• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    NJORL, LLGHOSTLL: ja cet v nejaky recenzi, ze to nejde, tak me ani nenapadlo to hledat. Dik.
    NJORL
    NJORL --- ---
    VESNACH: myslim kdyz drzis LT tak muzes lock prehazovat
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    EZEE: jojo, zakladni atributy mas pres power core a tim odemykas i novy sloty pro implantaty. Power core vylepsujes z tech scrapu, ktery ti pada z nepratel a muzes ho ztratit stejne jak duse z DS. Zbrane levelujes automaticky tim, ze je pouzivas- one handed, two handed, celkove me ten system docela bavi. Je to asi celkove zjednoduseny, ale ne na ukor hratelnosti.
    EZEE
    EZEE --- ---
    Jak je tam udelany ten system levelovani, nejaka energie nebo co? :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    VESNACH: Ja to tady necham (at pripadni hraci vi ze tady to auditko je) a kdyz uvidim, ze se tu Surge moc neresi, tak to smaznu. Kazdopadne to s tema zbranema bylo prvni, co me vystrasilo...scifi, roboti a zadny zbrane, "magie"?! Tak treba se v ramci pribehu neco odkryje :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    EZEE: ja myslim, ze za nioh bys moh udelat 3 tecky. A jestli se ti chce, tak do zahlavi seznam vsech souls like her... uz je toho vesmes hromadka a nevim, jestli surge zas nejak extra vybocuje.

Vcera padnul prvni boss, opustil sem startovni oblast a dostal drona. Prave me trochu mrzelo, ze to je scifi a ze nemam nic na dalku, ani jako v ramci ekvivalentu k magii, nejaky plasma svinstva, lejzry, disintegratory hmoty a tak. A von ma clovek drona, to je dobry :) to se mi libi.

_KOFILA_: hele neni. Hraju agilni verzi a mel sem z toho takovy pocity na zacatku, nez sem se dostal do ovladani. Ted, jak mam vic staminy, tak jenom spamuju sprint a "roll" a je to fakt svizny. Akorat mi hodne vadi, ze kdyz zamknes target, tak abys ho zmenil, tak musis odemknout a pak znova zamknout, to znamena, vic jak dva oponentni najednou sou mordor- ale kdyz z nich nechces komponenty, tak targetovat nemusis, protoze se kamera chova vylozene rozumne a ovladani je precizni. Tak snad to dal nebude opruz.
    EZEE
    EZEE --- ---
    _KOFILA_: Ja te chapu, hlavne souls je souls, to nic nenahradi, ale je to pry takovy souls like tak proc to neresit i tady, zase aby z toho tady nebyl bordel..nioh tu zaslouzene misto ma
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    imho to vypada otresne a tezkopadne, ale rad si to tu poslechnu... sam se k tomu nedostanu...
    EZEE
    EZEE --- ---
    Takze pokud by se to tu rozmnozilo na vic uzivatelu, zavedeme tady i The Surge, jestli nejste proti.

HOMOLKA: Dik mazu se, jsem v praci tak jsem se jen rychle optal.
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    EZEE:

BIMBAS:

a par prispevku vyse....
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: no, ono to je od tvurcu Lord of Fallen a ten me se priznam moc nebavil... Graficky to vypadalo suprove, ale hratelnost pokulhavala. Ne ze by to bylo tezky, ale strasne zdlouhavy boje i s obycejnejma mobikama. Ale je fakt, ze jsem si uz dlouho zadnou hru nekoupil :))
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: jojo :D narazil sem na takovej hovadskej tank nebo co to bylo s otocnym ramenem, na kterym mel plamenomet, ale jelikoz mi daval instant, tak sem se mu zatim vyhnul :) cekal sem vetsi koridor a vlastne hned na zacatku mas minimalne 3 smery, kteryma muzes jit a oteviras si zkratky zpatky k medi centru (bonfajru). Coz je dobry a vypada na relativne promyslenej level design, ale mam za sebou tak 3-4 hodky zatim, takze kdo vi...
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: diky diky, co bossfight ? byl uz nejakej ?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: hele jestli sem to pochopil dobre, tak vlastne vylepsujes jenom power core exoskeletu, coz ti pridava staty. Skill na zbran se zlepsuje automaticky podle typu zbrane, kterou pouzivas a vlastnosti vylepsujes skrz modifikace exoskeletu (treba lepsi stabilitu pres soucastky na nohy, ruce, torso, hlavu etc.) + tam mas implantaty, ktery ovlivnujou x dalsich veci jako treba pocet a typ healu, jestli bude over time nebo ti doplni zdravi najednou, jestli uvidis hp bar nepratel a tak.) na jednu stranu je tam znacny zjednoduseni oproti treba DS, na stranu dalsi je tam asi vic kombinaci.
    Je to jak v DS, umres a kdyz umres znova, prijdes o bordel cos pustil + mas limitovanej cas na to ten bordel sebrat... zatim sem na zacatku v podstate, ale da se to dobre probihat. Nepratele sou daleko blbsi nez v DS a nehonej se za tebou... alespon ty zakladni ne.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: premejslim, ze si to taky koupim.

Co vsechno jde expit ?
    zdravi
    stamina
    sila
    ?
    ?
    ?
    ?

a je to jako v DS, ze mas jeden pokus na vyzvednuti "dusi" ?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: hele, ono se to tezko vysvetluje :) na me obecne scifi prostredi v kombinaci s lehce hororovou atmosferou pusobi daleko vic psycho, nez fantasy DS treba, coz beru jako uplne odtrzeny od reality a hraju s ledovym klidem. Ono to slunickove prave vypada na prvni pohled, hodne svetlejch prostor, rozsahly vyrobni haly a tak, ale prave ty prostory sou uplne prazdny. Slysis jenom zvuky mlaceni plachet, elektricky vyboje a nepratele sou schvalne rozhazeny tak, ze sou schovany a vybihaj z ruznejch smeru nebo vstavaj, tak jako hnusne mechanicky, jak maji ty exoskelety, no humus :D zvuky a celkove atmosfera je fakt paradni. Pak slezes po schodech do kolektoru, kde je tma a... no, jako za me nope :D snazim se drzet, kde je svetlo.
    NJORL: zvyknul sem si na nej docela rychle, ale zatim nedovedu posoudit, jak moc bude repetetivni- kazda zbran ma vlastni moveset i vlastnosti a po hodine hry narazis na 4 co vim, takze doufam v solidni variabilitu + na zacatku si volis typ exoskeletu, coz ovlivnuje styl hrani. Myslim, ze zjednoduseni rpg prvku je tak akorat, ale hraju to chvili na to, abych moh veci posoudit vic do hloubky.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: co jsem videl, tak mi to prislo takove hodne slunickove :)))) takze me prekvapuje, ze se u toho bojis :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Koukal jsem na par gameplay videi a ten soubojovej system mi prijde dost tezkopadnej teda. Nevidel jsem kryti ani kotouly. Mozna to ty lidi neumeli hrat.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BIMBAS: je to pecka, me to zatim bavi moc a musim uznat, ze sem z toho po par hodinach podelanej daleko vic, nez ze vsech DS dohromady... nejak na me to prostredi a zvuky pusobi mnohem vic desivejc. Takovyhle pocity sem u DS snad nikdy nemel a mozna to kvuli tomu ani nebudu moc dohrat. Sou mista, tmavy koridory, kam se mi vylozene nechce, a kdyz na me na ochozu vylitnul prvni rhino hajzlik nebo co to bylo a zarval, tak se ve me vylozene zcvrkla dusicka, ze sem to musel vypnout. Pripomina mi to atmosferou trochu Dead Space, to sem taky nebyl schopnej poradne hrat.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Vcera jsem koukal chvili na Lobose jak to hraje a vypada to fakt jako ds s roboty :) uvidim, mozna koupim. Akorat to nema multak... coz je skoda
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Už jste někdo hrál Surge ? Měla by to údajně být scifi soulsovina
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam