solista užiješ dosytosti :)
    Ten šílenej grind co jsem si dal na na konci tzn. dokolečka farmení Gaela/Friede/čokla/Spear of the Church/Princů mě taky definitivně přestal bavit a taky jsem to zase zalomil na NG.
    Až ti tohle všechno bude málo dej si Old Hunters na NG+....,
    stojí to za to
    ENDER
    ENDER --- ---
    tak jsem zabil gaela a byl to pro me zatim nejtezsi fight, protoze jsem ho asi prvni 2 hodiny progressu mlatil 2hand dragonstalkers axe... nakonec jsem se naucil hrat se stitem a s obycejnou sekerou a pak uz to konecne slo hrat a po dalsi asi hodine progressu jsem ho konecne zabil :) uz mi chybi jenom drak..

chtel jsem se zeptat o co vsechno prijdu pri prechodu na vyssi obtiznost.
    PHEET
    PHEET --- ---
    ten film s mattem damonem ma byt jako nioh?
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: myslim, ze na PS3 bych to mel mit :)
    ale musel bych to sebrat brachovi, coz by nebyl problem, ja spis budu mit psychicky problem to spustit :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    kondik mi sebral ps3, demon´s souls jeste nedohrane mi lezi ve skrince. Zbytek mam na ps4
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    vy jste tu ale všichni steamoví což? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    máte někdo ještě demons souls? nedáme si na ps3? jednou týdně jak basket či fotbal? pevný den, pevná hodina... za měsíc máme hotovo...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    HOMOLKA: on capra je trochu o randomu co udela ai tech psu a jakej prvni utok hodi samotnej demon, kdyz mas stesti a demon udela neco pomalyho a psi se nezaseknou pod schodama ale poslusne za tebou bezi na rimsu tak to das snadno na poprvy, v opacnym pripade prepare to die... tudiz ja ho vetsinou skipnu a vracim se k nemu az na vyssim levelu kde ho pak snadno zmasakruju:)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    je to stejne vtipne...ja hraju nekolik profilu najednou, chci si zkusit ruzna nastaveni atd... a stejne prestoze si myslim, ze uz nejaky skill po 160 hodinach hrani mam, tak capra deamon me stale dava a dava na lvl 28 ... a to jsem se k nemu dostal treba za cca 2 hodiny hrani, po garogoylach a po motylovi...
    NJORL
    NJORL --- ---
    ENDER: NPC je cheat. Ted jsem ale koukal ze se da lehce sundat pres parry. :) Tak asi je ces se to naucit. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam