• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    NJORL: Na kolik hodin to tak je? Koukal jsem na videa a nevypada to spatne.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: Takže to poslední patro je vlastně stealth akce ? Nebo zběsilej útěk ? (timhle způsobem jsem i v DS procházel některý lokace, prostě jsem běžel a zpětně si to pak prošel až od dalšího bonfiru)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Blizim se ke konci The Surge a musim rict, ze konec me vylozene zklamal. Mam rad vyzvy, ale nepritel, ktery nejde zabit (jakoze technicky nejde), ktery ten one-hitne potkazde, kdyz te uvidi a kterych je cele posledni patro ... me prijde jako fail. A pritom tak dobra hra .... skoda.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Blasphemous Dark and brutal 2D non linear platformer by The Game Kitchen — ARP
    https://www.youtube.com/watch?v=hs6WuKv4DZI
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    EZEE: ja se ted zasekl na tom pitomci s remdihama misto rukou. Jako trefit mu ten chlívek je řehole. Dost se mi osvedcilo stat tam netečně jako Seagal a na posledni chvili uderit. Dost mi jich zvadlo u nohou v posledni pikosekunde
    EZEE
    EZEE --- ---
    BIMBAS: Jako je to frustrace jak blazen :) Hlavne jeste si pritahovat ten svuj sip, zase je dobry, ze dava dmg i kdyz si ho privolavas :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    VESNACH: L2 to je omlouvám se za bullshit r1 je samozřejmě útok
    EZEE
    EZEE --- ---
    _KOFILA_: Je to mega mordor
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pekny koncept ale ja na to nemel nervy ;)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    prislo mi zajímavý že u indie hry Titan Souls zazivam pomerne podobny pocit satisfakce jako u AAA souls titulů. Doporučuju :)

Titan Souls - Gameplay Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=9AV4Cd7wdpA
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    NJORL, LLGHOSTLL: ja cet v nejaky recenzi, ze to nejde, tak me ani nenapadlo to hledat. Dik.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    VESNACH: switch targetu je myslím r1 když máš zalokováno bro
    NJORL
    NJORL --- ---
    VESNACH: myslim kdyz drzis LT tak muzes lock prehazovat
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    EZEE: jojo, zakladni atributy mas pres power core a tim odemykas i novy sloty pro implantaty. Power core vylepsujes z tech scrapu, ktery ti pada z nepratel a muzes ho ztratit stejne jak duse z DS. Zbrane levelujes automaticky tim, ze je pouzivas- one handed, two handed, celkove me ten system docela bavi. Je to asi celkove zjednoduseny, ale ne na ukor hratelnosti.
    EZEE
    EZEE --- ---
    Jak je tam udelany ten system levelovani, nejaka energie nebo co? :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    VESNACH: Ja to tady necham (at pripadni hraci vi ze tady to auditko je) a kdyz uvidim, ze se tu Surge moc neresi, tak to smaznu. Kazdopadne to s tema zbranema bylo prvni, co me vystrasilo...scifi, roboti a zadny zbrane, "magie"?! Tak treba se v ramci pribehu neco odkryje :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    EZEE: ja myslim, ze za nioh bys moh udelat 3 tecky. A jestli se ti chce, tak do zahlavi seznam vsech souls like her... uz je toho vesmes hromadka a nevim, jestli surge zas nejak extra vybocuje.

Vcera padnul prvni boss, opustil sem startovni oblast a dostal drona. Prave me trochu mrzelo, ze to je scifi a ze nemam nic na dalku, ani jako v ramci ekvivalentu k magii, nejaky plasma svinstva, lejzry, disintegratory hmoty a tak. A von ma clovek drona, to je dobry :) to se mi libi.

_KOFILA_: hele neni. Hraju agilni verzi a mel sem z toho takovy pocity na zacatku, nez sem se dostal do ovladani. Ted, jak mam vic staminy, tak jenom spamuju sprint a "roll" a je to fakt svizny. Akorat mi hodne vadi, ze kdyz zamknes target, tak abys ho zmenil, tak musis odemknout a pak znova zamknout, to znamena, vic jak dva oponentni najednou sou mordor- ale kdyz z nich nechces komponenty, tak targetovat nemusis, protoze se kamera chova vylozene rozumne a ovladani je precizni. Tak snad to dal nebude opruz.
    EZEE
    EZEE --- ---
    _KOFILA_: Ja te chapu, hlavne souls je souls, to nic nenahradi, ale je to pry takovy souls like tak proc to neresit i tady, zase aby z toho tady nebyl bordel..nioh tu zaslouzene misto ma
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    imho to vypada otresne a tezkopadne, ale rad si to tu poslechnu... sam se k tomu nedostanu...
    EZEE
    EZEE --- ---
    Takze pokud by se to tu rozmnozilo na vic uzivatelu, zavedeme tady i The Surge, jestli nejste proti.

HOMOLKA: Dik mazu se, jsem v praci tak jsem se jen rychle optal.
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    EZEE:

BIMBAS:

a par prispevku vyse....
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: no, ono to je od tvurcu Lord of Fallen a ten me se priznam moc nebavil... Graficky to vypadalo suprove, ale hratelnost pokulhavala. Ne ze by to bylo tezky, ale strasne zdlouhavy boje i s obycejnejma mobikama. Ale je fakt, ze jsem si uz dlouho zadnou hru nekoupil :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam