• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JAFROST: myslis npc ? v DS to nejde, pokud si zabijes nekoho dulezityho tak se znova objevi az pri dalsim pruchodu hrou.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    je nejaka cesta jak pri hre restartnout noc? uz jsem vul omylem zabil v panice dve a rad bych to nekdy dohral :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    nekdo na DS3 na steamu? Kdyztak posta.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VERY fast Andre smithing at incredible hihg speed
    https://www.youtube.com/watch?v=Ua0zMsDiAyg&feature=youtu.be
    JOPS
    JOPS --- ---
    TEEPEK: kdybys potreboval help :) neni problem, takhle jsme to s Bobeshem probehli cele :)
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    Ahoj, včera jsem zakoupil DaS2 na PS4 a docela se na to těším :-)
    EZEE
    EZEE --- ---
    LLGHOSTLL: Mazu se ;)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    EZEE: že by co? Několik týdnů stará informace. Vypadá to jak god eater / Dark souls.
    Může to být zajímavý.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Jste mě s tím DLC navnadili, tak jsem si rozjel retro build se kterým jsem dohral DS1 poprvé (sorcerer s claymorem, později s MGS) a je to v PvE nehorázně op, hidden body+Slumbering prsten znamená že si můžu běhat víceméně beztrestně kde chci, mám k dispozici range dmg na cheese bossu a raw claymore s greater magic weapon kraji všechno jak maslo, speciálně s garantovanyma backstabama... Akorat lezu do Irithillu a pripadam si jak kdybych si zapnul easy mode a to mi ještě chybí půlka gearu:D
    ENDER
    ENDER --- ---
    jo tenhle vyjebanec v jeskyni, beru zpet.. na toho jsem nakonec nenasel sily :) stacil mi nekolikahodinovej progress toho posledniho, ale aspon jsem se tu hru naucil konecne hrat :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    ENDER:
    Dark Souls 3 - Darkeater Midir NG +7
    https://www.youtube.com/watch?v=sRQaPY6W9M8
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: v datadisku :) ten moc na ranu nejde :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    TALPENNY: jakym drakem? to je ten jak se zabije na ranu po tom co mu clovek skoci na hlavu?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    NJORL:
    Na první rundu je cajk,
    první fáze : jedna dvě rány-roll-případně kolem a na backstab.
    druhá fáze : mydlit hlavně do otce
    třetí fáze: klasicky pořád doleva od ní a nebejt nenažranej protože přesně na to většina solistů dojede.
    Se summonem bez problémů,
    na solo to chce dobrej stamina management
    (resp. Chloranthy Ring)
    a jako obvykle trpělivost.
    Jak už to tak bejvá někomu ale prostě nechutná no,
    tenhle problém mám co se druhýho DLC týká s Demon Princem který jedinýho pravidelně nefarmim a ofc drakem kterýho vidim jako pomstu všem co si to dovolili nehrát za mága.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Jak uz se tady psalo. Musis se ji dzet neustale u tela v prvni a treti fazi.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ten boss, co te ceka neni tak uplne hardcore. Ale je fajn, kdyz si zavolas NPC, to pribehne tusim na druhou fazi boje.

v prvni fazi ji umlatis, druha faze, musis umlatit jejiho otce. A treti faze, hodne stesti :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TOMMY_: Tušim, že to je ještě kousek, ty týpky jsem sestřelil magem hezky na dálku:-D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    WOTAR: Ja jsem u toho snowpassu ted.. jak se proladnes k ten 3 velkejm typkum.. ale uz to asi bude zarohem
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TOMMY_: ne ale to je ten optional boss, tim pádem už to máš hotovo:) Ale teda jestli půjdeš na Friedu sám, tak se docela zapotíš, jak už tu řešil Norl, proti tomu jejímu bacstabu (když se zneviditelní) stačí stát zády ke zdi a je to. Jinak ona jde taky bacstabnout, což je podle mě nejlepší způsob jak ji uhlodat
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    WOTAR: Jo jo to jsemdal :) to byl hrac ? :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TOMMY_: Tak to jsi ho dal ne ? Ten týpek s tou zbraní jak má zároveň štít a můžeš s ní přiskakovat a pak tim obrovskym vlkem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam